Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.813
|
čitano: 5.647.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Sony PlayStation 5

Ja se najvise vracam Souls igrama,u prvi Dark Souls sam ulupao oko 800h i onda sam kasnije kad je izasao remastered njega jos mislim 2 puta prosao.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
antimadridista kaže...
Hexfire kaže...
MEGATAMA kaže...

Pa koliko to god ludo bilo taj Fallout i jeste enormno kvalitetniji,on je 5-6/10 dok je Redfall 1-2/10.....ne postoji losija AAA igra za 70-80eu

Da da, enormno kvalitetniji.  

Pročitaj/pogledaj malo recenzije odmah nakon izlaska igre, a ne danas nakon 100 patcheva.

Pa kako su to sad recenzije mjerilo a predstavljaš kao činjenicu da je The Last of Us Part 2 loša igra, a ima 93 na metacriticu.

Zašto ne bi imala 93, na kužim. To što je igra s narativne strane čisto negledljivo sranje, ne znači da je generalno loša. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Sony PlayStation 5

O kojoj jos SP igri se tolko prica 3 godine nakon izlaska ? Svako malo je ta igra tema rasprave na forumu. Ak nist drugo barem su to postigli

:)

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.7.2023 18:19 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

TLOU 2 ima najbolje ispricanu pricu u gamingu do sad,ekspresije likova su toliko uvjerljive da sam zaboravljao da igram igru i da gledam u likove sastavljene od poligona.

Prica je toliko duboka i slojevita da se je kompletno izgubila ona klasika...on je dobar onaj je los,sve je stvar perspektive i pozitivci iz TLOU 1 su vrlo lagano ispali i negativci....ovisno iz cije perspektive promatramo pricu.

Joel i Ellie su mu prirasli srcu ali jednako toliko i Abby,kao sto rekoh...izgubio sam dojam da sam u igri i kad je prica zavrsila imao sam dojam da sam prosao kroz surov i stvaran svijet.

Niti jedna druga igra me nije na takav nacin uvukla u svoj svijet,pricu i likove.

Moj PC  
12 3 hvala 1
14 godina
Jedino što ta priča je, je neuvjerljiva. Pola tih likova bi odavno umrlo da se ponašaju kao u toj igri. Duboka nije kad se tematika "violence brings new violence" obrađuje od stoljeća sedmog. A igre su daleko najlošiji medij za takvu temu.

A kompleksnost je ne znam gdje kad glavni lik igre nema nikakav character growth od početka do kraja. Ellie je na samom početku depresivna i ljuta na sve, pa je malo manje ljuta, pa je na kraju igre opet jako ljuta i još depresivnija. Niti njezin lik nešto nauči, niti se razvije, niti postane bolja niti lošija, ništa se ne promijeni. A Abby je u top 3 najbezveznija glavna lika u Sony igrama. Uz bok Alloy i onom liku iz Days Gone čije ime više nitko ne pamti.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
2 godine
protjeran
Hexfire kaže...
Jedino što ta priča je, je neuvjerljiva. Pola tih likova bi odavno umrlo da se ponašaju kao u toj igri. Duboka nije kad se tematika "violence brings new violence" obrađuje od stoljeća sedmog. A igre su daleko najlošiji medij za takvu temu.

A kompleksnost je ne znam gdje kad glavni lik igre nema nikakav character growth od početka do kraja. Ellie je na samom početku depresivna i ljuta na sve, pa je malo manje ljuta, pa je na kraju igre opet jako ljuta i još depresivnija. Niti njezin lik nešto nauči, niti se razvije, niti postane bolja niti lošija, ništa se ne promijeni. A Abby je u top 3 najbezveznija glavna lika u Sony igrama. Uz bok Alloy i onom liku iz Days Gone čije ime više nitko ne pamti.

Žao mi je, ali ti i takvi ste debela debela manjina.

14 godina
Santana kaže...

O kojoj jos SP igri se tolko prica 3 godine nakon izlaska ? Svako malo je ta igra tema rasprave na forumu. Ak nist drugo barem su to postigli

Samo što se priča o njoj iz krivih razloga. Ne spominje se prezentacija, glazba, atmosfera, accessibility opcije... sve one stvari u kojima igra je 10/10. Meni je čak i sam gameplay odličan. 

Qui-Gon-Jinn kaže...

Koliko posto je debela debela? 1, 5, 10, 30? Jer koliko se sjećam rasprava ovdje nakon izlaska sigurno nije izgledalo kao ogromna manjina. Dosta ljudi je bilo razočarano smjerom i ekzekucijom dvojke. Meni čak niti ne smeta taj smjer nego jako loša ekzekucija. Režija je debelo debelo zakazala u ovom slučaju. I sigurno da je najviše žao meni i ostalima kojima narativni dio nikako nije sjeo jer većini je prvi dio i dalje vrh. Dvojku sam igrao jednom pa ću sigurno odigrati ovaj remaster jer će biti 60 FPS. Dal će mi sjesti bolje ako sve ostane identično, jako teško.

12 godina
Hexfire kaže...
Santana kaže...

Samo što se priča o njoj iz krivih razloga. Ne spominje se prezentacija, glazba, atmosfera, accessibility opcije... sve one stvari u kojima igra je 10/10. Meni je čak i sam gameplay odličan. 

Qui-Gon-Jinn kaže...

Koliko posto je debela debela? 1, 5, 10, 30? Jer koliko se sjećam rasprava ovdje nakon izlaska sigurno nije izgledalo kao ogromna manjina. Dosta ljudi je bilo razočarano smjerom i ekzekucijom dvojke. Meni čak niti ne smeta taj smjer nego jako loša ekzekucija. Režija je debelo debelo zakazala u ovom slučaju. I sigurno da je najviše žao meni i ostalima kojima narativni dio nikako nije sjeo jer većini je prvi dio i dalje vrh. Dvojku sam igrao jednom pa ću sigurno odigrati ovaj remaster jer će biti 60 FPS. Dal će mi sjesti bolje ako sve ostane identično, jako teško.

TLOU 2 na Ps5 je 60fps.

Kad je igra  izasla(znaci day one)bila je hrpetina "dojmova" ekipe koja je vristala....lezbace....misicava Abby....od reda su djelili nule i jedinice na agregatorima ocjena.Tada ju nitko pravo  nije niti zaigrao osim recenzenata,kasnije sam i sam sudjelovao u raspravama sa balkanskom ekipom koja je igru "odigrala" na Youtubu tojest pogledali su prolaz i smatrali to legitimnim odigravanjem igre.....to je ta tvoja debela masa kojima se igra nije svidjela.

Idemo onom starom....sve je stvar ukusa...ili sve je stvar neukusa 🥂

Btw bazirano na 203 recenzije....meni je 9.8/10

https://opencritic.com/game/8351/the-last-of-us-part-ii/reviews

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 8:20 (MEGATAMA).
9 godina
Sony PlayStation 5

Ima par ljudi na forumu koji su igrali i dobro obrazlozili zasto im igra ne valja 

Cansee je napisao dobar post u The Last of US 2 temi. 90% ostalih kritika u temi je bilo obicno trolanje

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
3 0 hvala 1
9 godina
Hexfire kaže...
Santana kaže...

Qui-Gon-Jinn kaže...

Sve ti je stvar perspektive moj Hex. Onome tko ne zna bolje možeš reći da je ćevap biftek. Masa ljudi konzumira gotovo isključivo netflixova sranja, normalno da je takvima tlou2 premija, neviđeno dobra priča. Ono moš si misliti revolucije, likovi su sivi. Pa Pirati s Kariba su to imali prije 20 godina, a to je teški mainstream. Gdje su sve knjige sa takvim idejama i fantastičnim izvedbama. Brate pa prije 10 godina sam čitao Abercrombiea sa genijalnim izvedbama sivih likova, a ni tada to nije bila revolucija. Osim toga, nemam šta tebi pričati, dobro znaš o čemu se radi. A netko tko je to vidio prvi put 2020, njemu je sad to revolucija, pa dobro. Sama ideja priče nije loša (iako nije po meni ni sjajna), ali je jako loš način izvedbe. Jedna jedina stvar bi potpuno promijenila perspektivu: prebacivanje novih nepoznatih likova na početak igre. Znači prvu polovicu ili trećinu igre smo trebali igrati sa novim likovima, upoznati ih kako spada, a nakon toga da kreću pravi zapleti i konflikti. 

16 godina
Hexfire kaže...
Santana kaže...

Qui-Gon-Jinn kaže...

ovo sta citas na netu je samo glasna manjina, sta se cini da je veliki broj ali nije

isto kao kada citas da ce NF izgubiti koristnike jer je dignuo cijene, svi se zale na netu, i koliko su popusili, skoro nista

oni kojima se svida igra, ne whinaju po forumima, nego sretno igraju, i neopterecuju se tudim misljenjima

16 godina
Cansee kaže...

Sve ti je stvar perspektive moj Hex. Onome tko ne zna bolje možeš reći da je ćevap biftek. Masa ljudi konzumira gotovo isključivo netflixova sranja, normalno da je takvima tlou2 premija, neviđeno dobra priča. Ono moš si misliti revolucije, likovi su sivi. Pa Pirati s Kariba su to imali prije 20 godina, a to je teški mainstream. Gdje su sve knjige sa takvim idejama i fantastičnim izvedbama. Brate pa prije 10 godina sam čitao Abercrombiea sa genijalnim izvedbama sivih likova, a ni tada to nije bila revolucija. Osim toga, nemam šta tebi pričati, dobro znaš o čemu se radi. A netko tko je to vidio prvi put 2020, njemu je sad to revolucija, pa dobro. Sama ideja priče nije loša (iako nije po meni ni sjajna), ali je jako loš način izvedbe. Jedna jedina stvar bi potpuno promijenila perspektivu: prebacivanje novih nepoznatih likova na početak igre. Znači prvu polovicu ili trećinu igre smo trebali igrati sa novim likovima, upoznati ih kako spada, a nakon toga da kreću pravi zapleti i konflikti. 

Pa da, mislio sam to i odgovoriti kolegi koji "žali što je Hexfire manjina", al reko nek mu bude.

Uglavnom mi je drago kad nisam dio "većine". Svi znamo kakva je "većina".

A kad spominješ knjige, da, ima tako dobrih priča u knjigama da ostaneš paf kako su to smislili. Nisam još vidio igru sa tako dobrom i probavljivom pričom osim možda priče iz Horizon Zero Dawn, samo je tamo jako jako loše ispričana. Čak i knjige o npr. World of Warcraftu (koji je u počecima imao stvarno zanimljiv i uvjerljiv lore) su za nekoliko razina bolje od bilo kakve priče iz igre, nema to ni približnu dubinu.

Također knjiga je super medij jer puno toga prepušta mašti koja popuni praznine, a u igri ti nema šta popuniti - "what you see is what you get".

Ja takve igre smatram kao interaktivni film/seriju. Odigram i zaboravim.

Potpuno mi je svejedno tuđe mišljenje o igri, imam svoje. Kad sam slušao tuđa mišljenja umjesto svog sam uglavnom bezveze potrošio novce i ostao razočaran.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 9:38 (Bitanga).
4 godine
neaktivan
Sarevok kaže...
Jelash13 kaže...
MEGATAMA kaže...
Hexfire kaže...
MEGATAMA kaže...

Pa sve prije Redfalla.

Da, Fallout 76. Puno kvalitetniji release.

Pa koliko to god ludo bilo taj Fallout i jeste enormno kvalitetniji,on je 5-6/10 dok je Redfall 1-2/10.....ne postoji losija AAA igra za 70-80eu

Forspoken?

Yep , toliko loša igra da su čak i studio raspustili .

Nikada u životu nisam vidio goru stvar od ovoga u igricama. 

Forspoken uopste nije losa igra, dijalog jeste los ali se moze u postavkama smanjiti. Gameplay i magic combat su bas zabavni, open world je standardni ali igra nije ni blizu losa koliko je svi pljuju. Tu igru su svi poceli pljuvati prije izlaska, vecina je nije ni odigrala nego samo uskoce na hate kao sto je obicno danas na netu. Da je glavna junjakinja lezbaca sigurno bi i ova igra dobro prosla i kod kriticara i na netu.

16 godina
Hexfire kaže...
 Gone čije ime više nitko ne pamti.

Douchebag Steve, tako sam ga ja zvao, valjda zbog šilterice kao Scumbag Steve. 

To s Ellie je baš jadno, ljuda na Joela, prezire ga i hoće ga izbrisati iz svog života zato što joj je spasio život. Ubiju Jolea i ona postaje maskirani osvetnik. Na kraju živi s obitelji i retarduša bira osvetu umjesto obitelji. Koliko se sjećam brodom mora otići od Seattle-a do Kalofirnije. Kao da gledam film iz 80tih s Stalloneom i Schwarzeneggerom.

2 godine
protjeran
Sony PlayStation 5

Nevjerovatno koliko ova igra izaziva polarizirajuće dojmove, nekome je odlična a nekome očaj. Meni u top 10 svih vremena, u svemu bolja od jedinice.

Moj PC  
0 1 hvala 0
19 mjeseci
protjeran
gamex1423 kaže...
Da je glavna junjakinja lezbaca sigurno bi i ova igra dobro prosla i kod kriticara i na netu.

...

...

...

Ja sam dobio dojam da je. 

13 godina
gamex1423 kaže...
Sarevok kaže...
Jelash13 kaže...
MEGATAMA kaže...
Hexfire kaže...
MEGATAMA kaže...

Pa sve prije Redfalla.

Da, Fallout 76. Puno kvalitetniji release.

Forspoken?

Yep , toliko loša igra da su čak i studio raspustili .

Nikada u životu nisam vidio goru stvar od ovoga u igricama. 

Forspoken uopste nije losa igra, dijalog jeste los ali se moze u postavkama smanjiti. Gameplay i magic combat su bas zabavni, open world je standardni ali igra nije ni blizu losa koliko je svi pljuju. Tu igru su svi poceli pljuvati prije izlaska, vecina je nije ni odigrala nego samo uskoce na hate kao sto je obicno danas na netu. Da je glavna junjakinja lezbaca sigurno bi i ova igra dobro prosla i kod kriticara i na netu.

Slažem se u potpunosti...mislim da je glavnina zasluga za negativne kritike neoptimiziranost i tehničke poteškoće u vidu jakih frame dropova (kao i većina igara koje danas izlaze ne popeglane, već se optimizacija radi idućih 6 mjeseci nakon izlaska).

Sad je igra uglavnom speglana s patchem 1.2 gjde je performance više manje stabilan u svakom modu tako da je ja svakako preporučam, a pogotovo radi cijene koju s srokali vrlo brzo radi loše prodaje pa se sad nova može kupiti za 30€.

Po meni, nisu je trebali izbaciti u takvom stanju već odgoditi release za dodanih 6. mjeseci, ali kako je već jednom bila odgođena, očito je bio pritisak na release, ali u ovakvim slučajevima to je katastrofa za uspjeh igre jer je dobila vrlo negativan

publicitet, a većina gamera nije kao mi, da pratimo vijesti, što se događa s pojedinim igrama pa smo svjesni patcheva i slično i da je igra ispeglana. Slično kao i sa Cyberpunk, samo što je Cyberpunk puno više medijski eksponirana igra i novi patchevi/update-i

su bili komunicirani javnosti.

14 godina
Cansee kaže...

A naravno, sam doživljaj priče je jako subjektivan. Sigurno da će npr. nekome tko je već izgubio očinsku figuru drugačije igra leći nego nekome tko nije. A to je samo jedan mali primjer. Naravno da postoje igre u kojima je priča i objektivno sranje (kao Days Gone), ali generalno je to dio koji najviše ovisi do samog igrača. 

Kad vidim ovog Magatamu da ovo proglašava najkompleksnijim dijelom u povijesti baš mi dođe da uzmem svoju Prvi Zakon trilogiju s police i gađam ga. Ali samo zato jer netko ne zna za bolje, ne znači da mu mi nesmijemo ukazati na činjenicu da bi možda mogao tu i tamo nešto pročitati .

Režija je tu podbacila jer se iz "snimljenog" materijala, u teoriji barem mogla napraviti puno bolja naracija. Recimo da u prvom dijelu igre još više upoznaš Abby prije Gljivone-19 i produbiš njezin odnos s ocem. Nekako mi je ovo što smo dobili bilo premalo. Jer recimo dio sa Joelom i kćeri u TLOU1 je puno bolje ispunio svoj zadatak, a isto nije bio ne znam koliko dug. A nakon toga da kroz lik Abby tražiš tog manijaka koji ti je hladnokrvno ubio oca, a da ustvari ne znaš da tražiš Joela. Pa nakon 10-15h možemo prijeći na igranje golfa. Bi li to bilo moguće za izvesti, a da se odmah ne shvati o kome je riječ, teško je reći, ali šteta da nisu išli u tom smjeru. 

16 godina
Hexfire kaže...

A naravno, sam doživljaj priče je jako subjektivan. Sigurno da će npr. nekome tko je već izgubio očinsku figuru drugačije igra leći nego nekome tko nije. A to je samo jedan mali primjer. Naravno da postoje igre u kojima je priča i objektivno sranje (kao Days Gone), ali generalno je to dio koji najviše ovisi do samog igrača. 

Kad vidim ovog Magatamu da ovo proglašava najkompleksnijim dijelom u povijesti baš mi dođe da uzmem svoju Prvi Zakon trilogiju s police i gađam ga. Ali samo zato jer netko ne zna za bolje, ne znači da mu mi nesmijemo ukazati na činjenicu da bi možda mogao tu i tamo nešto pročitati .

Režija je tu podbacila jer se iz "snimljenog" materijala, u teoriji barem mogla napraviti puno bolja naracija. Recimo da u prvom dijelu igre još više upoznaš Abby prije Gljivone-19 i produbiš njezin odnos s ocem. Nekako mi je ovo što smo dobili bilo premalo. Jer recimo dio sa Joelom i kćeri u TLOU1 je puno bolje ispunio svoj zadatak, a isto nije bio ne znam koliko dug. A nakon toga da kroz lik Abby tražiš tog manijaka koji ti je hladnokrvno ubio oca, a da ustvari ne znaš da tražiš Joela. Pa nakon 10-15h možemo prijeći na igranje golfa. Bi li to bilo moguće za izvesti, a da se odmah ne shvati o kome je riječ, teško je reći, ali šteta da nisu išli u tom smjeru. 

Da mi je cent za svaki put kad je Megatama za nešto napisao da je najbolje "nešto" svih vremena mogao bih si kupiti mjesec dana PC GamePassa. 🥂

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 12:00 (Bitanga).
16 godina

Potpisujem. 

14 godina
Bitanga kaže...

Da mi je cent za svaki put kad je Megatama za nešto napisao da je najbolje "nešto" svih vremena mogao bih si kupiti mjesec dana PC GamePassa. 🥂

Ili cijelu godinu PS+ extra 

10 godina
10 igara napustaju PS Plus Extra u Kolovozu:

Borderlands 3
Carmageddon Max Damage
DLC The Game
Grip: combat racing
Nidhogg
The crew 2
Yakuza 0
Yakuza kiwami
Yakuza kiwami 2
8 Bit Hordes
Moj PC  
0 0 hvala 3
7 godina
Sony PlayStation 5

Kad smo već kod pričanja priče kroz igre tu nekako naginjem bitanginom stajalištu. Priča mi nije nebitna, ali veći fokus stavljam da imerziju, gaming mehanike i slično. Mislim da se nikada nisam našao u situaciji da razmišljam o priči neke igre nakon što sam završio igru. Što ne znači nužno da je igra imala lošu priču. 

Jednostavno na priču se više fokusiram kod filmova, serija i knjiga. 

1 0 hvala 0
14 godina
Vandit kaže...

Kad smo već kod pričanja priče kroz igre tu nekako naginjem bitanginom stajalištu. Priča mi nije nebitna, ali veći fokus stavljam da imerziju, gaming mehanike i slično. Mislim da se nikada nisam našao u situaciji da razmišljam o priči neke igre nakon što sam završio igru. Što ne znači nužno da je igra imala lošu priču. 

Kad sama igra stavlja ogroman fokus na naraciju kao TLOU onda mi je tu logičnije tražiti zamjerke nego u story modu FIFE ili Mortal Kombata.

Ali naravno ovisi od osobe do osobe. Nekome je dovoljno sjesti pred konzolu na par sati i uopće ne razmišljati o tome što igra.

Kod mene ima dosta igara koje su mi ostale u glavi dugo nakon što sam ih odigrao baš zbog jake naracije. KOTORi, Her Story, Walking Dead, Wolf Among Us, To the Moon, Planescape Torment...  

16 godina
Hexfire kaže...
Vandit kaže...

Kad sama igra stavlja ogroman fokus na naraciju kao TLOU onda mi je tu logičnije tražiti zamjerke nego u story modu FIFE ili Mortal Kombata.

Ali naravno ovisi od osobe do osobe. Nekome je dovoljno sjesti pred konzolu na par sati i uopće ne razmišljati o tome što igra.

Kod mene ima dosta igara koje su mi ostale u glavi dugo nakon što sam ih odigrao baš zbog jake naracije. KOTORi, Her Story, Walking Dead, Wolf Among Us, To the Moon, Planescape Torment...  

Da, Walking Dead je redovito u top listama najboljih priča u igrama na višoj poziciji od TLOU. I nema nabrijanu grafiku.

TLOU2 nije baš spominjan kao najbolja priča u igrama svih vremena.

Sad čekam Telltale Expanse, nadam se da neće razočarati. To će mi biti dovoljno od storytelling igara za ovu godinu :-)

14 godina
Bitanga kaže...

Da, Walking Dead je redovito u top listama najboljih priča u igrama na višoj poziciji od TLOU. I nema nabrijanu grafiku.

Sad čekam Telltale Expanse, nadam se da neće razočarati. To će mi biti dovoljno od storytelling igara za ovu godinu :-)

To i Wolf Among Us 2 me zanima, iako više ne znam dal ima tu koga od te stare ekipe. Znam da su se raspali pa okupili pa raspali, ali držim fige da bude na tragu onih najboljih njihovih igara.

Drago mi je što Expanse prati Drummer i Beltere koliko sam skužio nego da se išlo na ovaj story line iz serije.

16 godina
Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

To i Wolf Among Us 2 me zanima, iako više ne znam dal ima tu koga od te stare ekipe. Znam da su se raspali pa okupili pa raspali, ali držim fige da bude na tragu onih najboljih njihovih igara.

Drago mi je što Expanse prati Drummer i Beltere koliko sam skužio nego da se išlo na ovaj story line iz serije.

Da nisu papci pratili bi Michio Pa 

19 mjeseci
protjeran
Sony PlayStation 5

Meni je najbolja igra u zadnjih 10ak godina Dark Souls 2: Scholar of the First Sin. PS4 verzija.

Nije me nitko pitao, ali eto, morao sam to napisati. 

Mislim da je tragedija koliko je NamcoBandaiju trebalo da osposobe online za Souls igre (na PCu) nakon što je otkriven onaj veliki propust.

Isti tako mislim, i indirektno navlačim bijes na sebe, da će se Armored Core 6 dobro prodati i da postoji hajp baš zato jer je to nova FS igra, a ne zato jer to novi AC. Ako je točno što sam pročitao, najprodavanija je dvojka sa 790.000 primjeraka. Za šesticu očekujem da ide na barem 2.5 milijuna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2023 14:47 (Jelash13).

1 0 hvala 0
14 godina
Pa igra izgleda ko Dark Souls sa mechovima. Sigurno da će se prvenstveno prodati kao FS naslov. Ne znam kak drugi, ali meni je Armored Core branding skroz nebitan, a bome ni mechovi nisu nešto što me posebno zanima.
14 godina
Sony PlayStation 5

Čekajte malo jel vi pričate o igri ili seriji?

Današnja generacija nije sa ničim zadovoljna i stalno prigovara ko bi vas zadovoljio.

Pa to je igra najlakše je sve popljuvati.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice