Xbox live problem

poruka: 14
|
čitano: 7.337
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Xbox live problem

odnedavno imam x360, i pokusavam se spojit na Live, ali imam problem.. imam konekciju sa netom, i kad upisem hotmail adresu i password, pojavi se poruka - "This windows live id is associated with a different gamertag. Enter another windows live id and password."   u zadnja 2 dana sam prosvrljao cijeli net da skuzim o cemu se radi, ali nikako nac rjesenje... unaprijed zahvaljujem na pomoci:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xbox live problem
danijel0000 kaže...

odnedavno imam x360, i pokusavam se spojit na Live, ali imam problem.. imam konekciju sa netom, i kad upisem hotmail adresu i password, pojavi se poruka - "This windows live id is associated with a different gamertag. Enter another windows live id and password."   u zadnja 2 dana sam prosvrljao cijeli net da skuzim o cemu se radi, ali nikako nac rjesenje... unaprijed zahvaljujem na pomoci:)

Jeli ti mozda box moddan?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
Xbox live problem

jesi probao ovo

http://support.microsoft.com/kb/945419

ak nejde

napravi još jedan msn samo za igranje

SRETAN USKRS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 18:32 (Mitch).

5 0 hvala 4
16 godina

jok.. ganc nov, nisam htio modat bas zbog live-a

16 godina

napravio sam i novu adresu,ali ista stvar

17 godina
Xbox live problem

jesi probao napravit u xbox u novi acc

SRETAN USKRS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 0 hvala 5
17 godina

pa kolko ja znam kad imas hotmail acc odnda jos moras napravit na xbox.com acc kaje ne?nemoj me drzat da je ovo sigurno tako alo mislim da je

nego mene zanima nes pa da ne otvaram novu temu dali postoji kakava mogucnost da je updetam konzolu bez da se povezem na live tj.zanima me di bi mogo nabavit ovaj update sta u utorak dolazi van usb mozes korisit ko storge

mislim naso sam samo tu:http://support.xbox.com/support/en/us/xbox360/hardware/console/startup/updateconsole.aspx

ali to je u skolpu tog tuta pa me zanima dali ce oni onda stavit novi update tamo jel nigdje nisam naso posebno update filove i da znam da ce doc sa igrom ali htio bi ga prije imat

EDIT:dali je to ovo dolje mozda

http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardscompatibility.htm#download

EDITX2:autoru gamertag je kolko sam sad vidio ime acc-a,ovako ja sam sad napravio acc na xbox.com i tamo te trazi gamertag i upises i kasnije taj koristis s pw-om koji si izabro(bar mislim da je tako)i nemoras hotmail koristit ja sam s gmailom napravio samo sam moro aktvirat taj mail na liveu prek linka koji sam dobil(jos jednom nisam siguran da je tako ali predpostavljam)

btw dali postoji mogucnost da se system update tu pojavi?

http://www.microsoft.com/downloads/en/ResultsForProduct.aspx?productID=71c6140b-14a1-4ce5-a596-f4d3061116e9&stype=n_a2z

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 20:26 (R4zOR229).
16 godina
Xbox live problem

imam problem...

preko t-coma sam se normalno uspio spojit na live, bez problema. promjenio sam mjesto boravka i sad sam na b.net-u, i uopce mi ne dopusta spajanje, cak kod testiranja veze ne dode do NETWORKa, a kamoli do INTERNETA i XBOX LIVEa. radio sam isti postupak spajanja kao i pri spajanju na tcom, kablom direktno spojio xbox i modem, ali nista od svega. zvao sluzbu za korisnike, ali kad im kazem o cemu se radi, preko telefona vidim da se operateru pojavio upitnik nad glavom. probao resetirat modem, spojit, nista... kupio switch, savjet koji sam nasao ovdje na forumu, i dalje nista. do cega to moze bit? mjenat postavke na xboxu? sve je namjesteno na automatic. modem je Thomson THG540, provider bnet.. savjet itko??

vec sam lud

0 0 hvala 0
17 godina

odi sredi network settings ako nece radit kad automatski slozis onda ces morat rucno(nadam se da si to iso promjenit nakon promjene operatera)

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan
Xbox live problem

jesi li napravio mail pod HRV zastavom, moras napravit mail pod USA zastavom da bi ti radilo isti problem sam i ja imo i napravio sam mail sa USA zastavom da zivim u californiji i sve super radi :)

Robi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox live problem

problem rijesen. ali sad imam drugi problem, jer preko b.neta ne mogu na live. sad se s tim mucim

0 0 hvala 0
17 godina

kak nemozes pomoglo bi da das vise detalja!

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
Xbox live problem

odustao sam od pokusavanja. preko b.neta se spajam sa carnet racunom, a carnet ne dopusta spajanje sa PPoe ili kak se to zove, sta vec xbox koristi. uzeo sam i ruter, ali ni od toga nema pomoci

0 0 hvala 0
14 godina
Xbox live problem

Ovaj Xbox live mi fakat pili živce zadnjih par dana. Jedino što želim je kupiti DLC za Bioshock 2 zvan Minerva's Den. Sad, imao sam i prije acc registriran kao UK acc. Naravno da ne mogu dodati našu karticu, ali bome ne mogu ni Paypal (odnosno dodam ga ali ne mogu ništa s njim). Napokon sam uspio naći opciju za promjenu regije, i naivno promjenio na Hrvatsku i naravno da mi više nijedan DLC nije vidljiv. Na ovo mjesto unesite hrpu vulgarnih uvreda na račun xbox live-a. Naravno, sad više ne mogu ni vratiti na UK. 

Kad probam dobijem: "There's a problem completing... Please check your region change support page." Ono što je posebno simpatično da kad kliknem na taj region change support page dobijem "ooops! what happened to this page?" To se i ja pitam. Istu stvar dobijem kada idem na "Account management support page" jer sam htio izbrisati acc. 

Neopisiva katastrofa od servisa. 

Uglavnom, moje pitanje je koji je najjednostavniji i najjeftiniji način kupovanja s ove retardacije zvane Xbox live? P.S. govorim o kupovanju za igre za PC, ne za Xbox.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice