Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.708.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xbox Series X
DeniZg kaže...

XSX ima na stanju u Gamershopu već neko vrijeme za 4500 kn.

Osim ako krivo prikazuju stanje, ne kužim čemu mjesecima i godinama čekati da Amazon dobije par komada, da bi se uštedilo par sto kuna.

Vjerski razlozi mi ne dopuštaju platiti više od MSRP.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
antimadridista kaže...
Jel probao netko Weird West?

Ja danas malo igrao.

Čini se fora. Podsjeća me na Wasteland, samo što ima real time borbu, što mi više odgovara od turn-based borbe.

Smeta me što nema voice-overa i nekako mi to ubija atmosferu koja je dobra.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
15 godina
Ja sam isto počeo. Mene podsjeća stilom na Disco Elysium ali naravno više akcije. Zasad mi se igra baš čini fora.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xbox Series X

Da li mogu vidjeti screenshotove koje sam napravio na XBOX-u na PC-u? Na mobitelu ide lahko, ali na PC-u ne mogu da ih vidim bilo gdje ili nesto sto asocira na njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Lost in Random i Life is Strange True Colors ovaj mjesec na Game Passu
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Stigla konzola u 3 dana, za sada odličan dojam i uzemo sam game pass uktimate, mislim da se imam sa čime zabavljati.

Da li netko ima kakav savjet za charger ili neke dobre baterije sa chargerom za kontroler? Ovo mi je jedino razočaranje, ne mogu shvatiti da nisu išli putem Sonya i napravili kontrolere sa internom, punjivom baterijom.

0 0 hvala 0
14 godina
HAL kaže...
Stigla konzola u 3 dana, za sada odličan dojam i uzemo sam game pass uktimate, mislim da se imam sa čime zabavljati.

Da li netko ima kakav savjet za charger ili neke dobre baterije sa chargerom za kontroler? Ovo mi je jedino razočaranje, ne mogu shvatiti da nisu išli putem Sonya i napravili kontrolere sa internom, punjivom baterijom.

Gdje si uzeo?

Znam da dosta ekipe hvali one punjive iz IKEA ako želiš izmjenjive. 

Možda si uzmem ovako nešto: https://www.gamershop.hr/xboxseries/dodaci/venom-vs2881-xbox-series-s-x-punjac-2-baterije-crni ali nemam iskustva s tim baterijama. U mom kontroleru je originalna M'soft kupljena prije 5+ godina i baš sam zadovoljan s njom. Ne znam kak se danas kreću cijene.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
neaktivan

Ja sam uzeo te Venom jos u 12. mjesecu, ali ih jos nisam otpakirao :D Igram na monitoru, a konzola je na stolu, tako da sam cijelo vrijeme kablom spojen.

16 godina
Hexfire kaže...
HAL kaže...

Gdje si uzeo?

Znam da dosta ekipe hvali one punjive iz IKEA ako želiš izmjenjive. 

Možda si uzmem ovako nešto: https://www.gamershop.hr/xboxseries/dodaci/venom-vs2881-xbox-series-s-x-punjac-2-baterije-crni ali nemam iskustva s tim baterijama. U mom kontroleru je originalna M'soft kupljena prije 5+ godina i baš sam zadovoljan s njom. Ne znam kak se danas kreću cijene.

Ja sam uzeo taj Venom i mogu reći da je odličan. Kako sam premjestio konzolu na monitor isto sam stalno spojen kablom. Ako si zainteresiran javi se za detalje, ja prodajem svog. 

17 godina
neaktivan
Gamershop, za 3 dana stigao. Mislim da ću uzeti tqj Venom punjač, da sam miran.
14 godina
Ja sam uzeo panasonic eneloop punjive 4 aa batke (1900mah komad) + punjac za 160 krznenih.

kaj ne puknu odma punjivu bateriju u kontroler i bog, posebno za tu cijenu koju trze za kontrolere, ako treba nek i povise cijenu 10eura...
Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, Po recenzijama su top. Ima ih di kod nas?
14 godina
Pa to bi trebale biti te Ikeine samo se rebrandirane. Zato su i tako popularne. Ako dobro pamtim pisanje tu po forumu.
16 godina
Xbox Series X

Ikea Ladda 2450 mah za smejšnih 60 kn + 60 kn punjač. super kombo, uz bok su panasonc baterijama

koristim ih neko vrijeme i drže gamepad par tjedana bez punjenja, a igram se prilično.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

Nikako mi nije jasno da u 2022. godini još uvijek ne odustaju od te politike promjenjivih baterija. Uzeo sam nekakav play & charge kit pa sam na miru, ali da po defaultu konzola dolazi sa kontrolerom kojemu moraš mijenjati baterije mi je teška žalost.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
antimadridista kaže...

Nikako mi nije jasno da u 2022. godini još uvijek ne odustaju od te politike promjenjivih baterija. Uzeo sam nekakav play & charge kit pa sam na miru, ali da po defaultu konzola dolazi sa kontrolerom kojemu moraš mijenjati baterije mi je teška žalost.

Meni je osobno to veliki plus jer sam kupio 8 punjivih baterija i svaka 2 mjeseca lijepo napunim i problem riješen . DualShock  kontroler koji imam nakon 3 godine korištenja drži pol sata tako da sada moram na kabel igrati ili kupiti novi kontroler koji košta 400 kn (vrlo rijetko je na akciji, gledao sam zadnjih 6 mjeseci i nema ispod 350 kn-a) . 

12 godina

Recimo moja kćer od 5.g. je udesila konektor na Venom bateriji za XSX kontroler.

Sad, da je to ugrađena baterija, mogao bih baciti kontroler. Ovako sam bacio Venom bateriju i idemo dalje.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
15 godina
DeniZg kaže...

Recimo moja kćer od 5.g. je udesila konektor na Venom bateriji za XSX kontroler.

Sad, da je to ugrađena baterija, mogao bih baciti kontroler. Ovako sam bacio Venom bateriju i idemo dalje.

Dobro konektor se zamjeni za par minuta sa lemilicom. Ja sam na hrpu mobitela zamjenio nije to nista posebno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
4 godine
neaktivan
Zato jer imaju višegodišnji bogati ugovor sa Duracell tvrtkom.To još od doba X360 konzole.Zato kad kupiš novi il dobiš sa konzolom,uvijek su i 2 baterije u paketu sa kontrolerom.
16 godina
Xbox Series X

došo opet xbox na amazon i sjebem se i stavim bratovi adresu u njem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xbox Series X

Pa još je u stocku, naruci jos jedan a onaj otkazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox Series X

nek on dođe kod njega, valjda će neko put Kroatistana za praznike

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Xbox Series X

Ja sam si uzeo elden ring. Nakon 10 godina prva igra koja me zadrzala vise od 10 sati gejmanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Xbox Series X

XBOX SERIES X DOSTUPAN NA AMAZON.DE

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Xbox Series X

Naručio sam ga upravo al jedna stvar mi nije jasna... Na zadnjoj fazi plaćanja cijena mu se digla na 525€ +10€ shipping. Ne kužim pa sam pitao na costumer service i kažu to da je neki porez dodatni za hr valjda... Ima li netko iskusto s ovim da li je vama ostalima koji ste naručili preko amazon.de obračunat ovaj porez? Ja sam znači ukupno platio 535€

0 0 hvala 0
16 godina
Lopov Jack kaže...

Naručio sam ga upravo al jedna stvar mi nije jasna... Na zadnjoj fazi plaćanja cijena mu se digla na 525€ +10€ shipping. Ne kužim pa sam pitao na costumer service i kažu to da je neki porez dodatni za hr valjda... Ima li netko iskusto s ovim da li je vama ostalima koji ste naručili preko amazon.de obračunat ovaj porez? Ja sam znači ukupno platio 535€

mislim da je porez u njem 16%, za razliku od naših 25%, tako da bih rekao da je to to

14 godina
To ti je razlika u PDV-u, ništa drugo.
6 godina
neaktivan
Xbox Series X

Hvala na odgovorima. Sve ok, tako sam i mislio al iznenadilo me malo jer, koliko sam shvatio neki su ga ovdje platili bez te razlike...

U svakom slučaju glavno je da stiže za par dana... 

0 0 hvala 0
16 godina

Mozda su narucivali preko mailboxa i onda je ta cijena od 499€ pa jos shipping nekih 12

14 godina
Xbox Series X

Ima tko Sekiro za prodati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice