Znam,1800 su u ducanima ali nitko ne radi modifikaciju slim konzola osim tog tipa pa pitam radi povjerljivosti da nije neka mina!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nerazumin ta pretplata i bonovi...ako to ne uzmen znaci li da ne mogu nikako na internet priko xbox-a...?
nerazumin ta pretplata i bonovi...ako to ne uzmen znaci li da ne mogu nikako na internet priko xbox-a...?
mozes na internet.
imas prakticki sve osim igranja multiplayera.
znaci mogu skidat demo igre i takve stvari
Znam,1800 su u ducanima ali nitko ne radi modifikaciju slim konzola osim tog tipa pa pitam radi povjerljivosti da nije neka mina!
Cuo sam da su poceli radit.
Neznam tocno koji ducani, malo proguglaj.
kata de konzola modificira..jeli to znaci da uopce nesmijes uc u internet ili samo u mp
znaci mogu skidat demo igre i takve stvari
možeš skidati demo igre i to s silver pretplatom.. to je free..
mislis besplatno...?
Cuo sam da su poceli radit.
Neznam tocno koji ducani, malo proguglaj.
Jesam,to je fora nesto s busenjem ploce ili tako nesto,tip na ciji sam proizvod stavio link upravo to i radi i u opis ide ovako:
Xbox je modificiran sa iXtreme LT+ 1.91 za pokretanje kopija, napravljen je Geremia Kamikaze hack sto znaci da je modifikacija trajna, nece se ponistiti s nadogradnjom sistemskog softvera (za razliku od vecine modificiranih slimova koji se nude na Njuskalu), trenutno vrti dashboard 2.0.13599 sto je najnovija verzija i bez problema se spaja na Live.
I frajer modificira i one slimove koji su proizvedeni poslije 7.mjeseca 2010.
cek, ali modificirane konzole ne budu banane kad se pojis na iinternet
cek, ali modificirane konzole ne budu banane kad se pojis na iinternet
kad te uvate, onda jesu
a predpostavljam da je nemoguće izvest da te ne uhvate...? cuo sam za jedan cip kad ga izvadis onda te nemogu pripoznat kao modanu konzolu e sad koliko je to istina...
ma ima svakakvih prica itd itd, al jedno je sigurno, kad tad ces pobrat ban neovisno svemu tome...
iskreno samo da mogu sp kampanju (pirat) za drugo me nije ni briga........dali se moze na ovaj od 4gb obilato naslagat (save) od igara kad vec ne moze sama igra i moze li se u njega naknadno stavit onaj od 250gb hdd?
iskreno samo da mogu sp kampanju (pirat) za drugo me nije ni briga........dali se moze na ovaj od 4gb obilato naslagat (save) od igara kad vec ne moze sama igra i moze li se u njega naknadno stavit onaj od 250gb hdd?
moze se sve sto si naveo
da li je nužno držati konzolu vodoravno i sta se sve moze pomocu usb stika, mogu li se slusat mjuza i gledat filmovi ili se mora pokretat sa cd-a kao i igre
da li je nužno držati konzolu vodoravno i sta se sve moze pomocu usb stika, mogu li se slusat mjuza i gledat filmovi ili se mora pokretat sa cd-a kao i igre
Mozes i horizontalno, ovisi o prostoru di je mislis drzat, protok zraka...
A koliko pitanja od tebe majko mila, mali milijun :)
hehe ocito da sam previse nesiguran...al eto treba digod malo i riskirat ionako nisu vise tako skupe kao na pocetku...
hehe ocito da sam previse nesiguran...al eto treba digod malo i riskirat ionako nisu vise tako skupe kao na pocetku...
kupis pa ides redom, ovo moze, ovo ne itd ;)
tak sam i ja u pocetku...^^
konzolu mozes drzati i vodoravno i okomito, ja ju drzim vodoravno jer lijevo i desno ima otvore za protok zraka a s gornje strane ima ventilator dok s donje strane nema nista i drzim ju na prozracnom mjestu da se ne bi previse prasila i da ima zraka za disat...
preko usb.a nisam jos nista pokusavao gledati niti snimati tak da neznam previse o tome al cujem da puno ljudi gleda filmove preko PS.a pa se valjda moze i na x360, al stvarno neznam provjereno :/
svakako kupi pa eksperimentiraj, neces pogrijesiti :)
e ali ako mislis kupovat xbox360 slim 4gb on ti se nemoze modificirat...
kupis pa ides redom, ovo moze, ovo ne itd ;)
tak sam i ja u pocetku...^^
konzolu mozes drzati i vodoravno i okomito, ja ju drzim vodoravno jer lijevo i desno ima otvore za protok zraka a s gornje strane ima ventilator dok s donje strane nema nista i drzim ju na prozracnom mjestu da se ne bi previse prasila i da ima zraka za disat...
preko usb.a nisam jos nista pokusavao gledati niti snimati tak da neznam previse o tome al cujem da puno ljudi gleda filmove preko PS.a pa se valjda moze i na x360, al stvarno neznam provjereno :/
svakako kupi pa eksperimentiraj, neces pogrijesiti :)
Kao sta kolega SeleS kaze, i ja je (konzolu, ofc) drzim vodoravno iz istih razloga
e ali ako mislis kupovat xbox360 slim 4gb on ti se nemoze modificirat...
Nije istina.Može se modificirati.Bitno je samo da konzola nije napravljena poslije 7mj 2010 godine !
tako je moze se modificirat sto se tice tog 4 gb jedino ne moze ako je poslije 7 mjeseca al kazu ne jos uskoro ce moc
Raspisali ste se glede modifikacije Xbox-a, ali ja bi vise bio zadovoljan kad bi napravili flash za modificiranje zena, po mogucnosti da ima i naredbu "mute"
Malo je off pa ne zamjerajte :)
za koliko ce to biti dostupno kod nas?
Od idučeg tjedna infomark će početi modificirati sve xboxeve
odakle ti ta informacija oni u infomarku nisu nista spominjali......E I DA ZASTO STALNO BRUJITE O TOME DA MODANA KONZOLA OPASNA JE PO BAN AKO SI ONLINE A U INFOMARKA KAZU DA TO NIJE ISTINA...mislim ne kuzim?
odakle ti ta informacija oni u infomarku nisu nista spominjali......E I DA ZASTO STALNO BRUJITE O TOME DA MODANA KONZOLA OPASNA JE PO BAN AKO SI ONLINE A U INFOMARKA KAZU DA TO NIJE ISTINA...mislim ne kuzim?
Jer to i vrpaci na grani znaju :)
Zasto se ne potrudis to pitanje upisat u google i dobit ces tonu odgovora, vrlo slicnih?
a neznam ovde stalno govore da oce a u infomarka da nece sta je sad tu istina.....malo sam guglao i nasao na ovom forumu da prilikom ulaska na live onemoguce ti hdd i neki acc...a pazi sta su u infomarku rekli; "ne slijedi ban prilikom ulaska na internet sa modanom konzolom, barem ne zasad,...."