Xbox 360 Pomoc!!!

poruka: 39
|
čitano: 8.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Xbox 360 Pomoc!!!
jeli netko zna odgovor za ovo drugo?
Carb0n

0 0 hvala 0
14 godina
Xbox 360 Pomoc!!!

dobis ban i vise nemozes na live.a u vezi da ti blokiraju hard to je proslost

jer nemaju ti pravo blokirati tvoj hardware da ga nemozes uopce koristiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xbox 360 Pomoc!!!

Ne,ne to pitanje nego ovo u vezi black opsa.jeli to netko zna?

Carb0n

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox 360 Pomoc!!!

ja imam isto xbox slim novu i ne mislim nju modificirati,,zasto? bas kod xbox imas tak ljepi multiplayer,bez stekanja i tko ima ps3 zna o cemu pricam ;)

sta ti vrijedi imati 100000000 piratske na boxu?imam frende koji to radu,kad ih pitas:i kaj si igrao?pa ni pola toga nisu,jel nemas vremena,no tak nema toliko dobrih igra bas,onda si bolje nabavim na oglasu jeftino zeljenu igru i ko covjek je predem....ja sam tak online-igrac i meni je vaznije multi koristit nego se hvalit da imam piratske......razmisli malo,samo kako ti ljudi ovdje kazu,ak imas modanu box,nemoj u multi se vezat,ban ti 100% prijeti !

msn: email.zagreb@gmail.com

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xbox 360 Pomoc!!!
jos netko?ovo u vezi black opsa..
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Xbox 360 Pomoc!!!
netko????
Carb0n
16 godina
protjeran
Re: Xbox 360 Pomoc!!!
CARBON kaže...

Jel itko zna sto se sve gubi ako dobijem ban na live-u?znam da nemogu igrat multi ali sta jos?

imam ovaj najnoviju modifikaciju ali se svejedno bojim riskirat ban.. i jos nest,ocu li moci igrati black ops na live-u i koliko ce to trajat dok me microsoft ne skuzi da imam modan xbox?oce li me prije skuzit,ili isto kao kad igram bez AP 2.5 patcha?

hvala

Isuse, kako ste dosadni s tim pitanjima , u kojoj vremenskoj jedinici zelis znati kolko ce trajat ?

WP
15 godina
protjeran
Xbox 360 Pomoc!!!

pa pitam jeli veca sansa ako igram AP 2.5 igru da dobijem ban...

Carb0n

0 0 hvala 0
17 godina
Xbox 360 Pomoc!!!

ne trollaj pitao si to i u drugoj temi i u ovoj bar 5 puta. odgovora imas kolko hoces zakljuci, na kraju svega iskreno hoćeš li popiti ban? HOĆEŠ S VREMENOM. Kad? NITKO NEZNA i iskreno nikog nije briga kad ces ti dobiti ban...

1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice