720p na XboxOne konzolama. Sony ima prste u tome?

poruka: 15
|
čitano: 5.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kao sto znate, xOne ce pokretati bf4 na 720p i ghosts na 720p, dok ce Ryse Son of Rome koji ima vjerovatno bolju grafiku od oboje (sigurno od ghosts koji nije uveo nikakvu ''next gen grafiku'') vrtjeti na 1080p (eventualno 900p). Sad se ja pitam, kako je to moguce. Znamo da je Sony pomalo zla tvrtka posto je puno toga procurilo na internet tokom ovih godina o njima itd. Sad mene zanima, imaju li momci iz Sony-a prste u ovome? Mozda su platili developerima ili tako nesto samo da ljudi kupe ps4 umisto xbox one-a... mozda ovo sve sto pisem izgleda bolesno, al eto samo da izjasnim svoje misljenje

ps: I forza isto...

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 23:20 (Lukanator22).
Moj PC  
1 14 hvala 0
15 godina

PS4 je 50% snazniji od XBOX ONE konzole i krivicu gledaj u  tome a ne u SONY-U

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

http://www.oxm.co.uk/65749/forza-5-is-1080p-because-turn-10-could-rely-on-xbox-ones-cloud-during-development/

znaci cak i sami priznaju da im konzola nije sposobna 

BTW i BF4 ti je 720p dok je na PS4 900p 

Evo cak je i X1 ekskluziva i igra koju nebi nazvo zahtjevnom 720p

http://gamingbolt.com/killer-instinct-dev-anything-that-hinders-60-fps-is-removed-or-optimized-praises-xbox-one-cloud 

isto tak je i Dead Rising 3

Tak da ne ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 10:18 (Arnold Layne).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Izgleda da je Xbox One dosta slabiji hardverski od PS4, tako da je vjerojatno to razlog. 

Neznam, posjedujem Xbox 360 i zadovoljan sam sa tom konzolom, ali ovaj Xbox One pored PS4 mi nikako ne izgleda kao pametna kupnja. Prije svega zbog toga što se piše o hardveru, a uz to je još i skuplja konzola.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: 720p na XboxOne konzolama. Sony ima prste u to
antimadridista kaže...

Izgleda da je Xbox One dosta slabiji hardverski od PS4, tako da je vjerojatno to razlog. 

Neznam, posjedujem Xbox 360 i zadovoljan sam sa tom konzolom, ali ovaj Xbox One pored PS4 mi nikako ne izgleda kao pametna kupnja. Prije svega zbog toga što se piše o hardveru, a uz to je još i skuplja konzola.

da 
mislim da im taj kinect nije trebao ,a jos se i pise po neogafu da oduzima 10% gpu snage

koji je vec ionako dovoljno slab 

15 godina
antimadridista kaže...

Pušiona će biti naprema xbox 360.360-tka se odlično nosila sa ps3 ali xbone sa ps4 nema šanse.

Ja uvijek prije kupnje nečega se informiram nebrojeno puta,ali sad sam siguran za kupnju ps4(zato ga i naručio),pročitao puno toga i sve ide na sony-evu stranu.

Microsoft se kleo u njihov adut i toliko spominjani esram,ali i sami su priznali da je potrebno puuuuno volje i truda developera da se taj esram iskoristi,tako da im je to pušiona,odlično funkcionira u x360 ali u xbone,nažalost ne bu.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 11:51 (Firefox72).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nemojte puno lupetat.

COD Ghost za Xbox One su digli na 1080 i iz developer tima su rekli da igre izgledaju odlično na obje konzole, toliko o tome da je Xbox slabiji.

Do izlaska igara će se dići reze još nekima i moguća je masa promjena.

Snaga konzole nikada nije ni bila bitna, nego sposobnog programera da izvuku najviše iz nje.

1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...

Nemojte puno lupetat.

COD Ghost za Xbox One su digli na 1080 i iz developer tima su rekli da igre izgledaju odlično na obje konzole, toliko o tome da je Xbox slabiji.

Snaga konzole nikada nije ni bila bitna, nego sposobnog programera da izvuku najviše iz nje.

Call of Duty na xbox one je upscalan sa 720p na 1080p. Dok je na PS4 u nativnoj 1080p rezoluciji.

I zašto moč konzole mjeriš po Call of Duty? Pa to je najmanje next gen igra koja izlazi.

Pogledaj si ovu sliku. najbolje na full screen.

http://blog.djapoc.com/wp-content/uploads/2013/11/N14KvQZj.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 12:11 (Firefox72).
14 godina
protjeran

Nije moč nego je moć, osnovna škola i gramatika.

I nisam ja taj koji ništa mjeri nego ti s tim blesavim listama koja je igra na kojoj rezi, a to je nebuloza.

Bitni su hitovi i exkluzive kao što je Forza 5, i a ako se ti hitovi vrte na 1080p i 60 fpsa onda znači da se sve igre mogu vrtiti na toj rezi i da je konzola dovoljno snažna.

I daj mi nemoj kačit te nedovršene slike iz igara i gluposti koje se vrte po forumima.

Tako se pričalo i da će Xbox imati masu ograničenja i da je to gotova stvar, a onda se sve promjenilo, isto će biti i s igrama do kraja izlaska.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 12:13 (bill_jobs).

0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...

Nije moč nego je moć, osnovna škola i gramatika.

I nisam ja taj koji ništa mjeri nego ti s tim blesavim listama koja je igra na kojoj rezi, a to je nebuloza.

Bitni su hitovi i exkluzive kao što je Forza 5, i a ako se ti hitovi vrte na 1080p i 60 fpsa onda znači da se sve igre mogu vrtiti na toj rezi i da je konzola dovoljno snažna.

Misliš ove exkluzive? 

Ryse je 900p na 30fps a Titanfall če izgleda biti 720p na 60fps.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 12:16 (Firefox72).
13 godina
odjavljen
bill_jobs kaže...

Nemojte puno lupetat.

imaju jos kakvih 10 dana ,a dogodit ce se masa promjena 
Yeah Right

di su bili prije 3-4 godine kad su te promjene trebali napravit u samom startu konzole  

15 godina
neaktivan

Koliko znam Microsoft je i sam priznao slabost Xbox onea. Prvo konzola ima nešto lošiji hardware(zasad nije tako bitno, no kako ce biti za 5-6 godina) i te ujedno najveći problem, OS na konzoli. On troši veliku snagu konzole, dok kod ps4 nije ta priča, tako da devovi na xboxu imaju manju iskoristivu snagu zbog osa, te onda dolazi da igre na ps4 izgledaju nešto bolje nego na Xbox one.

Sada xbox fanboyi govore kako se to nevidi, nije bitna stvar, da, sad nije toliko "gorući problem", kako će biti za 5 godina, hoće li novi GTA 6 doću u obliku 6 dvd-a ili 1?

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

Koliko znam Microsoft je i sam priznao slabost Xbox onea. Prvo konzola ima nešto lošiji hardware(zasad nije tako bitno, no kako ce biti za 5-6 godina) i te ujedno najveći problem, OS na konzoli. On troši veliku snagu konzole, dok kod ps4 nije ta priča, tako da devovi na xboxu imaju manju iskoristivu snagu zbog osa, te onda dolazi da igre na ps4 izgledaju nešto bolje nego na Xbox one.

Sada xbox fanboyi govore kako se to nevidi, nije bitna stvar, da, sad nije toliko "gorući problem", kako će biti za 5 godina, hoće li novi GTA 6 doću u obliku 6 dvd-a ili 1?

pa ima bluray čitač tako da će sve biti na jednom disku, a i ne vidim kakve to veze ima s bilo čime o čemu se ovdje piše.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 12:42 (antimadridista).
15 godina

Where the big differences come in are graphics and memory subsystems. PS4 and Xbox One actually use identical graphics architectures, known as AMD's GCN technology. But here's the thing. The Xbox One has 768 GCN graphics cores. The PS4 has 1,152. The two consoles run at similar clockspeeds, so right from the get go, the PS4 has 50 per cent more raw shader power.

http://www.techradar.com/news/gaming/consoles/ps4-vs-xbox-one-graphics-what-are-the-differences-and-do-they-matter--1195580

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice