Lost Bird

poruka: 14
|
čitano: 3.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Lost Bird
Ahoj dobri radni narode BOL-a :)

Ovaj mjesec : http://imageshack.us/g/577/lostbirdok001.png/

Znaći cjeli smisao igre i igrivnost je jednostavna da jednostavnija ne može bit , znaći igrač klika po ekranu , upravlja pticom , skuplja balone i treba do isteka dana doć do drugog gnijezda :)

Da svaki balon donosi 10+ bodova te svaki različito utjeće na akceleraciju ptice ( boosta ) , smetala i ometala su crni oblaci u koje ako se nekim slučajem zaletite malo vas uspore na sekundu - dvije, ništa strašno :)

Cjena igre će bit 0.99$ , naravno podjelit ću i par promo kodova s datumom objave .

Live long and prosper
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

8 0 hvala 2
16 godina
Lost Bird

Samo iOS?

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Lost Bird
mind_challenge kaže...

Samo iOS?

Hehe skupljam pare za Android OS support, definitivno će bit za Android , ali sorry sada mi je mali short of money for invest :)

Jer ljeto kaže vruće kaže more , kaže HAJMO :)

Hehe

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
16 godina
woodgamesfx kaže...
mind_challenge kaže...

Samo iOS?

Hehe skupljam pare za Android OS support, definitivno će bit za Android , ali sorry sada mi je mali short of money for invest :)

Hehe

Valjda će enableat kupovinu u HR dok skupite te pare. A kada bude, kupujem jer je cijena sitnica, a igra izgleda dosta dobro.

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
woodgamesfx kaže...
mind_challenge kaže...

Samo iOS?

Hehe

Valjda će enableat kupovinu u HR dok skupite te pare. A kada bude, kupujem jer je cijena sitnica, a igra izgleda dosta dobro.

Ma ovo sam delal sam :)

Inaće moram kupiti licencu za Andoird cca 400$ , ali hebi ga cura hoće na more pa ću to odgodit za jesen, ALI zato ću ubaciti još levela tj. priča. 

Inaće sada radim aplikaciju ( očitanje - klijent-baza sistem ) za Android ali za interne potrebe i mogu reć da je Android ODLIČAN OS i mogu reć da sam se zaljubio {#} , neke stvari su mi bolje nego na iOS-u.

15 godina
neaktivan
Lost Bird
Izgubljena Ptičurina je pronađena na FB-u :)

http://www.facebook.com/pages/Lost-Bird/218610201497340
i u svom gnijezdu : http://www.madcoon.com/Main.html , možete ju lajkat da joj naraste perije :)

PS.
Poslano na review , znaći cca 7 dana do zaživljenja na storeu ako sve prođe fine :)

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Lost Bird

Eto i Lost Bird je danas objavljena na AppStore-u :http://itunes.apple.com/us/app/lost-bird/id438155391?mt=8&ls=1 . 

Isto zainteresirani za promo kodove neka se jave na PP , imam par komada za podjelit. 

Pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lost Bird

USA NoteWorthy USA NoteWorthy
 Evo mala ptičica 3 dan na USA store-u pod Adventure games došla u New & Noteworthy igre :

1 0 hvala 0
14 godina
woodgamesfx kaže...

Evo mala ptičica 3 dan na USA store-u pod Adventure games došla u New & Noteworthy igre :

Svaka čast na poduzetnosti ;) I igra izgleda super.

15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
woodgamesfx kaže...

Svaka čast na poduzetnosti ;) I igra izgleda super.

Hvala.

Igra je po mojoj ocjeni prosječna, sada radim na novoj verziji ,a cilj novih verzija tj. update-a će ić u smjeru dodavanja novih zanimjivih levela, jer u ovoj prvoj orginal verziji ptičica putuje do svog gnjezda na sjeveru, s time da sam neke stvari  namjerno izbacio iz prve verzije da ne bi bilo sve odjednom prekičasto.

Eto nadam se da će i drugi prepoznat ovu igru kao jednostvanu i zabavnu igru za odvojit 5 minuta po zbilja simboličnoj cjeni.

14 godina
Lost Bird

Jel imaš kakvu stranicu na kojoj objavljuješ svoje uratke? Jel to sam radiš ili preko firme neke? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Jel imaš kakvu stranicu na kojoj objavljuješ svoje uratke? Jel to sam radiš ili preko firme neke? 

www.madcoon.com

to je moja stranica, ma ovo radim sam, jer se za sada još nemam vremena za pokrenut veći posao od toga , a i ovako je zanimljivije više hobistički pa kaj bude bude.

Inaće radio sam s jednim koegom na onoj igri prije Looney Kart, ali smo sporazumno ugasili projekt, pa možda opet otvorimo suradnju kada malo posao krene :)

14 godina
Lost Bird

Kako ide zarada? Jesi uspio pokriti troškove alata itd. ?

Inače kažu da je puno pametnije razvijati igre za iOs nego za Androig radi veče zarade pa zato pitam.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Kako ide zarada? Jesi uspio pokriti troškove alata itd. ?

Inače kažu da je puno pametnije razvijati igre za iOs nego za Androig radi veče zarade pa zato pitam.

Hehe zaradio sam za Colu-Čevape i kutiju Malbora ( kada konvertiram iz USD u HRK ) {#} 

Kaj ja znam možda i krene prodaja , a možda i ne {#} , vidjet ču  :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice