Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.304.448
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
hitmanr kaže...

dali je to sad nesto novo sto ce nas pratit i dalje ili to mozda moze i bit samo u mw3, znam da je tesko znat  al eto imam potrebu pitat

A kak da to itko zna nismo vidoviti... Ali priča se o patchu koji dolazi ovih dana i riješit će to. Nadam se samo da su nešto iz toga naučili ovi klošari koji su ostali u Infinity Wardu i koji se očito vole pravit pametni a s njima i one propalice iz Treyarcha pa se to više neće ponavljati. Nedo im bog da meni MW3 dođe za tjedan dana i da još uvijek ima problema s multiplayerom. J***t ću im milu majku....{#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 19:35 (Dwyane Wade).
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
hitmanr kaže...

dali je to sad nesto novo sto ce nas pratit i dalje ili to mozda moze i bit samo u mw3, znam da je tesko znat  al eto imam potrebu pitat

A kak da to itko zna nismo vidoviti... Ali priča se o patchu koji dolazi ovih dana i riješit će to. Nadam se samo da su nešto iz toga naučili ovi klošari koji su ostali u Infinity Wardu i koji se očito vole pravit pametni a s njima i one propalice iz Treyarcha pa se to više neće ponavljati. Nedo im bog da meni MW3 dođe za tjedan dana i da još uvijek ima problema s multiplayerom. J***t ću im milu majku....{#}

samo da patch ne bude prevelike memorije jer ja nemam hard disk

17 godina

patchevi su ti 5-10mb ak imaš 4GB interne ne brini frend ima Jaspera od 256MB i još nije sve napunio sa saveovima i updateima a ima igara vjerojatno više od mene i tebe zajedno {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

patchevi su ti 5-10mb ak imaš 4GB interne ne brini frend ima Jaspera od 256MB i još nije sve napunio sa saveovima i updateima a ima igara vjerojatno više od mene i tebe zajedno {#}

ahhahah za tebe neznam al za mene sigurno ja tek imam 2. GTA 4 i red dead redemption a mogu ti rec ovaj rdr mi je jedno od najboljih igara ikad

16 godina
neaktivan

Koja brzina interneta je minimalno dovoljna za online igranje? Planiram si kupiti 360icu ali imam pospor net 2Mb ,odnosno 4Mb ali djelim konekciju s bruderom.

0 0 hvala 0
17 godina

Dovoljna je, s kim god da dijeliš. Ali psovat ćeš mu sve živo ako se on nakači na youtube a ti halaš online MW3 pa ti zašteka. Doma imam spojen stolni komp, laptop, xbox i dva ajfona sve bežično na 4 Mbit/s i radi normalno ali zbog youtubea su padale glave kada sam brao killove u MW2 i BO ili igram NBA i zašteka mi lagano taman dok šutiram - tad sam lud ko šiba. Ove godine sam se opametio pa kad igram zgasim svima internet i riješeno.{#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ja imam 8 mbps tako da dok je buraz na youtubeu meni ide glatko :D sta igrate online najvise? ja halam fifu 12, sada razmisljam o kupnji BF 3 ili MW 3....sta vi igrate MW 3 ili BF 3, pa cu uzeti sta vi igrate da zajedno halamo :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam vam povoljne bonove za Xbox. Danas je jedan dečko uzeo za 12. mj. i sve radi super. Za veče količine i manje cijene.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-cd-keyevi-jeftino/120231.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel imas sta za xbox igara? mozda uzmem ovih 2100 bodova za xbox :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 22:30 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

daj uzimaj MW3 ja sam naručio sutra šalju stiže za tjedan i pol :) dotad nba 2k12 :D

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tip mi je prodao vga hd av kabel za spijit na monitor, al slika je uzasna crvena boja izgleda kao crna a slova imaju sjene. Slika je malo blijeda zar je taj kabel stvarno tako los?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo sad sam ga isteka i ponovo usteka sad je boja uredu, cudno. Ali sjena slova i dalje su tu valjda je to normalno za ovaj kabel, neznam.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel ima itko da igra COD na xboxu pa da ga dodam za frenda?
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja ti igram Black Ops na xbox-u. Dodaj me na xbox live! "xZiPO" (bez navodnika ofc.) {#}

16 godina

Neko ko se malo kuzi u modanje xboxa i ovaj novi liteon 2.0 neka mi se pls javi u pm imam par pitanja. Hvala

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Laser365 kaže...

Ja ti igram Black Ops na xbox-u. Dodaj me na xbox live! "xZiPO" (bez navodnika ofc.) {#}

Daj ti dodaj mene jer ja tebe nemogu nac: XxC4RBONxX
13 godina
neaktivan

vjerojatno je ovo vec negdi bilo al ajd

kad bi se Xbox slim 250gb modificirao da li se gubi mogucnost online igranja  i ako se ne gubi onda da li se treba placati pretplata 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tony99 kaže...

vjerojatno je ovo vec negdi bilo al ajd

kad bi se Xbox slim 250gb modificirao da li se gubi mogucnost online igranja  i ako se ne gubi onda da li se treba placati pretplata 

Ako ti je konzola modificirana i ideš online, velika je mogućnost da ćeš dobiti BAN, stoga se modificiranim konzolama NE preporuča odlaziti na internet, a to znači da NE smiješ igrati online ukoliko ne želiš ban.

13 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
Laser365 kaže...

Daj ti dodaj mene jer ja tebe nemogu nac: XxC4RBONxX

Sorry,krivo sam napisao,ide XxC4R3ONxX ne B nego 3
17 godina

Imate ovu temu za to...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz! Htio sam modat neki dan sa najnovijom mogucom modifikcijom (kamikaze tako nesto) i pitam frajera može li se igrati preko xbox live i kaže da se nemože jer bloka igre! Tako da moraš platit mislim da ima na njuškalu jedan frajer prodaje ti dosta jeftino..295 kn ti je 12 mjeseci a 315 ti je 12+2 mjeseca tako nešto tako da ako želiš igrat online nemoj modat! {#}

17 godina

Ode ova tema u smjeru modanja, samo se o tome pise :(

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

A šta ćeš klinci klošari, sve samo da ne mora platiti igru... Koji će ti vrag onda uopće konzola?

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
17 godina
Dwyane Wade kaže...

A šta ćeš klinci klošari, sve samo da ne mora platiti igru... Koji će ti vrag onda uopće konzola?

To je "balkanski mentalitet"... tudje ocemo, svoje ne damo {#}

17 godina

Ja se držim one "svoje nedamo, tuđe nećemo" {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virty kaže...
Dwyane Wade kaže...

Balkanski mentalitet?

Pa jesi li svejstan da jedno 1000 puta više takvih ljudi je po cijelom svijetu.

Nije to balkanski mentalitet nego jednostavno narav covjeka.

Imam rodjake u Kanadi i kad sam bio gore vidio sam da i tamo ljudi radije jailbreakaju ako mogu...

LoL acc THCJoshi
17 godina

Kakve veze ima jailbreak sa modanjem xboxa? Inače sam jailbreak je legalan...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
16 godina
a rodaci se doselili u Kanadu s balkana...
17 godina

Još jedna stvar mi nikako nije jasna - svi misle da se moraju igrati i da ti je kupnjom konzole, PCa ili nezz iPhonea Bog dao pravo na sve igre (ili aplikacije) koje za to postoje. Ide se za onom pljunuo sam pare za uređaj zašto bi plaćao igre? To je kao da kupiš frižider i kažeš zašto bi ja plaćao hranu koju ću staviti u njega, jednostavno ću je uzeti iz dućana... Igranje je luksuz. Konzole koje služe isključivo za igranje su isto tako luksuz. Najviše mrzim kad netko kuka nemam para za igre, radije si kupim nekaj za jest ili platim račun za struju bla bla bla... Šta kukaš koju pi*ku mater***? Jesti moraš, plaćati račune isto tako moraš a igrati se stvarno ne moraš ako si to ne možeš priuštiti.

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Virty kaže...
Dwyane Wade kaže...

Balkanski mentalitet?

Pa jesi li svejstan da jedno 1000 puta više takvih ljudi je po cijelom svijetu.

Nije to balkanski mentalitet nego jednostavno narav covjeka.

Imam rodjake u Kanadi i kad sam bio gore vidio sam da i tamo ljudi radije jailbreakaju ako mogu...

Hrvatska uopce nije na balkanu a oni ipak nagone na to...a stas ja sam se ipak odlucio za orginale i mogu ti  rec zadovoljan sam ako ne nista bar igru priđem do kraja i izgustiram se na njoj pa tek onda kupim drugu. Vece je zadovoljstvo igranja tako...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice