Pogledaj u postavke imas tamo da se kontroler sam gasi nakon nekoliko vremena! i za svaki slucaj probaj sa drugim baterijama meni nekad pokaze 2 crtice a bude prazan!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni baterije budu pune i kada si ukljucim GTA V odmah mi se pocnu trosit onda mogu izdrzat samo 2 min neznam zasto
slim 4gb-nije ubacivan softver nutra-tak mi bar lik rekel--kolko love to vredi-ovo sve sa slike,konzola uzeta pod dug
i izbacuje mi truncate ili overburn
i na 97%stane i pokvarim cd
pomoc
i izbacuje mi truncate ili overburn
i na 97%stane i pokvarim cd
pomoc
Jesi li napravio samo crossflash ili si napravio i drugi dio, a to je da flashas i onaj modificirani firmware u pržu. Znam da je ovo banalno pitanje ali od toga moram početi, jer tako sam i ja radio i nisam imao problema s time.
isao sam przit nhl 14 i bez problema
i sad forza 4 i nece
izbacuje mi truncate i overburn
isao sam przit nhl 14 i bez problema
i sad forza 4 i nece
izbacuje mi truncate i overburn
O kojoj se točno asusovoj radi? Da bude interesantno jedina igra koju sam palio na svojo prži je upravo Forza 4, i radi kako treba.
Jesi li slijedio nekakav tutorial?
http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-tutorijali/3359-tutorijal-ixtreme-burner-max-kako-flesovati-liteon-rezac-za-pc.html
asus DRW-24B3ST
je moja bila prije crossflasha
sad je atapi 524b
http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-tutorijali/3359-tutorijal-ixtreme-burner-max-kako-flesovati-liteon-rezac-za-pc.html
asus DRW-24B3ST
je moja bila prije crossflasha
sad je atapi 524b
Taj sam i ja sljedio, čak mislim da je i moja prža ista. Pošto si reko da ti je NHL spaljen dobro, onda sumnjam na img burn, da nije možda onaj layer brake problem?
sto je layer brake
sto je layer brake
E, sad smo našli i problem vjerojatno. Pročitaj ovo. Tu ti piše sve, kako namjestiti i ABGX i ImgBurn, i taj layerbrake mislim da ima.
A layerbrake je u opcijama IMGburna.
Pa samo gledaš sa slika i namještaš, sve zajedno 15ak min, i moš pržit, i kad namjestiš jednom ne moraš više. A ak nisi na XBL, onda ovaj ABGX moš i preskočit. ABGX je više provjera za spajanje na XBL.
al imaju ova dva file-a za skinit sta imaju on off postavke nema ih za skinit pise file is invalid
al imaju ova dva file-a za skinit sta imaju on off postavke nema ih za skinit pise file is invalid
Eh da, to je za SPTD. Imam ih ja na svom kompu, mogu ti ih poslati na mail ako hočeš. Ali to tek sutra navečer mogu.
Samo mi na PM pošalji mail.
Zasto mi se svaki put diskonektira kontroler kada npr. pucam na mw3-u , ima 2 crtice i uvijek radi al kad pretisnem 'rt' na kontroleru mi se diskonekta
Koje sve igre necu moci igrati na xboxu s 4gb memorije tj. Koje sve traze pohranu na hard, za sada sam samo cuo za gta v
Ako trebas za battlefield mape skidati ili nesto isto treba mjesta! ja sam uzeo usb stick tako mi je bilo za prvu ruku najlakse!
pozz ekipa
zelim kupiti konzolu xbox 360 ali puno toga mi je nejasno vezano za nju.
modifikacija,cipiranje,4gb,120gb,250gb sve to kada cujem neznaci mi bas nista...
samo su me savjetovali da trazi jasper konzolu ili plocu nisam siguran...
jeli mi netko moze pomoc i pojasnit to sve i savjetovat koji xbox 360 da kupim...
svaka pomoc dobro dosla
Kupujem polovni Gta V , slobodno me kontaktirajte ako ko prodava! Hvala!
jel netko zna di moram ustekat Xbox slusalice probao sam u kontroler ali mi nesta nerade nezz zasto
Nemas orginalno kuciste? Ima jeftino na ebay-u i meni su se iz lidla tronic ili tako nesto pokazale odlicne platio sam 4 30kn a traje mi set 10ak sati! doduse imam svoj brzi punjac!
jel iko zna gdje bi mogo nabavit przilicu koja je kompatibilna sa burnermax payload toolom ili koja se može crossflashat na ihas