1. Koju regiju je najbolje postaviti buduci da nema HR? Koliko sam skuzio DE je ok ali znaju imat cenzurirane verzije igara.
2. Znaci mogu kupiti key za igru preko gamivo i slicnih stranica za bilo koju regiju i aktivirati ga putem VPN-a bez ikakvih problema?
3. Ako kupim igru za xbox one ili stariji x box ukoliko ima optimizirana verzija za xss takva ce mi se i instalirati na box?
4. Kakvo je stanje za kupnju sa x box stora iz druge regije od moje, jel to uopce moguce i kako?
Mozda su glupa pitanja al totalni sam laik za konzole. Ovo ce mi bit prva nakon ps2
1. Amerika i UK su ti best bet
2. Nisam nikad kupovao kljuceve sa stranica pa nazalost ne znam taj dio, ja kupujem prek njihovog storea
3. Pretpostavljam da pod time mislis ako kupis kljuc za Xbox One igru jel tako? Ako je developer napravio optimizacijski patch smart delivery sustav ce ti odmah isporucit bolju verziju. Npr. kupis Xbox One key za Assassin's Creed Odyssey za koji je Ubisoft izbacio sluzbenu optimizaciju, cim instaliras igru ona ce bit optimizirana i imat X/S logo na slikici.
Neke igre i bez sluzbenog patcha dobiju poboljsanje na Series konzolama kroz fps boost koji je Microsoftova in house stvar
https://xbox.fandom.com/wiki/FPS_Boost
4. Moras uvijek kupit za regiju u kojoj si, nece ti kljuc americke igre radit ako ti je regija europska i slicno.