Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.287.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav :)
Evo ovako nabavio sam pržilicu Pioneer 111D i zanima jer mogu snimat ove nove igre XDG3 hvala na odgovoru lijep pozdrav...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Zamolio bih nekog ako se razumije u jtag da mi se javi na PM :) hvala
15 godina
goran___1992 kaže...
Zamolio bih nekog ako se razumije u jtag da mi se javi na PM :) hvala

Ja sam si radio RGH na svom. Tu ti mogu pomoći, ali ako ti baš misliš na JTAG isključivo onda nisam od neke pomoći.

15 godina
neaktivan
Stoka, ajde PM me neke detalje :)
12 godina

jel se moze sada ugradit jtag u fat model sa dashboardom 2.0.15574.0 ili jos uvijek ne moze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
greathander kaže...

jel se moze sada ugradit jtag u fat model sa dashboardom 2.0.15574.0 ili jos uvijek ne moze?

Postoji tzv R-Jtag. Ali treba kupiti neku opremu za to.

O kojem se phatu radi?

12 godina

radi se o xbox arcade, unutra je jasper ploca, godina proizvodnje je 2009.

15 godina
greathander kaže...

Pošto je jasper tu će mislim morati ići RGH, JTAG vrijedi za starije konzole.

13 godina
neaktivan

Znam ljudi da sam vec posto dosadan ali mogu li sa ovim adapterom dobit wi fi na xboxu? http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=OVL-WN-301USB-RMA

Ja se ispricavam sto sam dosadan.

Hvala unaprijed.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...

Znam ljudi da sam vec posto dosadan ali mogu li sa ovim adapterom dobit wi fi na xboxu? http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=OVL-WN-301USB-RMA

Hvala unaprijed.

Ne. Xbox nema drivere da bi to funcioniralo. Niti igdje u dashboardu imaju opcije za podešavanje third party Wlan stickova.

Jedini način je da kupiš original X360 wifi.

Postoje još kao neke homemade metode ali ih ne znam niti sam pokušavao.

13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
drakula789 kaže...

Hvala unaprijed.

Ne. Xbox nema drivere da bi to funcioniralo. Niti igdje u dashboardu imaju opcije za podešavanje third party Wlan stickova.

Jedini način je da kupiš original X360 wifi.

Postoje još kao neke homemade metode ali ih ne znam niti sam pokušavao.

Pfff 800 kn...zato mogu lt 3.0

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina

Nađe se i za 250-300 a ebayu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
St0ka kaže...
greathander kaže...

i kad bih dao ugradit jtag, tj. rgh modifikaciju, dashboard vise ne smijem dirat, ne smijem ga azurirat?

15 godina
greathander kaže...
St0ka kaže...
greathander kaže...

i kad bih dao ugradit jtag, tj. rgh modifikaciju, dashboard vise ne smijem dirat, ne smijem ga azurirat?

Ono što ne smiješ je prismrditi XBL. Jer ako spojiš RGH 360 na XboxLive takva konzola vrišti da je modificirana i možeš očekivati ban unutar 12h od spajanja na XBL.

Što se tiče ažuriranja, možeš ga ažurirati, ali jednim obilaznim putem. Nečeš smjeti direktno updateat sa službenih stranica jer bi ti takav update mogao onesposobiti RGH. Ali zato češ skinut update, provuč kroz program i flashnuti nand. Doduše ako si reko da češ nekom davat da ti to napravi taj netko će ti morati i update dasha radit. Al ak ti nečeš radit update dasha ne moraš. Moj 360 je bio na 14719 dashu preko godinu dana. I sve je pokretao uredno. Tek sam nedavno stavio noviji 16203 dash i sve uredno dalje radi, uključujući i RGH.

12 godina

Ono što ne smiješ je prismrditi XBL. Jer ako spojiš RGH 360 na XboxLive takva konzola vrišti da je modificirana i možeš očekivati ban unutar 12h od spajanja na XBL.

Što se tiče ažuriranja, možeš ga ažurirati, ali jednim obilaznim putem. Nečeš smjeti direktno updateat sa službenih stranica jer bi ti takav update mogao onesposobiti RGH. Ali zato češ skinut update, provuč kroz program i flashnuti nand. Doduše ako si reko da češ nekom davat da ti to napravi taj netko će ti morati i update dasha radit. Al ak ti nečeš radit update dasha ne moraš. Moj 360 je bio na 14719 dashu preko godinu dana. I sve je pokretao uredno. Tek sam nedavno stavio noviji 16203 dash i sve uredno dalje radi, uključujući i RGH.

za cijenu sam pitao infomark te su mi rekli 890 kn, a VM servis 600 kn. Ima li tko kakva iskustva sa tim VM servisom posto nikad nisam od njih nista uzimao pa da me nebi zeznuli. i jel se sophos lab bavi modifikacijama?

15 godina
greathander kaže...

za cijenu sam pitao infomark te su mi rekli 890 kn, a VM servis 600 kn. Ima li tko kakva iskustva sa tim VM servisom posto nikad nisam od njih nista uzimao pa da me nebi zeznuli. i jel se sophos lab bavi modifikacijama?

Ne znam za VM, ali u svakom slučaju oba dva previše naplaćuju. Čipovi u nabavi ih koštaju 20-30 $, nije mi jasno što to oni naplate 100-150 $, ali neka im. Kako god, ako ne želiš to uraditi sam, odi kod onih koji su jeftiniji, imaš račun, pa ako te i zeznu uvijek imaš pravo na žalbu.

14 godina
neaktivan
Lisac1606 kaže...
greathander kaže...

Ne znam za VM, ali u svakom slučaju oba dva previše naplaćuju. Čipovi u nabavi ih koštaju 20-30 $, nije mi jasno što to oni naplate 100-150 $, ali neka im. Kako god, ako ne želiš to uraditi sam, odi kod onih koji su jeftiniji, imaš račun, pa ako te i zeznu uvijek imaš pravo na žalbu.

Kod nas u Bih cijene idu od 100-130 km(400-520 kn), pa ako imaš nekoga ovdje, pošalji po njemu

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
12 godina

Kod nas u Bih cijene idu od 100-130 km(400-520 kn), pa ako imaš nekoga ovdje, pošalji po njemu

nemam nazalost :( ali budem se raspital jos po oglasnicima da vidim kako drugi cijene, tj. racunaju li manje od gore spomenutih ducana.

15 godina
neaktivan

Može li XBox 360 SlimLine 4 GB playat DVD igre tip MW3, BattleField 3 etc... ?

http://www.norgems.com

0 0 hvala 0
15 godina

Naravno moze igrat sve xbox 360 igre samo sto nema ugraden hard disk nego 4gb flash memorije, mozes nadograditi kupnjom diska ili sa usb stickom...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Naravno moze igrat sve xbox 360 igre samo sto nema ugraden hard disk nego 4gb flash memorije, mozes nadograditi kupnjom diska ili sa usb stickom...

Aha znaći imam cjelu funkcionalnost XBox 360 samo u manjem izdanju.

BTW da li ima koda nas za kupiti HDD za taj slim.

I kako su se pokazale te konuole, da li ima kakav behinde bad feature ili serijski bug?

15 godina

Ima za kupiti kod nas hdd, mozes kupiti i odredene 2.5" hdd-ove pa hakirat da rade na xboxu imas postupak ovdje znaci mora biti wd scorpio black ili blue!

Imam konzolu vec 1,5god i koliko znam nema nikakvih problema sa njom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Ima za kupiti kod nas hdd, mozes kupiti i odredene 2.5" hdd-ove pa hakirat da rade na xboxu imas postupak ovdje znaci mora biti wd scorpio black ili blue!

Imam konzolu vec 1,5god i koliko znam nema nikakvih problema sa njom.

E hvala. 

Kupio sam ovu 4 GB verziju, prezadovoljan sam konzolom. Kontroler je state of the art.

Uz konzolu uzeo sam si i dvije igre Alan Wake i Rage. 

PS.

Alan Wake je jedna od igri koju onako s guštom igram :)

12 godina
neaktivan

imam xbox 360 slim 250 gb modificiran.

ima 4 cjele i 60 demo igrica,2 controllera i jedan besplatan mjesec gold membershipa.

uz konzolu se dobiju svi kabeli.

Ako netko hoće može zamjena za xbox 360 sa rgh ili za ps3 slim modificiran

0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

treba li mi neka posebna pržilica za pržiti igre?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja trenutno imam hard od 4 gb sa lt+ 3.0, i sad ako se ja spojim na live, dok me ne banaju, kad mi banaju hard jel banaju i usb prikljucen u konzolu ili i dalje mogu sejvat sve na njega?

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrba kaže...

treba li mi neka posebna pržilica za pržiti igre?

da, ako ti je przilica podrzana na c4eva stranici onda je mozes flashati, ako ne, onda moras kupiti 

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
12 godina
neaktivan

kako flashovati pržilicu

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mrba kaže...

kako flashovati pržilicu

www.google.hr :)

11 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

ja trenutno imam hard od 4 gb sa lt+ 3.0, i sad ako se ja spojim na live, dok me ne banaju, kad mi banaju hard jel banaju i usb prikljucen u konzolu ili i dalje mogu sejvat sve na njega?

Ne banaju  hdd već banaju pristup na live s tvoje konzole. Ako dobiješ ban i dalje možeš koristiti konzolu kao prije samo što onda ne možeš na live. Bitno je da pravilno pržiš igre i da se ne spajaš na live s igrom koja nije službeno u prodaji. Neki već godinama idu na live s flashanim konzolama bez problema, dok neki, manje sretni dobiji ban u nekoliko dana. Bilo je čak slučajeva da ljudi sa nemodificiranim konzolama dobiju ban bez ikakvog razloga. Tako daaa, odluka je isključivo na tebi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice