Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.668.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xbox Series X
Ah... šteta, mislio sam da će možda prije. Sutra znači forza i ac mirage... valjalo bi na godišnji kakav :D
Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

1 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Xbox Series X

Što volim kad su točni. Vidimo se za 5-6 sati.

EDIT

Ne znam da li sam mutav ili šta, ali nigdje ne vidim onih 500,000 kredita koje bih trebao dobiti, i aute.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2023 3:32 (Jelash13).

0 0 hvala 0
13 godina
Xbox Series X

Da se osvrnem na jednu od najboljih Gamepass igara trenutno - Lies of P. Nemamo temu o igri a ovdje smo već raspravljali o istoj pa da dodam par rečenica.

Jučer sam uspio završiti, odabrao sam teži kraj gdje ima dodatni boss fight koji je uvjerljivo najteži u igri - neću spoilati ali taj boss me podsjetio na Elden Ring boss-ove, brz ko munja a udara ko kamion (i ne može se koristiti summon kod njega). Ironično, nakon 10-ak pokušaja sa Technique buildom i svim mogućim technique oružjima/handle-ovima, prebacio sam na Motivity (Strength) build i razbio ga sa jednim od najsporijih oružja u igri, Coil Mjolnir. Količina stun-a koju generira je ogromna pa je bilo puno više prilike za fatal attack. Dodatno, jedan od fable art-ova mu je apsolutna blokada jednog, bilo kakvog napada, pa se unatoč sporini dalo više preživiti.

Kome je taj kraj pretežak može odabrati lakšu verziju (koja je u osnovi lošiji ending). Koji god kraj odaberete, nemojte odmah počinjati NG+ nego se vratite u hotel i pretražite sobu u kojoj je Geppeto za dodatni achievement.

Igra mi je 9.5/10. Priča je odlična, kraj ostavlja mogućnost za nastavak ili DLC. Za razliku od besmislene Elden Ring priče koju nitko nije mogao shvatiti do kraja, većina misterija u Lies of P dobije svoj zaključak i objašenjenje.

Moram reći da je ova igra debelo iznad nekih Souls igara i From Software bi mogao nekoliko stvari prekopirati od ovih developera. Kad sam probao demo nisam bio oduševljen, ali kad sam igri dao malo više vremena, postala mi je jedna od najboljih igara, ikada.

Apsolutna preporuka.

1 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Jelash13 kaže...

Što volim kad su točni. Vidimo se za 5-6 sati.

EDIT

Ne znam da li sam mutav ili šta, ali nigdje ne vidim onih 500,000 kredita koje bih trebao dobiti, i aute.

Apdejt. Aj em fakt.

Šeram game pass sa drugim članom. Na njega stoji game pass, iako sve dijelimo 50/50 - osim igri koje kupujemo jer ja sam RPGovca a on igra Cyberpunk.

Provjerio sam. Na njegovom FM akauntu je sjelo 500 000 kredita, bonus auti, te VIP značka (bonus novac nakon utrka). Na mom FM akauntu je samo VIP značka, nema love ni auta.

Ode 40 eura u vjetar.

14 godina
Spletom okolnosti nisam igrao nekoliko dana, pa sam tek došao do bossa u katedrali. Danas ću ga probati prvi put. Pronašao sam napokon lika koji daje special oružja pa si napravio kišobran :).

I dobio neki wish cube za koji nemam pojma kako se koristi. Niš nije objašnjeno. Lijen sam guglati.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
2 godine
protjeran

Mislim da su veće šanse za DLC, ali gle zašto. Glupa teorija...

Igra se zove Lies of P. Tebe zovu ili puppet ili Stalker. Nitko te ne zove P ili Pinocchio. S druge strane, liku koji se pojavi na kraju kažu puno ime, plus što pjevuši. Možda to neće biti glavni lik, već negativac u DLCu.

13 godina
Hexfire kaže...
Spletom okolnosti nisam igrao nekoliko dana, pa sam tek došao do bossa u katedrali. Danas ću ga probati prvi put. Pronašao sam napokon lika koji daje special oružja pa si napravio kišobran :).

I dobio neki wish cube za koji nemam pojma kako se koristi. Niš nije objašnjeno. Lijen sam guglati.

Za wish cube ćeš kasnije moći kupovati dragulje pomoću Gold Coint Tree fruit-a. To ti je esencijalno power-up, većinom za Spectera (ima nešto sitno i za tvog lika) kojeg možeš summonati prije nekih boss fight-ova. Pomaže, pogotovo kad summonaš Spectera a boss fight ima 2 faze. Obično popuši healtha već u prvoj pa ga npr. heal-aš pomoću cube-a.

Cube staviš u equiped items i aktiviraš bilo kada ti treba tokom boss fight-a. Dragulje kupuješ od lika koji je pored GC Tree-a (onaj plašljivi sa šeširom).

2 godine
protjeran
Xbox Series X

Trebao sam kupiti Ševrolet, a ne što sam ga iznajmio. Danas sam potrošio valjda 3h na Rivals sekciji.

I da, k'o pizda igram s ABS-om i Automatic. Ne znam da li sam baš toliko zakržljao, ali u karijeri

Težina protivnika 4/8 - razvalim.

Težina protivnika 5/8 - nema šanse da budem prvi.

0 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

Za taj 5od8 ti treba auto na na max upgrade. I malo kasnije kočenje, tako da dobiješ na vremenu.

XBOX: RENZOR GT 01
Moj PC  
0 0 hvala 0
21 mjesec
neaktivan
Xbox Series X

Ako CMA odobri akviziciju do 13.10.

A source familiar with Microsoft’s plans tells The Verge that the company is eyeing up Friday October 13th as the closing date where it announces to the world that the 20-month process to buy Call of Duty maker Activision Blizzard is over.

https://www.theverge.com/2023/10/6/23905946/microsoft-activision-blizzard-deal-finalization-timing-cma

0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
x18x05x kaže...

Za taj 5od8 ti treba auto na na max upgrade. I malo kasnije kočenje, tako da dobiješ na vremenu.

Ja mislim da ću se do daljnjega držati težine 4, a na 5 prebaciti ako sam baš siguran da kup ne mogu izgubiti.

Malo sam razočaran izborom staza. Bolje rečeno, jadan. Forza Motorsport 4 (zadnja FM koju dam igrao) je imala onu kul imaginarnu stazu iz Švicarske, a ovdje je ona Virginia Raceway. Raceway, a u lošijem je stanju nego tu cesta za Svetu Janu.

21 mjesec
neaktivan
Xbox Series X

Na Xbox Series S može igrati AC Mirage u 60fps

0 0 hvala 0
21 mjesec
neaktivan
Xbox Series X

Activison je napisao da će igre staviti na Game Pass tek iduće godine ako prođe akvizicija

https://www.eurogamer.net/activision-says-its-games-wont-come-to-game-pass-until-2024-if-microsoft-deal-goes-through

0 0 hvala 0
13 godina
Witcher94 kaže...

Activison je napisao da će igre staviti na Game Pass tek iduće godine ako prođe akvizicija

https://www.eurogamer.net/activision-says-its-games-wont-come-to-game-pass-until-2024-if-microsoft-deal-goes-through

Teško da će gazda pitati Activision što žele nakon što ih kupe. Jedino što vjerojatno ne može ove godine je COD jer Sony ima moneyhat deal sa ABK. Sve ostalo je slobodno.

13 godina
protjeran

Kazu na twitter-u novinari vezani uz Xbox da to nije točno već da će "iste minute" kada završi deal doci puno "starijih" naslova , navodno da ove novije igre možemo očekivati tek iduće godine.

15 godina
Xbox Series X

Microsoft je gazda, ne Activision. Tako da je očekivati da sve bude dostupno jako brzo.

XBOX: RENZOR GT 01
Moj PC  
1 0 hvala 0
21 mjesec
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

Pozdrav ljudi.

Pošto nemam već neko vrijeme xbsx, a pretplata mi je ostala te ističe krajem ovog mjeseca. Pretpostavljam da se da još produžit prek vpna, po "povoljnijoj tarifi"?

Inastaliral sam na pc-u xbox store, logirao se, pa gledam kakva je ponuda igri za pc..

Kolko vas ima game pass za pc ili koristite gp isključivo za xbsx?

Nego, jel ima na gp, još neka slična kao ori and the will of the wisps? Ori je nenadmašna

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.10.2023 8:18 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zvonac kaže...

Pozdrav ljudi.

Pošto nemam već neko vrijeme xbsx, a pretplata mi je ostala te ističe krajem ovog mjeseca. Pretpostavljam da se da još produžit prek vpna, po "povoljnijoj tarifi"?

Inastaliral sam na pc-u xbox store, logirao se, pa gledam kakva je ponuda igri za pc..

Nego, jel ima na gp, još neka slična kao ori and the will of the wisps? Ori je nenadmašna

Skoro sve sto ima za X ima i za Pc,ja sam koristio godinama Ultimate tojest pass za obje platforme.

14 godina
zvonac kaže...

Pozdrav ljudi.

Imam oboje jer mogu, ali kad više ne bude muljanja s VPN-om, otkantati ću PC. Malo toga sam igrao na PC-u. Planiram Stafield probati jednom, ali uglavnom sam na konzoli. Imaš Ori 1 ako nisi igrao. Isto je odličan. A baš nešto slično tome, teško jer su obje top tier platformeri.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
21 mjesec
neaktivan
Hexfire kaže...
zvonac kaže...

Pozdrav ljudi.

Imam oboje jer mogu, ali kad više ne bude muljanja s VPN-om, otkantati ću PC. Malo toga sam igrao na PC-u. Planiram Stafield probati jednom, ali uglavnom sam na konzoli. Imaš Ori 1 ako nisi igrao. Isto je odličan. A baš nešto slično tome, teško jer su obje top tier platformeri.

Microsoft sigurno neće zabraniti VPN u vezi upisivanja koda za neku regiju Game Passa.

17 godina
Hexfire kaže...

Ma mislim, nije pc loš, on služi za višenamjenski rad, opet je tu pitanje, kolko čovjek misli ulagat u hardver (grafičku) a tu je xbsx pobjednik, kod potonjeg je, pali i vozi.

Budem vidio za Ori 1, al definitivno dvojka rastura skroz.

GP je za pc pun pogodak.

21 mjesec
neaktivan
Xbox Series X

EU neće ponovo pokrenuti istragu u vezi Microsoftove akvizicije Activisona

https://gameranx.com/updates/id/478315/article/eu-has-decided-not-to-restart-microsoft-activision-investigation/

0 0 hvala 0
13 godina
CMA odobrio akviziciju ABK od strane Microsofta. Dionice su smrznute a ocekuje se da Microsoft danas dovrsi kupnju!

0 0 hvala 0
12 godina
Xbox Series X

Sad kreće lavina starih Call of Duty naslova na Gamepass.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

Ljudi, napravio sam glupost, slučajno izbrisal saves games, ori will of the wisp

Izbrisao sam igru i opet ju instaliral, napravio je onu sinkronizaciju podataka, mislio sam da će povući saves game, al ništa, nula bodova..

Negdje sam pročital za cloud, al izgleda da je kod mene to bilo isključeno.

Prešao sam 74% i sad je sve izbrisano

Jel postoje neke šanse da se napravi restore game saves ili..?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.10.2023 10:14 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
21 mjesec
neaktivan
greysaint0 kaže...
CMA odobrio akviziciju ABK od strane Microsofta. Dionice su smrznute a ocekuje se da Microsoft danas dovrsi kupnju!

Bilo bi sjajno da i WOW dođe na Game Pass, a možda dođe i na konzole nakon što je UK odobrio akviziciju

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.10.2023 11:08 (Witcher94).
21 mjesec
neaktivan
Xbox Series X

Phil Spencer nakon odobrenja CMA

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.10.2023 14:44 (Witcher94).

1 0 hvala 0
21 mjesec
neaktivan
Xbox Series X

Activision Blizzard je sada službeno pod vlasništvom Microsofta

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.10.2023 15:22 (Witcher94).

2 0 hvala 0
2 godine
protjeran

Želim vidjeti koliko je like / dislike ratio za taj video, ali YT mi više ne pokazuje dislajkove.

>inb4 ''to je već odavno, imbecilu''

Imao sam instaliran tu na poslu onaj dodatak koji pokazuje dislajkove, ali izgleda... da više ne radi. Od danas.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice