Ćuo sam i pogledao na youtubu da će biti spore na iPhone-u, ali ne cijela igra (naravno) nego samo kad si bakterija tj. početak, što vi mislite o tome?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidio sam da iPhone nema grafičku karticu
ili ima ali je slabija od PSP-ove
Nevjerujem,ali ako ce zaista bit,mislim da je puno logicnije raditi cijelu igru(prilagodjenu)za iphone
Nevjerujem,ali ako ce zaista bit,mislim da je puno logicnije raditi cijelu igru(prilagodjenu)za iphone
ni meni ne izgleda baš nešto, al je zato moguće raditi sve što bi mogao i na kompu tak da se meni sviđa.. samo što nemam iphone
što nikog to ne zanima
Super igra, ali nekako loše izgleda i, premda imaš mogućnosti za "uređivanje" bića, svejedno je linearna radnja ("The objective is to avoid something that's bigger than you and eat everything that's smaller than you."). Svejedno cool, još jedan razlog zašto žalim što nemam iPhone...
Super igra, ali nekako loše izgleda i, premda imaš mogućnosti za "uređivanje" bića, svejedno je linearna radnja ("The objective is to avoid something that's bigger than you and eat everything that's smaller than you."). Svejedno cool, još jedan razlog zašto žalim što nemam iPhone...
Igra ce biti cijela,ali naravno do toga jos ima...
ja sam citao u bugu da iphone nikad nece biti uspjesna igraca platforma,sto se tici psp-a moram reci da je gameplay malo "cudniji" radi nedostatka tipki
Ali sad bi si velika mnozina trebala moci priustit iphone 3G 200$ i mislim da apple samo nije toliki control freak iphone bi bio puno bolje i popularniji
ima dosta igara i aplikacija koje ce se mnozini svidjeti
meni su osobno najdraze
Moo Cow Music Band
i od igrica pa od gotovih mi je najdraza iPhysics
Super je što će izaći Spore za Iphone, ali sam malo tužan zbog toga što će izaći samo za Iphone, ali i ne za druge mobitele(Samsung, Sony Ericsson, Nokia...).
Ako ce izaci to je predobro ja jos imam iphone pa cemo ga probat sam,o ga treba skinit sa interneta.
Super je što će izaći Spore za Iphone, ali sam malo tužan zbog toga što će izaći samo za Iphone, ali i ne za druge mobitele(Samsung, Sony Ericsson, Nokia...).