Alan Wake

poruka: 469
|
čitano: 107.782
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Jedva čekam ovo zaigrati.

Znam da sam pomislio istu stvar za ovu igru kada je izašla na konzoli

isto što i za LA Noire a to je: 'da bar izdaju i za PC jer bi stvaaarno volio odigrati'

Ajde da i meni jedanput stvari dođu na svoje

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Alan Wake

Igrao sam je na xbox-u prije godinu dana,i sad je igram na pc-u sto se tice grafike razlika je drasticna.Kod mene ide 45-60 fps .

Steta sto ovako dobre igre ne izlaze cesce.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 19:24 (error_666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Alan Wake

Ovaj auto se pojavljuje na samom početku, vidi ga se na trajektu i evo ga sada opet.....

Sigurno od onog tipa koji je oteo draganu od Alana... Samo zašto ga vozi na početku akda pobere čovjeka... Možda podsvjest jer ga je vidio na trajektu....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alan Wake

Ja mogu igrati jedino na 1024x768 s tim da je sve ili off ili low.Kad stavim na 1680x1050 igra se skroz zamrzne,da li je još nekome tako ili samo meni?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Alan Wake
big_guy kaže...

Ja mogu igrati jedino na 1024x768 s tim da je sve ili off ili low.Kad stavim na 1680x1050 igra se skroz zamrzne,da li je još nekome tako ili samo meni?

Mislim da bi ti trebalo raditi možda malo bolje. Proguglaj malo po netu nači ćeš nešto.

14 godina
neaktivan
Alan Wake

Evo počeo sam i ja igrati, zasad sam u prvoj epizodi još tražim gas station.

Igra je fina, možda meni malo priča(snovi i to) nije fantastična, ali je igra urađena fantastično, jeza me obuzme svaki put u onoj šumi :)

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Koliki play time mogu očekivati na nekakvoj normalnoj težini s

solidnim istraživanjem?

Ne želim apsolutno ništa tražiti/gledati po netu o igri da se ne rajcam

nepotrebno dok mi se ne skine pa pitam ovdje.

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alan Wake

Al kako je atmosfera savršena za nepovjerovat. Onaj gradić izgleda savršeno. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Alan Wake

Ja sam negdje na polovici treće epizode i do sada mi je trebalo sigurno kakvih cca 4 ili 5 sati.... Čitanjem i istraživanjem.... Istraživo bi i više, ali me jednostavno strah kada počne ona magla, strašni zvuk i slične stvari pa jednostavno otrčim do osvjetljenja jer se sav u*erem {#}

Šest epizoda plus dva DLCa.... Negdje sam čitao da ima kakvih 13 sati, koliko mi je cca trebalo i za LA Noire šta je po meni sasvim dovoljno! Igram na Normal težini...

talking on the phone in the midddle of nowhere....

daylight.....taking a slow walk...before night and new troblues

P.S. savjet je muziku stavit na 50% jer tada spooky zvukovi dolaze još više do izražaja.....

P.S.S. savjet igrat u kasne noćne sate... Mnogo veći doživljaj jer igra ima fantastičnu atmosferu......

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 23:51 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Alan Wake

Evo presao sam , i procitao mnogo objasnjenja o zavrsetku igre jer ono za ocean je poprilicno glupo ako ne planiraju izdat duju

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xXx lnf3rno xXx kaže...

Evo presao sam , i procitao mnogo objasnjenja o zavrsetku igre jer ono za ocean je poprilicno glupo ako ne planiraju izdat duju

Zašto uopće spominješ kraj u piz.. materinu

Samo mi treba da u nekom od postova pročitam šta je bilo na kraju

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 23:47 (Kill Frenzy).
17 godina
Alan Wake

Čitao sam pritužbe za ponašanje automobila.... Po meni je to odlično odrađeno, kao i djelovi gdje mogu sa njime klati "oduzete", (evo primjera, a po stanju auta se i vidi koliko ih je palo pod kotačima džipa u koji sam utrčo odmah čim sam ga vidio i parkiro tik uz stepenice prije nego obavim sljedeći korak da odmah u njega mogu uletit...opet je za to kriva fantastična atmosfera i moj strah...)

Ako ste negdje na forumima čitali da su kontrole loše kao i kamera, na to se ne treba obazirat jer tko to piše nezna namjestiti kontrole ili pljuje tek toliko da pljuje. Miš i tipkovnica u ovoj igri rade fantastično iako i kada se stavi maksimalna osjetljivost miša još je trom, no u tome slučaju pomaže povećanje DPIa na glodavcu. U mome slučaju sa standardnih koje koristim u 90% igara 1200x1200 na 2000x2000 i tada funkcionira besprijekorno)

A što se nepregledne kamere tiče, jedna riječ - FOV

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 23:53 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
big_guy kaže...

Mislim da bi ti trebalo raditi možda malo bolje. Proguglaj malo po netu nači ćeš nešto.

Na 1024 bilo da stavim na high ili low igra ide super,ali cim stavim neku veću rezoluciju odma se zamrzne igra,stavio sam i 12.1 drivere i ista stvar...
Možete mislit kakva je slika na 1024 na wd monitoru {#}

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Đapa club kaže...
big_guy kaže...

Na 1024 bilo da stavim na high ili low igra ide super,ali cim stavim neku veću rezoluciju odma se zamrzne igra,stavio sam i 12.1 drivere i ista stvar...
Možete mislit kakva je slika na 1024 na wd monitoru {#}

EDIT:Sad uđem u igru i opet sve šteka,iako je na 1024x768 low,stvarno neznam koji k***. {#}

17 godina
Alan Wake

Kao što rekoh negdje sam na polovici treće epizode... Uvijek štedim municiju od lovačke piške, sačmarie ili flare guna jer me uvijek strah potrošit municiju uzalud... {#} Municije ima taman, ni premalo ni previše.... A i uvijek šta prvo napravim nakon svake borbe je reload svih oružja. Ne mogu izdržat do večeri, moram sada ići završit trreću epizodu....

Cauldron Lake - došao sam kako tabla kaže na jedno od najljepših mjesta u Bright Fallsu, jezero ispod kojeg je vulkan, ali meni tu nema ljepote u ovom ludilu i paranoji....{#}

Mnogi se bune i na konstantno ponavljenje mračnih šuma. Uopće mi to ne smeta, takva je igra, a level dizajn je vrhunski

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 13:31 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Pošto je moj PC kako kažu neki mlađi forumaši 'loš, spor i star', s standardne rezolucije od 1680x1050, spustio sam na 1440x900. Na taj način sam dobio desetak fps-a i sada igra radi kako treba. I igra je toliko dobra i tako me uvukla atmosfera da uopće ne primjećujem nedostatak par pixela. Premda, kad obnovim hardver, već sad znam koju ću igru prvu pokrenuti na max postavkama {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Alan Wake

Samo kada vidim ovu kuću mi je podne da krenem u nju i istraživat okolo..... I to još ulaz kroz podrum.... Još neka padnu dva kamenčića, otkotrlja se kotač i zapuše vjetar, gotovo, šlag... {#}

I onda vidiš jošovakvu šizofreniju na samom ulazu.....i ugasiš igru jer se želiš malo opustiti..... {#}

Baš sam pussy..... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 13:47 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Pa, nakon nekog vremena igra prestane biti strašna, više nekako iznimno napeta. Barem meni {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Zbilja atmosferični naslov, mada još me previše drži Skyrim da se sasvim posvetim Alanu ;)

Sve u svemu ima kvalitetnih igara koje će olakšat čekanje Diabla 3 :P

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alan Wake
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 17:59 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alan Wake

Zbilja je atmosfera toliko dobra da imam osjećaj da sam u igri. Da neznam nebi uopće pomislio da je ovo port.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

To sam i je ubrao, u onoj bolnici, soba do tvoje, možda najzanimljivija lokacija dosad na kojima sam bio.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Zbilja je atmosfera toliko dobra da imam osjećaj da sam u igri. Da neznam nebi uopće pomislio da je ovo port.

Sve je u ovoj igri fenomenalno.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
protjeran

Moj omiljeni zanr. Ovo vise volim od igrica tipa Crysis.

Ovakve i Assassin Creed I Tomb Raider.

Samo mi recite jel zahtevna, ako jeste mnogo da odvajam u GTX580 Classified odsek.

http://www.evga.com/articles/00645/
16 godina
Alan Wake

ovo je jedan od boljih portova. igru vrtim sve na high u rezi 1920x1080.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alan Wake

zapeo sam u drugoj epizodi, ostane mi 12 metaka a treba ih ubiti 4-5

"živa" su još 1-2 ali nemam više metaka, mogu li ih kako drukčije ubiti?

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stone kaže...

zapeo sam u drugoj epizodi, ostane mi 12 metaka a treba ih ubiti 4-5

"živa" su još 1-2 ali nemam više metaka, mogu li ih kako drukčije ubiti?

trci prema svjetlu :)

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
17 godina
Alan Wake

Fucking Twin Peaks!!!

Koja frakin atmosfera, upravo završio nakon 10 sati franatičnog igranja, počeo ni ne sluteći kako će to sve završiti.

Atmosfera je prejaka!!!

MUZIKA!!!! Kako su mi se motale po glavi scene iz Lynchovog "Blue Velvet"-a na Roya Orbisona. A kad zapraši vikinški dom umirovljenika ;)

Remedy respect! Da je samo malo više ovakvih igara.

(p) & (c) Dario - 2011
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 18:45 (Dario).

2 0 hvala 0
16 godina
Alan Wake

ovdje isto kao i u max payne igrama se spominju vikivnski bogovi i takve stvari. izgleda da remedy obozava to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dario kaže...

MUZIKA!!!! Kako su mi se motale po glavi scene iz Lynchovog "Blue Velvet"-a na Roya Orbisona. A kad zapraši vikinški dom umirovljenika ;)

da i ovdje su Poets of the Fall (old gods od asgard)gosti kao u Maxu 2

BF3 FlamingKing
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice