Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.307.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Dojo kaže...

Imaš pravo, bugovi na konzolama na postoje, a tekst s ovog linka je rezultat halucinacija:

A bilion bugova na PC verzijama?

Igram na PCu od 386-ce i malo je rec da je bilo puno bugova ili ja to haluciniram mozda.

Ako i ima bugova na konzolama, bar mi ne bude BSOD, izbaci me na desktop, ponovno resetiranje, deinstalacija drivera, povratak system restorea i sta ja znam vec.

Zivio! {#}

17 godina
AsAsiN kaže...

ja bi kupio Gears OF War 3 ali neznam dali je ovo cjela igra http://www.svijet-medija.hr/p/Igra-za-Xbox-Gears-of-War-3/34638/ ili nešto drugo plzz pomoć

Po svemu sudeci, normalna cijela igra.

16 godina
neaktivan
Virty kaže...
Dojo kaže...

Imaš pravo, bugovi na konzolama na postoje, a tekst s ovog linka je rezultat halucinacija:

Igram na PCu od 386-ce i malo je rec da je bilo puno bugova ili ja to haluciniram mozda.

Ako i ima bugova na konzolama, bar mi ne bude BSOD, izbaci me na desktop, ponovno resetiranje, deinstalacija drivera, povratak system restorea i sta ja znam vec.

Zivio! {#}

A onda ja uspoređujem PC i konzole? :) Prvo se tvrdiolo da bugova na konzolama nema. Sada ih ima, ali to nije bitno jer ih na PCu ima više (što stoji). 

Nemojte biti fanboyevi i čitajte što ljudi pišu/pitaju. Hvala na odgovorima, u svakom slučaju.

P.S. Na jedno nisam dobio odgovor, što se dogodi ako neka komponenta otkaže? Ima li popravka (npr. ako krepa disk) ili se kupuje nova konzola?

17 godina
Dojo kaže...
Virty kaže...
Dojo kaže...

Zivio! {#}

A onda ja uspoređujem PC i konzole? :) Prvo se tvrdiolo da bugova na konzolama nema. Sada ih ima, ali to nije bitno jer ih na PCu ima više (što stoji). 

Nemojte biti fanboyevi i čitajte što ljudi pišu/pitaju. Hvala na odgovorima, u svakom slučaju.

P.S. Na jedno nisam dobio odgovor, što se dogodi ako neka komponenta otkaže? Ima li popravka (npr. ako krepa disk) ili se kupuje nova konzola?

Poceo si usporedbe pa eto mi nastavili cisto da ti nesto pokusamo reci, dokazati ali to je kao da mojoj djeci nesto pokusam objasnit a imaju samo 2ipo mjeseca... :)

Nema veze... ako ti je konzola u garanciji, odneses je u servis i na njima je da je osposobe. Ako nije, neki djelovi se mogu kupiti i zamjeniti.

Ako je modas na svoju ruku, gubis jamstvo.

P.S. dugo se druzim sa informatickim uredjajima (to mi je i posao) i konzole su mi se kvarile znatno manje nego racunala. I to samo 1 X360 iz 2006-te koji je odigrao 3 godine prasenja postenog.

U medjuvremenu mi se kvario znatan broj komponenti za PC/laptop.

Stoga, ako te zanima konzola, kupi je, igraj  i ne misli na "gluposti". {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 11:55 (Virty).
16 godina
neaktivan
Virty kaže...
Dojo kaže...
Virty kaže...
Dojo kaže...

Zivio! {#}

Poceo si usporedbe pa eto mi nastavili cisto da ti nesto pokusamo reci, dokazati ali to je kao da mojoj djeci nesto pokusam objasnit a imaju samo 2ipo mjeseca... :)

Nema veze... ako ti je konzola u garanciji, odneses je u servis i na njima je da je osposobe. Ako nije, neki djelovi se mogu kupiti i zamjeniti.

A ako su je oni modali, npr. kupio moddanu u Infomarku?

Hvala.

17 godina
Dojo kaže...
Virty kaže...
Dojo kaže...
Virty kaže...
Dojo kaže...

Zivio! {#}

Hvala.

U tom slucaju imas normalnu garanciju.

Mislim da je 1 godina.

U slucaju kvara ako se ikad i dogodi, uvijek mozes takvu prodati ako je ne zelis popravljati, ima ljudi koji takve konzole kupuju.

16 godina
neaktivan
Virty kaže...
Dojo kaže...
Virty kaže...
Dojo kaže...
Virty kaže...
Dojo kaže...

Zivio! {#}

Hvala.

U tom slucaju imas normalnu garanciju.

Mislim da je 1 godina.

U slucaju kvara ako se ikad i dogodi, uvijek mozes takvu prodati ako je ne zelis popravljati, ima ljudi koji takve konzole kupuju.

Hvala.

15 godina
neaktivan

Nisam zna da konzola koja nije modificirana moze vrtit piratske filmove, bice ne moze samo igrice,...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 12:45 (hitmanr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

daj pomozite! naći imam ona dva DLC-a za LA Noire Nicholson i onaj drugi al neznam kak ih pokrenut plzzz pomoć !!!

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel itko probao igrati MW3 multiplayer na xbox 360 jel vvidim da ima podosta problema sa matchmakingom iz drzava u kojima xbl nije podrzan
matchmaking na xboxu:

TheKmTv1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi imam problem.kupio sam mw3 za xbox 360.kada idem igrati online uvijek me ubaci u hrvatski server.dapače to je dobro ali ima jedan problemčić:ne zeli me ubacitu u americki server sto znaci da ako mi xbox ne nadje niti jedan server sa hrvatima, necu igrat jer me nezeli ubacit s nekom drugom državom. molim rješenje plzz :))

franomaster

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam isti problem :((

franomaster
14 godina
neaktivan

Rijesenje ti je da odes igrat mw2 ionako je isti ko mw3 ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kign kaže...

Rijesenje ti je da odes igrat mw2 ionako je isti ko mw3 ;)

to nije rijesenje...ako neznas nemoj ni odgovarat covik trazi pomoc a ne suplje priće bez dna

17 godina

Svi imaju taj problem, čekaj patch... S druge strane ima to i pozitivnih strana - možeš ih sve isprovocirati svojim maštovitim balkanskim psovkama {#}

He who is brave is free.

1 0 hvala 0
16 godina
ali, zasto mw3 kad imas bf3? svasta...
a i zasto se uzrujavas? ovdje ionako neces naci odgovor vec ce te svi sprdat.
16 godina
neaktivan
danijel0000 kaže...
ali, zasto mw3 kad imas bf3? svasta...
a i zasto se uzrujavas? ovdje ionako neces naci odgovor vec ce te svi sprdat.

Nekome se ne sviđa BF3 možda :S...

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Svi imaju taj problem, čekaj patch... S druge strane ima to i pozitivnih strana - možeš ih sve isprovocirati svojim maštovitim balkanskim psovkama {#}

a koliko ima hrvatskih servera na mw3 i koliko obicno trazi patch memorije ocu si ga moc stavit ja na xbox od 4gb?

15 godina
neaktivan

Jeli ima neko da prodaje VGA HD AV kabel za x360?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo imam samo 2000 kn i mislim da se ne isplati kupovati neko smeće od kompa pa si mislim kupiti xbox 360. i kolke su cijene za bf3 za xbox jer bi igrao multiplayer? ili samo aktiviram na originu naa xboxu?? 

Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

evo imam samo 2000 kn i mislim da se ne isplati kupovati neko smeće od kompa pa si mislim kupiti xbox 360. i kolke su cijene za bf3 za xbox jer bi igrao multiplayer? ili samo aktiviram na originu naa xboxu?? 

mozes kupit i dobar komp za te pare tj dodas jos nekih 500 kunića ako ti se ne zuri ,ako preferiras konzole onda uzmi xbox neces pozalit.. 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
15 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...

govorim ti sa iskustvom, uzmi si xbox pc ce te razocarat pomalo i bice ti zao potrosenog novca. Vidis ja sam veliki fan i ljubitelj pc-a al ne mogu te drukcije savjetovat kad iz vlastitog iskustva znam da je pc ponekad razocarajuci i nezahvalan...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 20:35 (hitmanr).
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
CodMW3 kaže...

govorim ti sa iskustvom, uzmi si xbox pc ce te razocarat pomalo i bice ti zao potrosenog novca. Vidis ja sam veliki fan i ljubitelj pc-a al ne mogu te drukcije savjetovat kad iz vlastitog iskustva znam da je pc ponekad razocarajuci i nezahvalan...

onda je to neko lose iskustvo jer sam svoj komp platio 2500 milje kuna i radi ko urica i sve igre do sad vrti na high na dx11 al i meni je draze uvalit se u fotelju i palit multi iz fotelje :D 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
15 godina
neaktivan

bok ljudi kupio sam kabel VGA HD AV za X360 i slika je super samo sad s ona dva činća crveni i bjeli za zvuk šta trebam ? imam wufer al bi nekak htio ak se može prek zvučne ušteko to s nekim produžetkom  tipa ovo http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.73883e7c5c9d421aaed675b82a4fdbca.adapter-3-5mm-jack-m-2-rca-f-chinch-kabel-0-2-m-roline-retail.aspx ja imam 2 rupe na zvučnoj u kompu pa kad bi imo taj produžetak jel bi se onda moglo to nekak izvest da mi komp radi i dolazi zvuk a ja igram Xbox 360 prek monitora ?

edit: netreba mi ništa dobio sam uz kabel produžetak samo di ga uštekat??

FrankY
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 12:46 (AsAsiN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

u Line-in, i moras pojacat line-in kanal u mixeru od drivera zvucne, tako imam ja rjeseno kad ocu zvuk na sluske sa xbox-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

al ja bi preko zvučnika zvuk :S

FrankY
16 godina
neaktivan

Ovako.
Svi vi koji igrate mw3 na xboxu stvari su ovakve.

Matchmaking je slozen tako da vam trazi igre samo u hrvatskoj.

On tebe ne baca na isti server je nema servera na xboxu.

Matchmaking te spoji s ekipom i onda se vi igrate.
To funkcionira preko peer to peer-a. Igra izabere jednog s najboljom internet vezom i onda je on host.

No uglavnom nikom nije jasno zasto je ovaj sistem aktivan da trazi igre samo u jednoj drzavi.
Ok to je super za velike drzave, ali za manje drzave kojih u Europi ima to je veliki problem.

Na Cod forumu se jako puno ljudi zali na ovaj problem.

Na vama je da ako imate nekog na frend listi koje iz njemacke ili neke zemlje u Europi da se joinate na njega.
I molim vas loginajte se na ovaj forum i ispunete ovo kako bi se ovaj problem sto prije rijesio

http://www.callofduty.com/thread/100570890?tstart=0

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1_six kaže...

Ovako.
Svi vi koji igrate mw3 na xboxu stvari su ovakve.

Matchmaking je slozen tako da vam trazi igre samo u hrvatskoj.

On tebe ne baca na isti server je nema servera na xboxu.

Matchmaking te spoji s ekipom i onda se vi igrate.
To funkcionira preko peer to peer-a. Igra izabere jednog s najboljom internet vezom i onda je on host.

No uglavnom nikom nije jasno zasto je ovaj sistem aktivan da trazi igre samo u jednoj drzavi.
Ok to je super za velike drzave, ali za manje drzave kojih u Europi ima to je veliki problem.

Na Cod forumu se jako puno ljudi zali na ovaj problem.

Na vama je da ako imate nekog na frend listi koje iz njemacke ili neke zemlje u Europi da se joinate na njega.
I molim vas loginajte se na ovaj forum i ispunete ovo kako bi se ovaj problem sto prije rijesio

http://www.callofduty.com/thread/100570890?tstart=0

je li tako i kod black opsa ili samo kod mw3

16 godina
neaktivan

samo kod mw3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1_six kaže...

samo kod mw3

dali je to sad nesto novo sto ce nas pratit i dalje ili to mozda moze i bit samo u mw3, znam da je tesko znat  al eto imam potrebu pitat

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice