Je li isplativo? Za i protiv? Iskustva.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najčešće su to repakirane konzole, koje su radi nekog razloga morale na repakiranje,
ili zbog sitnih nedosatataka (ogrebotine, puknuće plastike, ili zbog neispravnosti).
Najčešće imaš opis dali je repaird (popravljeno) ili repacked (samo zapakirano, odnosno stavljeno novo kućište,
bundle i kutija).
Dali vrijedi? Ako ima jednako tvorničko jamstvo, zašto ne.
Garancija mi je najveći upitnik, načuh da daju garanciju 30 ili 60 dana na njih, što mi je ful rizično za dati 2000kn. Hvala za ovu informaciju o tipu oštećenja koje je navedeno na kutiji, to je najvažnije! ;)
Garacija može biti i 2-3 godine.
Recimo ja u MOL-u nekad uzmimam "Robu manje vrijednosti".
Recimo često se nađe ploča ili grafika, "popravljeno od strane proizvođača",
sa recimo 2 godine jamstva, a jedina razlika je što dolazi u bulk vrećici, ili nema limića...

ja sam pazario PS3 80GB refurbished fat model za male pare a dobio 2 god. garanciju. došao je sa 3.50 FW tako da sam nabacio 3.55 KMEAW i sad nadonađujem šta sam propustio na PS-u for free :D
uređaj je došao u besprekornom stanju pošto za te refurbished modele koriste samo komponente od starih konzola a kućište je skroz novo bez ijedne tačkice. dobije se i nov kontroler i komponent kablovi za TV i to je sve. izašla me je duplo jeftinije nego Slim 120GB u prodavnici, ali to je zato što su u Srbiji cene novih konzola nenormalne. Takođe SLIM mi je uvek izgledao nekako jadno i bedno, FAT mi se po dizajnu jako sviđa a u isto vreme manje se greje, tiši je dosta i ne pušta zvukove krckanja dok loaduje nešto sa internog drajva kao SLIM. jedino troši više struje

Ako je u pitanju Xbox od Jaspera pa na dalje, ili PS3 da nisu oni kvarljiviji modeli, uz prihvatljivu cijenu da
Kakvi su to kvarljivi PS3 modeli? O.o Jel baš planirao sutra po jedan

120GB refurbished za 1800kn
120GB refurbished za 1800kn
di to?
1900 tipfeler sori, u technomarketu, inače 1999 imaju sad 5% popusta