Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.025
|
čitano: 6.418.326
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Cansee kaže...
Razočarana ekipa treba biti svjesna da smo gledali youtube stream u 1080p. Idite pogledajte na youtubeu god of war gameplay pa onda upalite ps4 pa pogledajte razliku. Sve redom igre u nekoj alpha/beta fazi i još na tom streamu, sigurno će sve biti puno bolje kad zaigramo.

Iako sam pristojno zadovoljan sa eventom, složit ću se da je falilo nekakvo iznenađenje, meni osobno bi to bilo AAA novi IP, po mogućnosti SF RPG, i to da su prikazali 10-15 minuta igre.

Vjerujem da tako nešto slijedi u nadolazećim danima. Krenulo je...

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Wolverine kaže...
Hexfire kaže...
A ti to znaš kako?

ako si ovo uputio meni...logičkim zaključivanjem: glasine zadnjih dana su bile o dve varijante konzole od kojih bi jedna trebala imati duplo veći ssd od druge. kod prikazanih ps5 konzola, ona bez blue-raya je samo za digital download i trebat će joj puno više diskovnog prostora za spremiti igre nego onoj s blue-ray čitačem, samim time i duplo veći ssd koji je vjerojatno skuplji od kombinacije manjeg ssd-a i blue-raya, pogotovo zbog posebnosti tog ssd-a ugrađenog u ps5 z odnosu na redovne ssd-e

Ne znam kojom logikom se vodiš ali čak ni na trenutnim konzolama igre koje kupiš na blurayu se ne vrte sa diska direktno nego se cijela igra samo instalira sa diska i nakon toga disk u konzoli služi samo kao "dokaz" da je igra instalirana i da posjeduješ disk. Dakle igre zauzimaju isto prostora igrao ti digitalno ili sa diska. Svejedno moraš instalirati cijelu igru na konzolu.

da, ali koliko puta si voljan downloadati istu igru ako je izbrišeš da napraviš mjesta a onda je zaželiš opet igrati? sa većim ssd-om ti to ne bi bilo nužno

uz blue-ray ti to ne bi bio neki problem, pa bi mogao proći sa 825GB ssd-om

no vidit ćemo koja je točno razlika između dve varijante (osim blue-raya) kad službeno objave sve specifikacije za obje varijante. do tada je sve nagađanje

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Hambrle kaže...

GT7 sam se radovao, ali jel moguce da u 2020-oj godini u racing igrama ne urade 'next gen' okolinu. Stavio sam tu sliku, pretpostavljam da ce i uploader unistiti kvalitetu znacajno, ali opet se da vidjeti da je okolina poprilicno lose uradjena.

Stari, igra je u razvoju i ovo nije finalni izgled. Ne znam zašto se hvatate za svaku slamčicu kako bi izrazili nezadovoljstvo. Pokazali su da rade na igri a ne finalni proizvod.

To je nesto sto sam cuo vise puta kad se radi o racing igrama, ali na kraju taj proizvod uvijek bude sa predobrim modelima auta i prosjecnom okolinom.

Simulacija sa dobrim gameplayom i odlicnom grafikom je nesto sto smatram da zasluzujemo u novoj generaciji, te bih to rado igrao na duze staze. 

Mada, vjerovatno ce se i ovo igrati na kraju dana, jer nije grafika najbitnija, ali opet bilo bi zgodno obzirom da se radi o novoj generaciji :)

13 godina
Cansee kaže...
Razočarana ekipa treba biti svjesna da smo gledali youtube stream u 1080p. Idite pogledajte na youtubeu god of war gameplay pa onda upalite ps4 pa pogledajte razliku. Sve redom igre u nekoj alpha/beta fazi i još na tom streamu, sigurno će sve biti puno bolje kad zaigramo.

Iako sam pristojno zadovoljan sa eventom, složit ću se da je falilo nekakvo iznenađenje, meni osobno bi to bilo AAA novi IP, po mogućnosti SF RPG, i to da su prikazali 10-15 minuta igre.

Razočaranje nema uopće veze s rezolucijom ili bitrateom, normalno da sam svjestan da je stream bio relativno niske kvalitete. Razočaran sam što su event otvorili igrom koja već sedam godina izlazi iz paštete i uskoro će vjerojatno izaći verzija i za smartwatch. Izbor igara naravno da neće biti velik na početku, trebat će proći vremena, kao što će trebati vremena i da se iz konzole izvuče ono što ona stvarno može ponuditi, ali svejedno ostaje dojam da je falio jedan veliki "boom motherfuckers" naslov koji bi napravio hype. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
11 godina
Ps5:
moderan dizajn, igre koje fanovi zele, grafika super, zvuk maestralan....
Xbox:
imamo 2TFlopsa više :)
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Mislim da je oke bio prikaz

Radujem se GT7, ratchet, Demons souls, re8 ovak na prvu, a mozda jos koja iznenadi

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
E slažem se s ovim za GTA 5. Jako loša odluka, totalno bezveze, ne kužim koji je bio cilj, bolje da su to totalno izbacili
16 godina
Na tren sam se ponadao
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Cansee kaže...
E slažem se s ovim za GTA 5. Jako loša odluka, totalno bezveze, ne kužim koji je bio cilj, bolje da su to totalno izbacili

Cilj je bio najigraniju igru na ovoj generaciji prebacit na drugu

no vec svima ta igra na jetra ide

pa igro sam ju jos na ps3

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
11 godina
Gta5 je najprodavanija igra na ps4, i na neki nacin je obiljezila ps4.
Zasto najaviti gta6 kad mogu zaraditi jos hrpu para na gta 5. Prodavat ce se na ps5 bolje nego neki launch naslovi.
7 godina
Sony PlayStation 5

Nije me dugo bilo na konzolama...prvi playstation...prvi xbox i od tada samo PC...međutim nakon što je grafa očito se polu pokvarila jer ne radu samo igre,sam odlučio se ponovno vratiti na konzole...s obzirom na exclusive sam uzeo za BF2018 PS4pro...uz njega sam dobio i spiderman...u međuvremenu sam skupio oko 15 igara...spiderman...ratchet & clank...diablo 3...dishonored 2...horizon zero down...MGS5...itd...većinu još nisam niti jednom upalio...u međuvremenu ps1 exclusive su postale dostupne na PC-u(crash bandicoot...spyro...a uskoro izgleda i crash team race)...a naročito sad kad se pojavila halo master chief collection na PC-u...sad bih rađe odustao od nex-gen konzole i s tim novcima kupio novi PC.

Nakon pogledane prezentacije sad sam još više uvjeren da je PC bolja opcija...više manje sve nastavci nastavaka...kao ljubitelj fps žanra( igrao ga i na PC-u sa xbox gamepadom:).

Da su stavili recimo remaster od resistance sva tri nastavka...killzone 1&2...ovako sve se njihove exclusive svode na tps

zašto dvije verzije...jeftinija bude išla po cijeni koja će biti konkurencija xbox-u...možda sony s njom bude išao čak i u minus...zato izbacuju drugu bogatiju verziju s kojom bi krpali taj minus...sve više 4k tv-i postaju svakodnevnica i sony zna da su mnogi kupovali ps2 upravo jer je bio i dvd player...stoga će mnogima upravo ps5 biti napovoljnija opcija za 4k player

s obzirom da je industrija zabave postala ozbiljan biznis...svi idu na sigurno...pa imamo nastavke nastavaka...kod "novih" stvari imamo mehanike koje su posuđene od starih provjerenih stvari,tako da te nove stvari ne izazivaju nikakvi wow effect...sve te nove igre imaju gameplay mehaniku koja je već prilično iskorištena.

eto malo sam vas zagnjavio...da mogu lakše zaspati:)

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Gogy7 kaže...
Zasto najaviti gta6 kad mogu zaraditi jos hrpu para na gta 5. Prodavat ce se na ps5 bolje nego neki launch naslovi.

kome? kome ce oni prodat gta v ps5 verziju? 

mislim kaj je previse je previse, doslovno svi ljudi ikad su ju odigrali vec, oces na ps3, ps4, pc, xbox. cak je na pcu bila tjedan dana dzabe, besplatna. da mi je vidit osobu koja ce kupit ps5 i onda uzet gta v ps5 verziju da igra na njoj. 

13 godina
Gogy7 kaže...

Sedam godina stara igra je naslov kojim prvi put predstavljaš novu next-gen konzolu? Shvaćaš li kakva je to nebuloza i fail? Kakve veze ima što je najprodavanija igra, GTA V je izašao još na Playstationu 3. Tri! Milijuni ljudi sjede i čekaju prvi pogled na novu generaciju konzola, kreće Rockstar logo, svima staje dah i kažu u sebi "jebote, predstavit će GTA 6"... i sad tu ide onaj zvuk kad gramofonska ploča "zaškripi". Jebote, prva igra kojom otvaraš predstavljanje nove generacije trebala je ići uz pratnju sedam truba apokalipse, odmah šaka u glavu, boom bitchez, PS5 is in da house. 

Ali jebiga, dobili smo GTA V. Opet. Na trećoj konzoli zaredom.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
12 godina
Po meni su trebali otvoriti sa Demons Souls remakom. Pokazati barem minutu dvije gameplaya. To bi već bilo efektno.
Nakon toga HZD2 i ostale ekskluzive. Nakon toga multiplatformske i Indie igre. Pred kraj...GTA V online free on PS5 i na kraju predstavljanje hardvera.

Mislim da im ekskluzive nisu spremne za pokazivanje i ovo je bilo sklepano samo da se nešto pokaže.
PSN - DeniZg80
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Sony PlayStation 5

GTA 5 će se sigurno prodavati. Da se još uvijek dobro ne prodaje nebi nikad ni izašla na PS5. Kad god otvoriš Twitch uvijek je jedna od najgledanijih igara. Svaki put kad Sony objavi brojke prodaje igara kroz određeni mjeseci, uvijek je GTA 5 pri vrhu te liste. A sad, nije ni meni to drago ali to su činjenice. Rockstar će uzimati lovu dok god će to ljudi i dalje kupovati.

GTA je najprodavaniji proizvod ikad. Ne samo što se tiče igara nego gledajući cijeli zabavni biznis, od igara do filmova itd. Niti jedan proizvod se nije prodao u toliko primjeraka. Naravno da će najaviti takvu igru i za PS5 koji je vjerojatno najiščekivanija konzola ikad.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Sony PlayStation 5

Bez sumnje je opening bio debilan. GTA V se vec igra dvije generacije konzola, totalno nebulozno zapoceti prezentaciju sa time. 

PeTak

1 0 hvala 0
11 godina
To sto je najprodavanija igra to vam sve govori, i siguran sam da ce biti jedna od prodavanijih igara i na ps5 sve do izlaska Gta6. Mozemo se i ti i ja krstiti i lijevom i desnom ali tako je. Ni ja neznam tko kupuje tu igru da je svaki mjesec među najprodavanijim igrama. Klinci ocito vole gta online.
Ja sam igru odigrao kad je izasla na ps4 i nikad vise upalio. Ako gta5 bude launch title budi siguran da ce se prodavati.
16 godina
antimadridista kaže...

GTA 5 će se sigurno prodavati. Da se još uvijek dobro ne prodaje nebi nikad ni izašla na PS5. Kad god otvoriš Twitch uvijek je jedna od najgledanijih igara. Svaki put kad Sony objavi brojke prodaje igara kroz određeni mjeseci, uvijek je GTA 5 pri vrhu te liste. A sad, nije ni meni to drago ali to su činjenice. Rockstar će uzimati lovu dok god će to ljudi i dalje kupovati.

GTA je najprodavaniji proizvod ikad. Ne samo što se tiče igara nego gledajući cijeli zabavni biznis, od igara do filmova itd. Niti jedan proizvod se nije prodao u toliko primjeraka. Naravno da će najaviti takvu igru i za PS5 koji je vjerojatno najiščekivanija konzola ikad.

sve to stoji i uopce ne sumnjam da je popularan na streaming platformama. ali sto se prodaje tice, to je zato sto je na trenutnoj konzoli i za malo love, pa ta igra je konstantno na nekakvim akcijama i da ju se ubrat po 10 dolara. ja jednostavno ne vidim zasto bi itko to kupio na next gen konzoli osim ako cijena nece bit do 5 dolara. ja imam hrpu frendova koji su ju za ps4 uzeli samo zato jer je bila na super snizenju, nikad je nisu ni upalili, cisto za kolekciju. 

16 godina
Sony PlayStation 5

Nisam baš oduševljen predstavljenim igrama al nebitno. Sviđa mi se izgled konzole, kontroler mi djeluje kvalitetniji i robusniji. Također izgleda i veći što meni sa većim rukama definitivno paše. U pogledu grafike što komentirate... Pa što više želite ? Mislim da su u tom pogledu igre došle jako blizu nekakvog "fotorealizma" da uskoro o grafici nećemo ni morat pričat jer će se podrazumijevat da bude fantastična. Pogledajte samo God of War, Uncharted 4, Batman Arkham Knight, Red Dead 2... Teško da može ljepše od toga. Bit će još nekih pomaka u grafici, to je sigurno... Ali ja se nadam velikim pomacima na polju fizike i umjetne inteligencije. Također openworld igre će profitirati od snage konzole. Prvo mi na pamet pada AI u Metro igrama, tragikomično. Nedopustivo da takvi blentavi likovi postoje. Da razvijam igru za nove konzole to bi mi bio jedan od prioriteta. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ja se recimo vec sad jezim svih silnih remake/remaster sranja. Pun mi je qurac reciklaze. A kad vidim da je u najavi nove konzole isto naglaseno onda mi nekako zelja za novom konzolom nije vise tolika.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Luckyluke
Mislim da smo mi jos miljama daleko od fotorealisticne grafike. Uvjerit ces se za to brzo kad dodju neke nove igre i ove koje si nabrojao vise ne budu tako “fotorealisticne”. Grafika i ai u igrama ima jos puno graha za popapat da mozemo reci da je to to.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Zato sam i stavio fotorealizam u navodnike. Naravno, niti jedna od spomenutih igri ne izgleda da kažeš "wow, ovo izgleda ko da sam izašao van iz kuće". I najveći laik bi shvatio kad bi vidio navedene igre da se ipak radi samo o igri. Ali po mom sudu to sve izgleda već dovoljno zadovoljavajuće da bi se mogli počet bavit i drugim bitnim stvarima koje čini igru. Kad sad vidim neku staru igru koju sam igrao u svom djetinjstvu, poput MoH Underground sa PSX-a, i vidim dokle smo danas dogurali... ne mogu poželjet puno više od ovoga do čega smo došli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Mislim da je od svih ovih igara Ratchet & Clank najviše izgledao kao next gen. Ona brza tranzicija iz jednog svijeta u drugi prije nebi bila moguća. To je jedina od ovih igara u kojoj se vidio SSD na djelu i ono o čemu su pričali iz Sonya.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
Sony PlayStation 5

Odmori se u Istini! 😊
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2020 5:31 (veseli007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
GTA V će valjda biti backwards compatible pa baš i ne vjerujem da će biti ne znam kakva navala. A kamoli da će netko uzimati konzolu samo radi toga.

Ne smeta me što su prikazali tu igru s obzirom da je obilježila generaciju, ali otvoriti s njom je čudan odabir. U jednom trenu neki lik veli kako se nastavlja njihova odlična suradnja s Rockstarom. Očekivao sam u tom trenu neku najavu. Dal GTA VI ili neki drugi njihov IP manje bitno. A ne milion $ za GTA online.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Uzima se bez obzira na sve ali sumnjam da ću za sada uzimati nove igre, osim kada bude dostupan GTA VI...

No ono što mene malo zbunjuje je to dali uzeti "deblju" ili "tanju" konzolu....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Why not both? 😗
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

E mislim da mi je vrijeme uzeti ps4 

2 0 hvala 0
10 godina
AA-d00d kaže...
Why not both? 😗

bolje onda posteni pc +ps5 ili nintendo + ps5 :)

10 godina
Sony PlayStation 5

Screenshotovi iz Demon Soulsa, odmah su mi sline krenile

Ovo će jako olakšati čekanje Elden Ringa

S tim da je i meni remakea i rebootova preko glave, ali Demon Souls me oduševio

edit: slike puno bolje izgledaju veće, stavit ću ovdje link https://www.vg247.com/2020/06/11/demons-souls-remake-ps5-reveal/

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2020 8:54 (Cansee).
Moj PC  
6 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice