Xbox 360

poruka: 8
|
čitano: 1.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Xbox 360

Koje igre mi preporučujete da kupim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360

FPS/3PS: Halo 3*, Gears of War 1 i 2, Call of Duty: Modern Warfare 2

Fighting: Street Fighter 4*, Virtua Fighter 5, Tekken 6, Soul Calibur 4

Sport: Fifa 10 (ili pes ako baš hoćeš), Smackdown vs. Raw 2010 (:D), Fight Night Round 4

RPG: Mass Effect*, Fallout 3+sav extra content*, Fable 2

Akcija: Ninja Gaiden 2, Onaj novi (relativno novi that is...) Prince of Persia, Batman: Arkham Asylum, Resident Evil 5, Devil May Cry 4

Racing: Forza Motorsport 3*

Strategija (lol): valjda Civ:Rev, Halo Wars

+GTA IV*

XBLA (ovdje ima stvarno odličnih igara za male pare): Shadow Complex*, Braid*, Puzzle Quest, Super Puzzle Fighter 2 Turbo HDR, Marvel vs Capcom 2, Ikaruga, King of Fighters:'98 UM, Castle Crashers...

Uf nemam pojma više ovo bi trebalo bit dosta. Igre sa "*" su, recimo, must have

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Xbox 360

Tnx

što je XBLA?

16 godina
neaktivan
Xbox 360

Xbox live arcade?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xbox 360

Možete mi preporučiti add-onse koje trebam skinut za navedene igrice..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox 360

moze li se xbox igrati na obicnoj televiziji?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
riboo kaže...

moze li se xbox igrati na obicnoj televiziji?

moze zasto se nebi mogo

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina

Nisi napisao koji žanr voliš, ima sigurno 10-tak odličnih igara koje ne smiješ propustiti  i još 10-tak koje su odlične ali ne super odlične...

RPG: Fallout 3, japanski RPG Blue Dragon, Lost Odyssey, Fable II, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Mass Effect (iako mnogi kažu dobra igra meni nikako nije sjela...), Dragon Age: Origins.

FPS: Halo 3 (nakon 1 i 2, Halo 3 mi uopće nije nešto posebno...), Call of Duty praktički svaku igru iz ovog serijala, Tom Clancy's također cijeli serijal,

Top 10:

1. Fallout 3 - jedina zamjerka sta ne mozes nastavit igrat kad zavrsis igru/pricu, moras sve ispocetka ako hoces achieve rijesit. Inace igra je mega odlicna.

2. Assassin's Creed 1 i 2 - odlicno, odlicno.

3. Bioshock (za koji mjesec izlazi 2) - za ovu nemam rijeci, mega dobro, slusaj zvukove, pricu sve super.

4. Dragon Age: Origins

5. Batman: Arkham Asylum

prvih pet ako ne odigras onda neces nikad znati sto je to xbox360 i igre koje postoje Smijeh

6. Tom Clancy (cijeli serijal)

7. GTA IV, osobno nisam bas fan te igre ali kako ima max ocijene eto je u top10.

8. Forza motorsport 3 - iako nisam fan automoto utrka na konzoli, to iskljucivo pripisujem losim igrama. Jedino Forza mi nesto bolja. Najbolja revolucija je bila Colin McRae Rally 2 na PC-u.

9. Lost Odyssey (LO) - ako nisi do sad igrao RPG, posebno japanski onda prvo igrat Blue Dragon. LO ima jedinu manu sto se ne možeš kretati 360 stupnjeva ! ali kod japanaca zato imaš odličnu priču, animacije, likovi, puno opcija...

10. Fable 2

Ako si za malo više razmišljanja, strategija... onda jedna odlična igra Sid Meier's Civilization Revolution, koja je btw jako slabo zastupljena ali zato ima najviše ocjene kod svih gaming web stranica.

Ovaj popis ti je dosta jer za to sve će ti trebat 6 mjeseci igranja non stop Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice