Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.695.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
protjeran
Xbox Series X

Vidio sam dosta puta da ljudi prodaju polovni Series S za 1600-1800 kn sa dosta dugom garancijom (15-18 Mjeseci). Pa možda ni to nije losa opcija za ustediti taman za godinu, dvije gamepass-a.

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Xbox Series X
Sarevok kaže...

Vidio sam dosta puta da ljudi prodaju polovni Series S za 1600-1800 kn sa dosta dugom garancijom (15-18 Mjeseci). Pa možda ni to nije losa opcija za ustediti taman za godinu, dvije gamepass-a.

Tak sam ja uzeo za 1600. Neki dan je moj frend s Facebook Marketplacea uzeo i za 1.300. Valjda se ljudi ne žele zezati s regijama, pa se razočaraju i prodaju pošto poto.

13 godina
Ja sam nedavno prodao ps4 sa tri joistika za 1500 kn vrlo brzo, uzeo series x za 4100 kn novo. I tri godine ultimate cca 750 kn argentina. Samo cu rec neznam sta sam dosad ceka😁
4 godine
protjeran
Dr.Feel kaže...
azzie kaže...

Ma radi microsoft redeem probao sam maloprije . I da naglasim još jednu stvar budite sretni sto microsoft ne locka te regije i ne ograničava prodaju  već se mogu igre kupiti putem reseller-a  jer bi imali situaciju kao na playstation-u gdje bi se igre prodavale po brutalnim cijenama i ovisili bi samo o njihovima popustima ili kupovini i preprodaji cd izdanja. 

Zahvaljujuci tome sam i uzeo xbox naspram ps5. Svaki put dosada izade igrica recimo 60e, vec za mjesec dana je na 45-50e, a nakon 3-6 mjeseci vec je na 50% ili vise popusta. Dok na ps storu, evo i danas danas skoro svaki COD je 530 kuna, dok je taj isto cod na xboxu kod resellera izmedu 3 i 20 dollara. Realno da PS nema tih par ekskluziva, nebi ni pomislio na njega, ali i one dolaze na pc polako.

A kod "manjih" naslova cijena je odmah pri izlasku igre puno jeftinija nego na PlayStationu . Gledam igru "Ghostbusters: Spirits Unleashed " koja je dosta hvaljena kod publike pa da isprobam .Uglavnom na gamivo key za argentinsku verziju košta 6 eura (45 kuna) a za PS digital key ili CD košta 300 kuna . Ogromna razlika 

9 godina
protjeran
Da li se ikom dogodilo da mu izbrisu account nakon skoro godinu dana, taman kad mi istice gamepass

0 0 hvala 0
12 godina
Xbox Series X

Sumnjam da ce dizat cijenu konzola ali Gamepass definitivno dizu od iduce godine posto su rekli da ne zele dizat cijene sad pred blagdane.

https://wccftech.com/xbox-game-pass-or-console-future-price-increase-hinted-by-phil-spencer/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MEGATAMA kaže...

Sumnjam da ce dizat cijenu konzola ali Gamepass definitivno dizu od iduce godine posto su rekli da ne zele dizat cijene sad pred blagdane.

https://wccftech.com/xbox-game-pass-or-console-future-price-increase-hinted-by-phil-spencer/

Neka ubace više AAA igara, ali stalno i pretplata ima smisla da je i 20 eura.

U don’t have a life. They are telling me. I’m a gamer, i have many lifes.
12 godina
x18x05x kaže...
MEGATAMA kaže...

Pa ocito nema jer ako citas ovu temu vidljivo je da ekipa trazi nacin da ne plati vise od 10 kuna mjesecno....i ti mislis da bi se ovdje na forumu placalo 20eu mjesecno za pass?....

15 godina
MEGATAMA kaže...
x18x05x kaže...
MEGATAMA kaže...

Pa ocito nema jer ako citas ovu temu vidljivo je da ekipa trazi nacin da ne plati vise od 10 kuna mjesecno....i ti mislis da bi se ovdje na forumu placalo 20eu mjesecno za pass?....

Ja bi prvi platio. Bolje 20 eur mjesečno nego igru platit 70 eura

U don’t have a life. They are telling me. I’m a gamer, i have many lifes.
16 godina
Xbox Series X

Jel je imao tko možda problema sa paljenjem konzole?

Upali se jednom-dvaput bez ikakvih problema, poslije toga ili je skroz mrtva ili se samo pali ventilator na najjače ali nema slike...

Jel to neki poznati problem(koji se da riješit) ili joj nema pomoći?

Unaprijed hvala na bilo kakvom infu :)

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
MENIT kaže...

Jel je imao tko možda problema sa paljenjem konzole?

Upali se jednom-dvaput bez ikakvih problema, poslije toga ili je skroz mrtva ili se samo pali ventilator na najjače ali nema slike...

Jel to neki poznati problem(koji se da riješit) ili joj nema pomoći?

Unaprijed hvala na bilo kakvom infu :)

Probaj ovo

Why is my Xbox turning on but not showing on the screen?

Your screen is blank after you turn on the console

If there's a disc in the console, eject it. On the console, press and hold the Power button on the front of the console for 10 seconds to turn off the console. Press and hold the Power button and the Eject button until you hear a beep to turn on the console

16 godina

Googlao sam malo i sve ispada da je ili napajanje ili kabel.

Probam ovaj reset combo pa javim.

Thx :)

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
12 godina
Xbox Series X
Moj PC  
2 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
Cri.Lu99 kaže...

Znači najbolje mi je prodat moj ps4 i uzet series s? Prateći ovu temu to mi se čini najpametnijim potezom.

Na marketplacu ima dosta oglasa di ljudi pordaju konzolu s jos kontrolerom ili nečim za ispod 2k

12 godina
Xbox Series X

Pitanje je sad...dali ostaju pri ideji da daju sve svoje ekskluzive day one ili ce se to promjenit radi svega navedenog u ovom tekstu...

https://wccftech.com/xbox-game-pass-falls-fall-short-of-microsoft-growth-targets-2022/

Microsoft’s tone regarding Xbox Game Pass seems to have changed. While Xbox boss Phil Spencer used to trumpet Game Pass whenever he spoke, making it seem more important to Microsoft’s future than Xboxes themselves, in a recent interview he admitted the service would likely never account for more than 10 to 15 percent of their gaming business. Microsoft has also downplayed the value of cloud gaming, until just recently pushed as a key component of Game Pass’ growth.

Well, there may be a reason for the sudden shift in tone. According to financial filings acquired by Axios, Microsoft had a target Game Pass growth rate of 73 percent for the fiscal year 2022, which ran from July 1, 2022 to June 30, 2022. Of course, that period saw one of Microsoft’s most-hyped games, Halo Infinite, hit the service on Day 1, so a 73 growth rate wasn’t pie-in-the-sky stuff. Despite that, Game Pass missed its mark badly, only achieving a growth rate of 28 percent.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Xbox Series X

Ekipa nakon sto smo vec iskoristili ultimate pass za 1 dollar, mogu li sada nakon sto sam unio xbox live kodove, umjesto kupnje 1 mjeseca ultimate na microsoft stranici  kupiti na stranici di sam kupio kodove game pass ultimate 14 days (on je jeftiniji nego cijeli mjesec). Ili bas mora biti 1 puni mjesec ultimate? Drugo vidim na tim stranicama ove trial game pass za oko 10 kn, to mi je jasno da se moze samo jednom iskoristiti, ali vidim i ovaj Xbox Game Pass Ultimate - 1 Month Non-Stackable. Dali se on moze koristiti vise puta, tj. to nije trail samo za prvi put? Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
Wccftech nije bas relevantan izvor podataka. Tako da uzmi to s rezervom...
i nogom u guzicu je korak naprijed
12 godina
Pozdrav, pratio sam upute sa str 74, na cdkeys kupio najjeftiniji pass za regiju South africa (zajeb očito) probao napraviti redeem preko tunnelbear i ne da mi, kaže kriva regija, ima li pomoći ili sam se sj?

0 0 hvala 0
13 godina
Provaj preko mobitela, neki su imali problema preko racunala. Skini aplikaciju tunnelbear i odradi sta trebas
12 godina
crodrot kaže...
Wccftech nije bas relevantan izvor podataka. Tako da uzmi to s rezervom...

Ima ovo i na drugim izvorima,linkao sam wccftech jer oni skupljaju od drugih pa sve bude na jednom mjestu.

Legit je info sad je pitanje kako ce to sve utjecat na xbox diviziju.

12 godina
Probao i mob i pc, neće da prođe....
14 godina
A jesi našao regiju jbt :D.

Probaj drugi VPN za početak. Ako ne radi zovi support da ti aktiviraju.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
https://www.whatismyip.com/ provjeri tu jel ti radi VPN. 99% je do njega
i nogom u guzicu je korak naprijed
12 godina
Hexfire kaže...
A jesi našao regiju jbt :D.

Probaj drugi VPN za početak. Ako ne radi zovi support da ti aktiviraju.

a sj sam se šta da kažem...

imaš koji prijedlog za vpn? ako moram zvat, koji br da zovem, to radi ok? rade neke dodatne provjere ili?

12 godina
crodrot kaže...
https://www.whatismyip.com/ provjeri tu jel ti radi VPN. 99% je do njega

provjeravao sam i davao je južnu afriku i na mobu i na pc-u 

14 godina
A probaj bilo koji drugi da ima server u Africi. Zadnje sam koristio Cyber ghost VPN jer ne treba upisati broj kartice za trial.

Što se tiče Msoft support, znam samo da su nekima ovdje oni aktivirali keyeve. Ali ne znam proceduru
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Xbox Series X

Meni tunelbear samo za US regiju radi. Probaj ove placene koji imaju free period trial. Ekspressvpn je free mogao bi raditi.

0 0 hvala 0
12 godina
Xbox Series X

Na koji nacin vi aktivirate telefonski broj za COD MW koji je sad izasao?

Ako stavite tursku ili sta vec stavljate sa xbox live zar vas onda ne trazi i Turski broj mobitela.....ili je to nevezano uz live acount?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Mt00 kaže...
Cri.Lu99 kaže...

Znači najbolje mi je prodat moj ps4 i uzet series s? Prateći ovu temu to mi se čini najpametnijim potezom.

Na marketplacu ima dosta oglasa di ljudi pordaju konzolu s jos kontrolerom ili nečim za ispod 2k

Na amazonu ima za 2100 novi, al je vidim da se nađe po oglasima kod nas za ispod 2k

12 godina
Xbox Series X

samo da javim da sam uspio sa redeemati sa www.cyberghostvpn.com

još samo da prebacim na ultimate i to je to, hvala svima na pomoći 

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice