PSX igre za android

poruka: 2
|
čitano: 3.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PSX igre za android

Ovako posjedujem samsung galaxy 3 i vidio sam po netu i našao neke programe pomoću kojih se mogu odigrati dobre stare Play Station 1 igre na androidu.

Zanima me koji je najbolji emulator i s koje stranice da skidam igre koje planiram pokretat pomoću emulatora.

Kakva su vaša iskustva s igranjem PSX igara na androidu ?

Crash bandicoot serijal me najviše zanima {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PSX igre za android
AmonZero kaže...

Ovako posjedujem samsung galaxy 3 i vidio sam po netu i našao neke programe pomoću kojih se mogu odigrati dobre stare Play Station 1 igre na androidu.

Zanima me koji je najbolji emulator i s koje stranice da skidam igre koje planiram pokretat pomoću emulatora.

Kakva su vaša iskustva s igranjem PSX igara na androidu ?

Crash bandicoot serijal me najviše zanima {#}

Evo ovako, najbolja aplikacija za emulaciju na Androidu je definitivno PSX4DROID. Za nju ćeš morati malo čeprkati po internetu jer ju je Google povukao s Marketa zbog mogućih tužbi za kršenje patenata "štatijaznam". Igre sam nabavljao emuparadise.com, imaju sve za PS1 što za misliš (da, i Crash Bandicoot :), isprobao sam ih, sve rade od tamo). Napraviš si folder na M SD kartici "psx4droid" i onda tamo "Iso" folder (iako se točno ne sjećam, piše ti u uputama kako pokrenuti). Trebat ćeš i PS1 BIOS (to je u ustvari emulator regije za PS1, tebi će trepati onaj za PAL regiju (SPCH5002 ja mislim) za većinu igara, a poneke igre će te pitati onaj za NTSC regiju (Sjeverna Amerika) zvan SPCH7004).

Što se tiče iskustava, imam puno iskustava s ePSXe 1.70 emulatora za PC i radi perfektno, a što se tiče Androida, imam HTC Desire (model iz 4. mj. 2010. godine) sa prvom generacijom Snapdragon 1ghz procesora za Androide i moram priznati, u kombinaciji sa pogrešnom interpretacijom toucha i groznim FPS-om nije bilo ugodno. Ali ti možeš probati, Galaxy je veći, jači itd., jedino što možeš izgubiti je vrijeme. :)

Sretno, pozdrav!

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice