Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.814
|
čitano: 6.261.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Bitanga kaže...

Ok, posipam se pepelom, u pravu ste. Nisam znao da to postoji u zakonu. A vrijedi li to i za zamjenu zamjene?

Znači besplatni kontroleri za pokoljenja, samo treba što više igrati da se čim prije potrga.

Ja premalo igram, moja oba DualSensea rade još uvijek odlično od 2020.

vrijedi, ja isto nisam znao do proslog tjedna. doso do frenda da bacimo golf 1 na 1 i veli drifta mi jedan joystick, neuporabljiv je, kaze moram ga nosit na servis, to mu je vec 3. koji mjenja. isto sam reagiro ko ti, pa me razuvjerio.

s druge strane stari od cure je na nekom srot tvu 3 puta mjenjo osvjetljenje, i nije dobio novu garanciju nakon zamjene, zadnji put mu je riknulo mjesec dana prije isteka garancije od 5 godina i nije dobio novu garanciju. 

ocito ovisi, kako je gore kolega citiro zakon, koji dio ti ode. 

edit: da se pridruzim ostalima, imam day one ps5 i dodatni joy i isto jako jako malo igram, ali oba rade ko prvi dan. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2025 16:38 (mar123).
17 godina
mar123 kaže...
Bitanga kaže...

Ok, posipam se pepelom, u pravu ste. Nisam znao da to postoji u zakonu. A vrijedi li to i za zamjenu zamjene?

Znači besplatni kontroleri za pokoljenja, samo treba što više igrati da se čim prije potrga.

vrijedi, ja isto nisam znao do proslog tjedna. doso do frenda da bacimo golf 1 na 1 i veli drifta mi jedan joystick, neuporabljiv je, kaze moram ga nosit na servis, to mu je vec 3. koji mjenja. isto sam reagiro ko ti, pa me razuvjerio.

s druge strane stari od cure je na nekom srot tvu 3 puta mjenjo osvjetljenje, i nije dobio novu garanciju nakon zamjene, zadnji put mu je riknulo mjesec dana prije isteka garancije od 5 godina i nije dobio novu garanciju. 

edit: da se pridruzim ostalima, imam day one ps5 i dodatni joy i isto jako jako malo igram, ali oba rade ko prvi dan. 

Vidim da si pomiješao stvari, ako ti popravljaju neki uređaj, mijenjaju neke dijelove i slično ostaje ti samo prvotna garancija jer ti je to i dalje stari uređaj a ako ti zamjenjuju stari uređaj s novim  tada dobivaš i novu garanciju.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
14 godina
Sony PlayStation 5

Jel ima netko kupon za Big Bang (igre) a da mu nije potreban? Bio bih zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Jucer poslan email na Big Bang podrsku i jos nemam odgovora

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Koje su vam oznake zadnje kontrolera ? 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dermentor kaže...
mar123 kaže...
Bitanga kaže...

Vidim da si pomiješao stvari, ako ti popravljaju neki uređaj, mijenjaju neke dijelove i slično ostaje ti samo prvotna garancija jer ti je to i dalje stari uređaj a ako ti zamjenjuju stari uređaj s novim  tada dobivaš i novu garanciju.

na stranici prije je netko citirao clanak iz zakona koji kaze da nova garancija tece u slucaju zamjene za novi uredaj ili popravka bitnoj dijela uređaja. ja sam komentirao prema tome. 

17 godina
Sony PlayStation 5

Moja su oba CFI-ZCT1W

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Završil jučer s glavnom pričom u AC Shadows!
I jako sam zadovoljan, meni uvjerljivo najbolji AC, iznad Originsa i jedinice.
Nakon 115h igranja još su mi ostale neke organizacije za eliminirati.
Odličan combat, puno prekrasnih oklopa i sasvim dovoljno vrsta oružja.
Ogroma mapa s fantastičnom grafikom - većinom sam sve jahal konja i užival u toj ljepoti...
Od platine ništa, ne bavim se više s tim.

Preporuka!
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Da li kupiti preko Njuškala đžojstik za Ps5 ili je to rizično ?

Odgovara li i sa Ps4 đžojstik koja je razlika uopće?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Kontroler od PS4 radi na PS5, ali samo za PS4 igre.

Nije kupovina s Njuškala rizik ako je kontroler nov i zapakiran. Po mogućnosti s računom.
9 godina
TomoR kaže...

Moja su oba CFI-ZCT1W

A fccid? Moj zavrsava na CT1B

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
17 godina
sseennoonn kaže...
TomoR kaže...

Moja su oba CFI-ZCT1W

A fccid? Moj zavrsava na CT1B

14 godina
Sony PlayStation 5

Koliko je bitan TV za sliku na PlayStationu?

Priključio sam ga djeci na stari lcd Tv Lg 55cm.

Igraju Fortnite samo njega i ima i grafika mi izgleda kao na starim ps2

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kaw_liga kaže...

Koliko je bitan TV za sliku na PlayStationu?

Priključio sam ga djeci na stari lcd Tv Lg 55cm.

Igraju Fortnite samo njega i ima i grafika mi izgleda kao na starim ps2

Igraju Fortnite ne crysis. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina
Sony PlayStation 5

Fortnite ima poprilično vrhunsku grafiku za cartoonish igru.

Uspoređivati to sa PS2 može samo netko tko nije vidio PS2 već dugo vremena.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

Ima i toga...sad bi uzeo neki nogomet koji je best trenutno ostao sam pesu gdje sam bio nepobjediv..

Kad ukucam Fifu izbaci mi sto nekih edicija nez šta ili da je skinem direkt na pes ako je jeftinije 

12 godina

normalno da je bitan, vjerovatno je tv Hd 720p rezolucija.

14 godina
kaw_liga kaže...

Ima i toga...sad bi uzeo neki nogomet koji je best trenutno ostao sam pesu gdje sam bio nepobjediv..

Kad ukucam Fifu izbaci mi sto nekih edicija nez šta ili da je skinem direkt na pes ako je jeftinije 

kaw_liga 

Skini PES odnosno EFootball 2025 besplatan je i popravili su ga.

Fifa je za klince. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2025 15:56 (hummer0).
16 godina
Joky007 kaže...

normalno da je bitan, vjerovatno je tv Hd 720p rezolucija.

Lol baš... prvo sam mislio da je napisao 55'', sad vidim da je napisao 55 cm :)

Koliko je to, 21'' :)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2025 16:45 (Bitanga).
14 godina

Nikad čuo za taj Efootball.Fifu sam zadnju igrao 98 bilo čak u dvorani i malo 99tad je već štekala na Pc starom pentiumu 2....Tv je 55cm ali ima fullHd rezoluciju.Sad se dvojim bili uzeo Red dead2 očajno ce izgledati na ovom tv ? 

Planiram novi tv uskoro kad malo renoviram dnevni sad veci nebi ni odg..

14 godina
kaw_liga kaže...

Nikad čuo za taj Efootball.Fifu sam zadnju igrao 98 bilo čak u dvorani i malo 99tad je već štekala na Pc starom pentiumu 2....Tv je 55cm ali ima fullHd rezoluciju.Sad se dvojim bili uzeo Red dead2 očajno ce izgledati na ovom tv ? 

Planiram novi tv uskoro kad malo renoviram dnevni sad veci nebi ni odg..

kaw_liga

To ti je stari PES samo su ga sad preimenovaki u eFootball 20025 od KONAMI-a

https://www.playstation.com/en-hr/games/efootball/

15 godina
Cyberpunk napokon dobio VRR podršku na konzolama sa 2.3 updateom. Osim toga, na PS5 Pro performance mode sad radi u 80 fpsa a quality mode sa RT u 40 fps.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Kakav je Cyberpunk? Isplati li se kupiti u 2025. godini?

0 0 hvala 0
16 godina
Majesty kaže...

Meni je bio odličan.

8 godina
Majesty kaže...

A ono. Realno isplati. Meni nije sjeo, završio sam ga samo da završim tako da ni DLC nisam taknuo. 

8 godina
Meni je bio odličan. Priča mi je super, ima dovoljno raznovrsnih načina borbe, izbori u igri utječu na razvoj priče... Dost dobra igra, vrijedi kupiti.
12 godina
Sony PlayStation 5

Izgleda mi kao neloša cijena za kompleti - klik na marketplace

Covjek trazi 500€ za PS5 Slim Disc verziju + PS Portal sa 2 joysticka i stanicom za punjenje + torbica za portal.

Jamstvo jos godinu dana na sve. Sto kazete?

Ako je neka realna cijena portala oko 130-140€, 2 controllera su oko 70€, ispadne konzola oko 300€, a cak kaze jos da ima malo mjesta za korekciju cijene, znaci, mozda se moze za nekih 470-480€ dobit sve.

Kovačić
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Majesty kaže...

Odlican, sa ovim svim patchevima problema gotovo i nema, ako ces ici pocistiti mapu (ncpd, cyberpsycho, side misije...) ima se sto za igrati unatoc relativno kratkoj glavnoj prici. DLC je isto odlican.

15 godina
Meni je kod Cyberpunka "problem" što se igra od izlaska toliko promijenila da je praktičkii sad nešto potpuno drugo. Nemam pojma kad je najbolje početi kad će vjerojatno za par mjeseci opet izdati nekakav update koji mijenja igru. Da se razumijemo, drago mi je da podržavaju igru i da su je uspjeli vratiti iz mrtvih. Ali za jednu singleplayer igru, puno je promjena. Kao da od početka nisu imali razrađen plan što i kako.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
Meni je kod Cyberpunka "problem" što se igra od izlaska toliko promijenila da je praktičkii sad nešto potpuno drugo. Nemam pojma kad je najbolje početi kad će vjerojatno za par mjeseci opet izdati nekakav update koji mijenja igru. Da se razumijemo, drago mi je da podržavaju igru i da su je uspjeli vratiti iz mrtvih. Ali za jednu singleplayer igru, puno je promjena. Kao da od početka nisu imali razrađen plan što i kako.

Pa sigurno nema boljeg trenutka za početi igrati nego sada. Ja sam igrao nakon izlaska Phantom Libertya, a tad je u principu i napravljeno najviše promjena.

Baš mi je legla tad. Imam jedno 120h played.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice