Xbox ili Ps3

poruka: 9
|
čitano: 2.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Xbox ili Ps3

Dvoumim se izmedju:

http://www.protis.hr/products/details/gam-x360-microsoft-xbox-360-slim-250gb-konzola/42058

ili

http://www.protis.hr/products/details/sony-playstation-ps3-slim-250-gb--igra/29528

Tu su s cijenama ako uzmemo u obzir da kupim gold membership za xbox dok je kod ps3 besplatan,pa me zanima koja je konzola isplativija za uzet?

Hvala unaprije!

Great minds think alike :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox ili Ps3

U Infomarku ovakav box 1630kn :) Pikni ga tamo 

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xbox ili Ps3
Hrvojestr kaže...

U Infomarku ovakav box 1630kn :) Pikni ga tamo 

Tnx stari mozda cak i pogledam jer sam u Puli {#}

14 godina
neaktivan
Xbox ili Ps3

Postavljaš kriva i nepotrebna pitanja, konzole se ne kupuju zbog konzola nego zbog igara. Dobro razmisli koje igre želiš odigrat i tu konzolu kupi. Problem je jedino ako nemaš nikakve preferencije i jednostavno igraš aktualne igre koje se najviše reklamiraju ili su u modi, u tom slučaju vjerovatno je isto koju konzolu kupiš i naravno večina igara je zastupljena na obje konzole.

Stoga pokupi sve svoje i prijateljeve časopise o igrama i pogleda koje su ti ekskluzive draže i tu konzolu kupi. Kvaliteta je trenutno uz ovu ko zna koju reviziju konzola popravljena i ista i to je to. {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xbox ili Ps3

Mene bas ne fascinuraju te eksluzive ja bi za sad igro samo pes i cod pa me zanima sto je ispaltivije posto su konzole tu negdje a nisam siguran da se zbog toga isplati placati live za xbox naravno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 17:10 (DonTc0meCloSer).

0 0 hvala 0
14 godina
Xbox ili Ps3

već ima tema

Bilo bi potrebno, ali nije zgodno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox ili Ps3

Pa ja ga placam 100kn godišnje i mogu ti reči da vrijedi svake lipe. Plus xbox ti je u infomarku puno jeftiniji nego PS3 i mozes na njemu pokretati backupe da si ne zgrebeš orginalne diskove (if you know what I mean).

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Pa ja ga placam 100kn godišnje i mogu ti reči da vrijedi svake lipe. Plus xbox ti je u infomarku puno jeftiniji nego PS3 i mozes na njemu pokretati backupe da si ne zgrebeš orginalne diskove (if you know what I mean).

100? sta nije oko 500 kuna za 12 mj?

17 godina
neaktivan

Povezes karticu s racunom, imaju svako malo akciju funta mjesecno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice