Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.047.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
GTA 5
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 19:59 (MaTa 96).

3 1 hvala 5
14 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Marcuskac kaže...

Nove slike sa E3 :D

Pogledajte petu odozgora...planina je OGROMNA!

Neradi link

13 godina
neaktivan
GTA 5

Ups oprostite na linku, vidim kolega je stavio svejedno :P

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 0
18 godina
GTA 5

Ne razumijem, ako IV nisu mogli na aktualnim konzolama u istom engineu pokazati bez odvratnih i izrazito vidljivih "nazubljenih rubova", kako to da ljepšu i noviju igru mogu?

Jel se to vrti na 2 framea samo zbog screenova ili je to slika s PC-a s postavkama odgovarajućim za konzole? {#}

Welcome my son...
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Čini se da nije upitno dali igra dolazi na PC, jer se na nekim poznatijim web shopovima može napraviti preorder, kao npr. na Amazonu.

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
protjeran
GTA 5

Ma nesviđa mi se ništa ova karta. Šta sve plavo. Nekako mi se čini dosta malo ili su to stavili predeble crte za ceste ako me kužite pa se meni čini da je malo. Mogli su bolje to predočiti. Nego vidim da ste vi malo bolje upučeni u taj novi gta. Jer če ubacit kerove i mačke u igricu da malo promjene tu jednoličnost? Još sam čuo kao da će i djecu staviti. Znam da je nekakva živina potvrđena več. Još bi bilo fora da stave ono kad te murja čopi da moraš biti malo u stanici da se možda odigra neko suđenje. To sam več vidio u nekim lošijim igricama pa bi valjda mogli i u gta staviti a ne ono samo da izađeš i ostaneš bes pljuce.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 22:16 (JW65ZC).

1 20 hvala 0
15 godina
neaktivan
JW65ZC kaže...

Još sam čuo kao da će i djecu staviti. Znam da je nekakva živina potvrđena več. Još bi bilo fora da stave ono kad te murja čopi da moraš biti malo u stanici da se možda odigra neko suđenje. To sam več vidio u nekim lošijim igricama pa bi valjda mogli i u gta staviti a ne ono samo da izađeš i ostaneš bes pljuce.

Jes' da, mogli bi dodati i pi**u od krave kao usnu harmoniku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 22:50 (Ray0).
17 godina
GTA 5

hmmm naletio sam negdje na ovo, cini mi se da nitko nije stavio

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 8:06 (lovac82).
Moj PC  
19 1 hvala 4
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Mozda nije napravljeno u istom stageu izrade igre, pa je osvjetljenje i ostalo drugacije :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
protjeran
GTA 5

Pa screenovi uvijek izgledaju bolje, tako je to

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Samo sa R* Je drugacije, uvijek su isli onom politikom, da pokazuju ono sat ce bit i kako ce bit u igri..naravno nekad se zna desit da neke stvari koje budu u traileru ( jako mali broj) nekad ne zavrsi u finalnoj verziji radi nekih preinaka koje su jednostavno bile neizbjezne..al u 99% slucajeva trailere rade kad su gotovo 100% sigurni da ce to i bit u igri i da ce igra tako izgledat...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
MARKOcVp kaže...

Da... ugl je to tocno sto kazes ali to nije vrijedilo za R* sve do sada (ofc ako uzmemo u obzir da ovo nije fake slika), R* je uvijek prikazivao ono sto cemo i vidjeti u samom gameplay-u, jedino su uvijek usminkali igre kada je u pitanju AA i to je sve (konzole uvijek imaju nedostatak AA).

Iz tog razloga me zapravo ova slika i cudi... jos ne znam sto da mislim, fake ili nije jer moc photoshopa i 3D moderliranja danas je nevjerojatna.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
MARKOcVp kaže...

Da... ugl je to tocno sto kazes ali to nije vrijedilo za R* sve do sada (ofc ako uzmemo u obzir da ovo nije fake slika), R* je uvijek prikazivao ono sto cemo i vidjeti u samom gameplay-u, jedino su uvijek usminkali igre kada je u pitanju AA i to je sve (konzole uvijek imaju nedostatak AA).

Iz tog razloga me zapravo ova slika i cudi... jos ne znam sto da mislim, fake ili nije jer moc photoshopa i 3D moderliranja danas je nevjerojatna.

Mislim da ne vrijedi ni sad...moze bit da je trailer napravljen kad je osvjetljenje bilo jo suvijek debelo u izradi, a kasniji SS-ovi su napravljeni sa sredjenim refleksijama osvjetljenjem i sjenom i tako to...

14 godina
neaktivan
GTA 5

Možda i uspiju pokazati malo gameplaya do 2015.{#}

2 0 hvala 0
16 godina
Winchester01 kaže...

Možda i uspiju pokazati malo gameplaya do 2015.{#}

nemoj se ni nadati da ćeš vidjeti gameplay do izlaska igre, to je GTA i uvijek je bilo tako. Njima ne treba takva promocija, što više igru drže u tajnosti, to veći hype.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 14:03 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Možda je gornja slika za next gen konzole.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
lovac82 kaže...

Nadaj se. Pa zna se da proizvodjaci usminkaju svoje igre kad ih predstavljaju...

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Nadaj se. Pa zna se da proizvodjaci usminkaju svoje igre kad ih predstavljaju...

Točno, ali to R* nikad nije radio... Ne polažem neke nade u to ali ne bih se čudio da izbace posebnu verziju za nove konzole.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
13 godina
protjeran
Ray0 kaže...
JW65ZC kaže...

Još sam čuo kao da će i djecu staviti. Znam da je nekakva živina potvrđena več. Još bi bilo fora da stave ono kad te murja čopi da moraš biti malo u stanici da se možda odigra neko suđenje. To sam več vidio u nekim lošijim igricama pa bi valjda mogli i u gta staviti a ne ono samo da izađeš i ostaneš bes pljuce.

Jes' da, mogli bi dodati i pi**u od krave kao usnu harmoniku.

Hahahaha. Mislim da ti ne če to neče stavit. Da ih ne tuži ona 5. kao šta je bio slučaj sa betlfildom pa igrica više izgubi love od kazni ili kak ovec to ide neg što zaradi.

21 Biče kerova i mačaka
2 Neče biti kerova i mačaka
3 biće djece, golubova, još neki
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 18:27 (JW65ZC).
14 godina
odjavljen
JW65ZC kaže...

Hahahaha. Mislim da ti ne če to neče stavit. Da ih ne tuži ona 5. kao šta je bio slučaj sa betlfildom pa igrica više izgubi love od kazni ili kak ovec to ide neg što zaradi.

{#}

15 godina
GTA 5

Sjećate li se slika za koje smo mislili da su od snimanja GTA V reklame.

E pa nisu, nego to je snimana PS4 reklama. Danas pogledao ovaj video i odmah mi upale poznate stvari u oko iz linka ispod.

http://www.computerandvideogames.com/402475/gta-v-commercial-shoots-live-action-car-chase/

Pingu ;)
Moj PC  
4 1 hvala 2
13 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Sjećate li se slika za koje smo mislili da su od snimanja GTA V reklame.

E pa nisu, nego to je snimana PS4 reklama. Danas pogledao ovaj video i odmah mi upale poznate stvari u oko iz linka ispod.

http://www.computerandvideogames.com/402475/gta-v-commercial-shoots-live-action-car-chase/

Reklama je prejaka ...

iskoo
13 godina
neaktivan
GTA 5

Stravaa reklama.

We are of peace, always.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ide ona uzrecica za R* i GTA, da cu cak gori i od Activisiona..."If its not perfect, its not Rockstar" :)

Sjecam se jednog starog intervijua, cak i prije GTA4...da je Dan ili Sam netko od njih je govorio da su animaciju explozije nekakve, znaci nista posebno radili preko 40 puta dok im se nije svidila i bila "Perfektna"...i rekao je da R* radi igre dugo, ne sve al recimo GTA vise godina zato jer zele napravit najbolje moguce iskustvo bezobzira na novac i vrijeme...ukratko rekao je da R* strepi ka perfekciji i da je tim krcat ludih perfekcionista.

16 godina
neaktivan

"Activisiona" pfhaahahah...

15 godina
GTA 5

Lajk ako ste u 2013 i gledate prvi post u kojem pise da bi GTA 5 trebao izaci 2010,a jos od GTA 5 nema niti G LoL

Strm
Moj PC  
1 73 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strm kaže...

Lajk ako ste u 2013 i gledate prvi post u kojem pise da bi GTA 5 trebao izaci 2010,a jos od GTA 5 nema niti G LoL

nije ti ovo fejs da skupljaš lajkove..

15 godina
fluj kaže...
Strm kaže...

Ak ništa bar sam skupio 8 dislajkova- i to je nešta{#}

Strm
17 godina
odjavljen
Strm kaže...
fluj kaže...
Strm kaže...

Ak ništa bar sam skupio 8 dislajkova- i to je nešta{#}

Na forumu ne postoje "lajk" i "dislajk", to samo ti vidiš. Normalni ljudi vide "Slažem se" i "Ne slažem se".

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
13 godina
protjeran
Strm kaže...

Malo je smješno al ti je u svim temama za igrice tako. Več sam na par foruma vidio da če half lajf izači 2009. Još veči file.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice