Spore za iPhone

poruka: 13
|
čitano: 2.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Spore za iPhone

Ćuo sam i pogledao na youtubu da će biti spore na iPhone-u, ali ne cijela igra (naravno) nego samo kad si bakterija tj. početak, što vi mislite o tome?

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Spore za iPhone
DAj pošalji link za youtube.
Vidio sam da iPhone nema grafičku karticu
ili ima ali je slabija od PSP-ove
17 godina
neaktivan

Nevjerujem,ali ako ce zaista bit,mislim da je puno logicnije raditi cijelu igru(prilagodjenu)za iphone

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
17 godina
protjeran
nick kaže...

Nevjerujem,ali ako ce zaista bit,mislim da je puno logicnije raditi cijelu igru(prilagodjenu)za iphone

evo ti link ak mi ne vjeruješ
https://www.youtube.com/watch?v=u5xA8-XvjNk 
Shady in the house
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2008 18:50 (Shady).
17 godina
Izgleda nekako loše,Kao svaka druga igra za jaći mobitel.Ne sviđa mi se baš.
17 godina
protjeran
Spore za iPhone

ni meni ne izgleda baš nešto, al je zato moguće raditi sve što bi mogao i na kompu tak da se meni sviđa.. samo što nemam iphone

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Spore za iPhone

što nikog to ne zanima

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Spore za iPhone

Super igra, ali nekako loše izgleda i, premda imaš mogućnosti za "uređivanje" bića, svejedno je linearna radnja ("The objective is to avoid something that's bigger than you and eat everything that's smaller than you."). Svejedno cool, još jedan razlog zašto žalim što nemam iPhone... Plač

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HappyD kaže...

Super igra, ali nekako loše izgleda i, premda imaš mogućnosti za "uređivanje" bića, svejedno je linearna radnja ("The objective is to avoid something that's bigger than you and eat everything that's smaller than you."). Svejedno cool, još jedan razlog zašto žalim što nemam iPhone... Plač

ma ja ću si kupiti iPhone, ionako sam namjeravao
Shady in the house
17 godina
neaktivan
Spore za iPhone

Igra ce biti cijela,ali naravno do toga jos ima...
ja sam citao u bugu da iphone nikad nece biti uspjesna igraca platforma,sto se tici psp-a moram reci da je gameplay malo "cudniji" radi nedostatka tipki

Ali sad bi si velika mnozina trebala moci priustit iphone 3G 200$ i mislim da apple samo nije toliki control freak iphone bi bio puno bolje i popularniji

ima dosta igara i aplikacija koje ce se mnozini svidjeti
meni su osobno najdraze

Moo Cow Music Band

i od igrica pa od gotovih mi je najdraza iPhysics

"Make it so"

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Spore za iPhone

Super je što će izaći Spore za Iphone, ali sam malo tužan zbog toga što će izaći samo za Iphone, ali i ne za druge mobitele(Samsung, Sony Ericsson, Nokia...).

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Spore za iPhone

Ako ce izaci to je predobro ja jos imam iphone pa cemo ga probat sam,o ga treba skinit sa interneta.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Super je što će izaći Spore za Iphone, ali sam malo tužan  zbog toga što će izaći samo za Iphone, ali i ne za druge mobitele(Samsung, Sony Ericsson, Nokia...).

ha? kaže ko?
ima i za symbian OS! 
ja sam već na N80 igrao spore, a i sad na N82 sam si instalirao... 
spore 1 spore 1
spore 2 spore 2
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice