Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.304.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

bioshock moze u 60,cod i neznam koje jos igre

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Samo neka GTA 5 bude u 30 fps-a i ja zadovoljan {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 13:52 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

mislim da je gta iv iso iznad 30.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Oprostite sto upadam kao padobranac ali zanima me jedna banalna stvar.Koja je svrha modificiranja konzole,da bi se mogle igrati piratske igre ili nesto drugo??

Nobody Cares!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 20:31 (Square Enix).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori

prebacio sam igru na usb ali piše samo neki uskličnik.

14 godina
neaktivan

i opet isto pitanje s kojim sam već naporan...gdje najjeftinije uzet modificirani xbox...po mogućnosti rgh.....drugo pitanje koje su najkvalitetnije matične ploče.... {#} znam noob pitanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jesi li pratio tutorial? imas li FSD instaliran? jesi li podesio putanje za skeniranje
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
15 godina
ATI HD3870 kaže...

i opet isto pitanje s kojim sam već naporan...gdje najjeftinije uzet modificirani xbox...po mogućnosti rgh.....drugo pitanje koje su najkvalitetnije matične ploče.... {#} znam noob pitanje

misliš uzeti novi u dućanu modificirani ili polovni? 

za matične ploče, najbolje su one Corona matične iz Slim konzole, ali i Jasper ploče su dobre i ne kvare se.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

iša bi na novo...pa me zanima koji šopovi imaju najpovoljnije za uzet....znam da je infomark popularan što se tiče kupovine....ako bi u infomarku uzeo konzolu verziju 4gb sa rgh...postoji li mogućnost da formatiram usb na fat 32 i da radi sve kao njegov orginalni hard...tj da instaliram igru na stick i pokrećem preko sticka :D ako nisam zakomplicira 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 22:52 (ATI HD3870).
14 godina
neaktivan

mozes igrat igru preko sticka ja tak igram

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kako instalirati fsd

0 2 hvala 0
14 godina
mrba kaže...

kako instalirati fsd

FreeStyle Dash ili kraće FSD je zamjensko sučelje za JTAG/RGH konzole. Ako imaš RGH, velika je vjerovatnost da imaš instaliran FSD. Ovdje imaš primjere sučelja, dosta se razlikuje od "običnog" sučelja/dashboarda xboxa.

Ukoliko ga nekim čudom nemaš, ovdje imaš tutorial za instalaciju,

video tutorial

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
12 godina
neaktivan

ali nemam ni xex menu

0 0 hvala 0
16 godina
ATI HD3870 kaže...

iša bi na novo...pa me zanima koji šopovi imaju najpovoljnije za uzet....znam da je infomark popularan što se tiče kupovine....ako bi u infomarku uzeo konzolu verziju 4gb sa rgh...postoji li mogućnost da formatiram usb na fat 32 i da radi sve kao njegov orginalni hard...tj da instaliram igru na stick i pokrećem preko sticka :D ako nisam zakomplicira 

Evo imaš tu novu konzolu sa JTagom, Forzom i dva gamepada za 280€, jedini problem je da su u Sloveniji.

Pošalji im mail pa ih pitaj šta i kako. Na stranici piše da imaju besplatnu dostavu za Hrvatsku.

Link

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
12 godina
neaktivan

probao sam instalirati xex menu.uđem u games pa xex menu ali piše cant launch xex menu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovo se čini odlična ponuda i sve..pošto je Slovenija u EU nebi bilo PDV-a i carine...sad ove konzole tko zna koja je matična u njemu...čudno da je ovako jeftin...sama modifikacija je 600 kn + dobiješ igru forza koja je 250 kn i konzola ima još 250 gb...malo čudno...dobro kod nas se nabije cijena ali nije li ovo prejeftino gledajući sve....il ja fantaziram....šiping je besplatan...ovo je neka  akcija kolovoz?  

16 godina
ATI HD3870 kaže...

ovo se čini odlična ponuda i sve..pošto je Slovenija u EU nebi bilo PDV-a i carine...sad ove konzole tko zna koja je matična u njemu...čudno da je ovako jeftin...sama modifikacija je 600 kn + dobiješ igru forza koja je 250 kn i konzola ima još 250 gb...malo čudno...dobro kod nas se nabije cijena ali nije li ovo prejeftino gledajući sve....il ja fantaziram....šiping je besplatan...ovo je neka  akcija kolovoz?  

Fora je jedino da moraš plaćati po predračunu. Ja bi im poslao mail da vidim šta i kako.

14 godina
neaktivan

Jesi ima iskustvo sa kupovinom kod njih ili bilo tko od tvojih kolega.......ako se odlučim plaćanje po predračunu, na elektronsku adresu primatelja računa poslat ćemo predračun sa svim podatcima. Po primitku sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslana na adresu za dostavu....to ide na taj princip...samo meni je ovo sve prejeftino....nemoj krivo shvatit ali ova konzola izađe 1700 kn  i nešto dok bi kod nas 2500-2700...Treba još raspitat se...Posla sam im mail....

13 godina

Zasto bi bilo jeftino, surfaj po netu pa ces vidit da je normalna cijena za full bundle svugdje u svijetu po 200-300$. Jedino nasi imaju procjenu ko ovi na njuskalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da samo što ova konzola ima JTAG rgh + igra + 2 gamepada + 250 gb hard sve samo za oko 1780 kn {#} i tko još zna kakvi su modeli matične u njima..to sam im posla...a dobro ako vama nije čudno nije ni meni...ovo kod nas je pljačka...

15 godina

za ploču se ne trebaš bojati jer je to Slim konzola, one su sigurne od kvarova.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 11:45 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Mislim da su to normlane cijene, kao što ti je kolega gore napisao. U RH te deru ko malog majmuna sa cjienama.

Evo još jedna trgovina u SLO, da vidiš da su takve cijene.

Link

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Odlično onda...samo još vidit s njima sistem plaćanja i ostalo....stvarno smo shebana država što se tiče svega -.-

Pošto je iz Slovenije nebi trebalo dugo da dođe možda više od tjedan dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

probao sam instalirati xex menu.uđem u games pa xex menu ali piše cant launch xex menu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Postoji li mogućnost kakvog dodatnog troška ako su obe zemlje u EU---nema PDV-a, carine....poštarina je isto također besplatna...posla sam ima poruku ali ima tko ovdje da odgovori...i naporan sam i sebi i vama {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 17:19 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ATI HD3870 kaže...

Postoji li mogućnost kakvog dodatnog troška ako su obe zemlje u EU---nema PDV-a, carine....poštarina je isto također besplatna...posla sam ima poruku ali ima tko ovdje da odgovori...i naporan sam i sebi i vama {#}

ne postoji

14 godina
neaktivan

zbog ceg kad igram gta eflc na slimu igra je sprzena.kad letim sa helicem i dodem do neke zgrade malo dalje treba oko 5sec da se skroz ucita

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PEXer kaže...

zbog ceg kad igram gta eflc na slimu igra je sprzena.kad letim sa helicem i dodem do neke zgrade malo dalje treba oko 5sec da se skroz ucita

Loš CD,loš rip....

Instaliraj igru pa je onda igraj..

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 13:21 (zerocool12).
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima;

Eto nakon dugo vremena odlučio sam ipak kupiti konzolu Xbox 360 najviše zbog Kinect-a.

Uglavnom sam "okorjeli" gamer na PC-u;

Odabrao sam:

http://svijet-medija.hr/?q=product-page/45371/Igra%C4%87a%20konzola%20Microsoft%20Xbox%20360%20Slimline%204%20GB%20With%20Kinect%20%26%20Kinect%20Adventures%20%2B%20Disneyland%20/X360

Nadam se da nisam pogriješio sa odabirom ( dobiveno/uloženo )

Dodatno sam kupio još jedan stick i igre za kinect 4 komada za početak

Mogu reći da sam oduševljen što se napokon znojim pred Monitorom / TV-om a da nije zbog stresa :)

Koliko ćitam po forumu ovdje, vidim da još moram investirati najbolje u USB stick od 16GB x 2

Uglavnom želim Vas sve pozdraviti unaprijed.

Ako imate savjete za mene noob-a za Xbox volio bih da me savjetujete;

Unaprijed zahvalan na Vašim sugestijama;

:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 13:15 (gvozda).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako netko prodaje black ops 2 za navedenu konzolu, slobodno me PM-a. 
Pišem tu jer tema za razmjenu i posudbu je mrtva več mjesecima. 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice