Need For Speed: The Run

poruka: 15
|
čitano: 4.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo, na tvorničkoj traci NFSa naziru se obrisi prinove serijala, The Runa.

EA je potvrdio izlazak nove NFS igre, zasad samo xBox ekskluzive. O igri je poznato jako malo, izašao je teaser trailer u kojem saznajemo nekakve pojedinosti o igri, no ništa previše.

Što se dalo zaključiti, opet je u điru street racing, a ne profesionalne vode, nema ograničenja, te je jedini cilj biti prvi.

Što vi mislite, jeli EA pretjerao s ovako učestalim izbacivanjem nastavaka, jeli ovo osuđeno na propast i prije izlaska i na kraju, što očekujete od ove igre ( a da niste vidjeli u prethodnima ).

Trailer

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
protjeran

Pogledo sad triler i najezio sam se
Strava {#}

http://www.soundstream.com/

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Igra potvrđena za više manje sve platforme, u jedan dan se mnogo promjeni .

Btw. datum izlaska je 17.11.2011.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Need For Speed: The Run
thuglife kaže...

a za ajfon ?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
thuglife kaže...

a za ajfon ?

To je onaj više manje dio, ništa od ajfona ili PSPa.

16 godina

Ja bi osobno volio vidjet street racing igru sa elementima simulacije (nešto kao Shift, samo na ulici) a ne da auti lete kao da igram Wipeout

Jhva Elohim Meth.
16 godina
neaktivan
sta vec novi nastavak?? vidjet cete za 3-4 mj. NFS The Run 2 :D inace mw all da way. Zast jednostavo ne remakeaju mw msm ono shut up and take my money :D futuramareference.jpeg
Bounce bounce jiggle bounce, bounce jiggle bounce bounce!
15 godina
Htio bih nesto tipa MW priča, pogled iz kokpita i da je simulacija. Put this 3 together and you have a great game.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igru rade oni koji su napravili Undercover, tako da mislim da od ovog NFS-a neće biti ništa!

Nisu ni izdali igru a već nevalja! hahaha

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 15:42 (Kmica1985).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nadam se da će bit nešto u stilu Underground dvojke, dobra priča, mnoštvo auta i utrka i "malo" više realnosti :P 

† In principio erat verbum, et verbum erat apud Deum, et Deus erat verbum † Blaženi oni koji ne vidješe, a vjeruju † Svoje voli, a tuđe poštuj
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 15:48 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iskreno, nemam velika očekivanja za taj "nastavak"

trebat će se yebachki potrudit ukoliko misle nadmašit i MW i Undercover... dok je potonji po mojem mišljenju bio nepotreban...

slažem se sa kolegama koji tvrde da bi trebalo uvest neke realnosti, a ne da sa 220km/h projuriš kroz zavoj od 90°... ukoliko i porade na tome, možda pridobe na mojoj pažnji... do daljnjeg, držim se Shifta :D

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 15:49 (HBomb).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sad sam poslije Shifta postao izbirljiv tako da mislim da ovom The Run neću ni prismirditi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zadnji NFS koji je bio vrhunski je undergrund 2....sve poslje njega rađeno je po istoj šabloni kako bi firma profititrala......

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
HBomb kaže...

iskreno, nemam velika očekivanja za taj "nastavak"

trebat će se yebachki potrudit ukoliko misle nadmašit i MW i Undercover... dok je potonji po mojem mišljenju bio nepotreban...

slažem se sa kolegama koji tvrde da bi trebalo uvest neke realnosti, a ne da sa 220km/h projuriš kroz zavoj od 90°... ukoliko i porade na tome, možda pridobe na mojoj pažnji... do daljnjeg, držim se Shifta :D

Nekako sumnjam u ovo...

16 godina
neaktivan

Daj Boze da bude sto slicniji Underground 2. To je nazalost bio posljednji NFS koji je vrijedio odigrati. Presao sam ga 15-tak puta, i opet bih mogao. 

Xfire - izzy904
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 0:33 (Gman).
Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice