Bem ti led izgleda da opet necu uspjeti ugrabiti popust za pretplatu😩 istječe mi 4.12. a akcija traje do 5.12
Moja traje do 27.11. i kad kliknem na "Buy" čini se da mi dozvoljava produljenje s popustom. No nisam platio do kraja.
Bem ti led izgleda da opet necu uspjeti ugrabiti popust za pretplatu😩 istječe mi 4.12. a akcija traje do 5.12
Moja traje do 27.11. i kad kliknem na "Buy" čini se da mi dozvoljava produljenje s popustom. No nisam platio do kraja.
Pogledaj samo, jer evo ja sam uzeo uz 25% popusta na Indijskom accountu - 49€.
Subscription mi je isticao 02.05.2026. i sad sam produžio za 12 mjeseci - do istog datuma 2027.
S tim, da ja uvijek čim produžim, cancelam subscription...Ne znam dal to igra ikakvu ulogu u tome dal će ti ponuditi popust ili ne, ali do sad sam uvijek dobivao kad su bile akcije.
A imaju debilnu politiku u mp3...
Ističe mi plus 1.12. pa ću stići uzet novu rundu pretplate. Ali dok imam aktivnu trenutnu pretplatu ne nudi mi nikakav popust za produžetak, već me godišnji premium traži redovnih 150.
Mislim da su jedini veći šupci od Sonya bagra u Nintendu.
FYI - tko ima turski PSN predlazem da ne pokusava kupovati PS+ preplatu preko walleta, ja sam se evo 3 sata zajebavao da nekako omogucim, stalno je izbacivao "error" gdje po netu vidim da je sony opasno poduzeo sve kako bi PS+ iz turske se prestao uzimati. Dok npr. kupnja igara i dalje normalno funkcionira
Workaround sam napravio preko ubacivanja turskog proxy-a preko network advanced settingsa, naravno da je uspjelo iz 30. pokusaja dok nisam nasao vazeci proxy
E hvala na obavijesti, ja sam otkazao pretplatu pred par tjedana jer mi ističe 23.11. i sad mi nude da nastavim premium za 101 euro ili ti 33% popusta.
Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
A pazite ovo, kadprobam s laptopa daje mi produljenje i popust, a kad idem preko moba daje mi samo da prijeđem na premium i to dok mi pretplata traje😩
Ja uvijek prek weba sve rješavam. Nemam živaca natezat se po malom mobile sučelju.
"Pridruži se usluzi PlayStation Plus do 5. prosinca i ostvari do 33 % popusta na bilo koju 12-mjesečnu pretplatu."
Lažovi, na essential dobijem 15%, srednja 25%, a samo je zadnja 33%.
Ne znam kako je kod drugih koji nemaju aktivnu pretplatu. Pretplata mi je istekla na proljeće, ne znam jesam li po tome novi korisnik ili se smatram postojećim jer sam već imao pretplatu.
Kako god okreneš, šupački
"Pridruži se usluzi PlayStation Plus do 5. prosinca i ostvari do 33 % popusta na bilo koju 12-mjesečnu pretplatu."
Ne znam kako je kod drugih koji nemaju aktivnu pretplatu. Pretplata mi je istekla na proljeće, ne znam jesam li po tome novi korisnik ili se smatram postojećim jer sam već imao pretplatu.
Pa piše do 33% popusta.
Meni je za Essential 20%. No sad je "Something went wrong" kad probam kliknut na "Buy again" :-)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Pa piše do 33% popusta.
Meni je za Essential 20%. No sad je "Something went wrong" kad probam kliknut na "Buy again" :-)
Do 33% popusta na bilo koju 12-mjesečnu pretplatu.
I onda baš ko za vraga samo premium bude 33% :)
Kako sam to nabrzinu vidio, tako sam shvatio da 12 mjesečne pretplate budu 33%... klasa optimist :)
Prodao za €320. Otišlo za doslovce 10 minuta kako sam stavio u oglas.
To ti kažem. Pogledaš ponudu, formiraš cijenu i ode jako brzo. Pusti što drugi pričaju.
Ja sam ga za tu cijenu kupio prije cca god i pol... Tako da je to sasvim ok.
Do 33% popusta na bilo koju 12-mjesečnu pretplatu.
I onda baš ko za vraga samo premium bude 33% :)
Kako sam to nabrzinu vidio, tako sam shvatio da 12 mjesečne pretplate budu 33%... klasa optimist :)
Tak je jednom na Big Bangu bilo, "popusti do 90%!!!"... a na 90% popusta je bio jedan nosač za televizor koji nitko nije htio kupiti, a sve ostalo cijene kao i inače (popusti su non stop jedni te isti kao i na PSN što je sve stalno isto na akcijama).
Meni Premium ističe 14.12.
ništa od mog "crnog Petka" i popusta...
Pozdrav svima!
S kojim firmwareom dolaze ove PS5 Slim iz A1 sada što nude? Jel može netko potvrdit FW tko je dobio?
Pitam zbog Jailbreaka...
Pozdrav svima!
S kojim firmwareom dolaze ove PS5 Slim iz A1 sada što nude? Jel može netko potvrdit FW tko je dobio?
Pitam zbog Jailbreaka...
To jos radi neko u danasnje vrijeme ?
Koji je najjeftiniji način za nabaviti ps plus account samo za online igranje, dakle essential... znači imao bih dodatni account koji bi mi služio samo za online igranje na mom glavnom acc... da li se na taj način mogu dvije konzole služiti online funkcionalnostima?
meni istice 8.12.pa mi nudi 33%..ali sam na indijskom deluxe-u
Pozdrav svima!
Pitam zbog Jailbreaka...
meni danas stigao, mislim da je 11.20 prema jednoj stranici. (nisam ga palio još).
ali s obzirom da je prod. dat 06/25, morao bi odgovarat barem za novi exploit (do 12.00 ako se ne varam)
Ovo mi baca kad se pokušam logirati preko browsera. Jel netko zna kako to riješiti?
Ako nisi riješio, meni uspjelo preko Brave browsera na mobu. Preko FF-a mi se ista poruka javljala. Govorim za mob, Android. Za PC je vjerojatno slična situacija.
meni istice 8.12.pa mi nudi 33%..ali sam na indijskom deluxe-u
Di kupuješ sada indijske bonove? Vidim da na amazonu indijskom više nema
Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige