PSP Kupnja

poruka: 30
|
čitano: 10.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PSP Kupnja

Može li mi neko nać di ima kupit PSP,po mogućnosti u splitu.Hvala

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PSP Kupnja

MILLENIUM, Split, Kavanjinova 1, 021/346 725 • TechnoMax, PTC Joker, Put brodarice 6, 021/444 000• BRODOMERKUR, Split, Solinska 47, 021/212 754 • CRASH, Split, Velebitska 63, 021/542 192 • DIGITAL SHOP, Split, Krešimirova 5, 021/490 760 • GRAN TURISMO, Split, Kaštelanska 6, 021/385 140 • HG SPOT, Split, Hrvatske Mornarice 1g, 021/332 885 • PROCESOR RAČUNALA, Split, Brižine bb( Emezzeta), 021/224 778 • PROCESOR RAČUNALA, Split, Osječka 11 , 021/549 190 • SACRUS, Split, Teutina 3, 021/347 604 • TRGOVINA DOMINIS, Split, Pothodnik kod Prime 3, 021/312 197 •

I'm the cream of the crop, I rise to the top I never eat a pig 'cause a pig is a cop Or better yet a Terminator, like Arnold Schwarzenegger Try'n to play me out like as if my name was Sega
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PSP Kupnja
imas u svakoj trgovini s tehnickom robom (pod ovo tehnicko spada informatika i ostalo tipa hg spot)

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PSP Kupnja

Hvala obojici.

EDIT:Koji je bolji slim ili obični,osobno nevolim tanke konzole,playstatione i tako.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 15:39 (PC Street Hacker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PSP Kupnja

Nema baš puno odgovara pa adjmo dalje,bi li se isplatilo kupit amazona i odakle?

16 godina
neaktivan
PSP Kupnja

Ne, jer u slucaju garancije si u banani. Kupi Slim&Lite, ne ovaj novi Brite, iako bi ti ja preporucio da cekas Go!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
franky kaže...

Ne, jer u slucaju garancije si u banani. Kupi Slim&Lite, ne ovaj novi Brite, iako bi ti ja preporucio da cekas Go!

Kad on izlazi?

16 godina
neaktivan
PSP Kupnja

PSP GO! ti ima dosta slabiji zaslon od ovog novog psp-a a i koštat će oko 200-220eura. Ja sam evo neki dan uzeo PSP 3004 za 1699 sa filmom i igrom i ja zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PSP Kupnja

PSPgo nema u hr zato što nemamo PSstore zato što PSPgo nema umd pogon..... tako da čekamo 2010-2011 dok PSstore dođe cijelo vrjeme se odgađa.... jer se jedino tako može doć do igara.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP Kupnja
ne trebas cekati go! ne znam po cemu je taj go bolji...ima samo bolju grafiku i jaci procesor...zaslon je manji!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
ne trebas cekati go! ne znam po cemu je taj go bolji...ima samo bolju grafiku i jaci procesor...zaslon je manji!

Ako je zaslon manji ne uzimam,

nego da pitam di ima kupit najjeftiniji PSP u splitu,svagdi je 1699

16 godina
neaktivan
PSP Kupnja
mi imamo neke value packove sa raznim pretplatama bla bla igrama..sve oni to sroce u jednu cijenu..a zapravo optimalna cijena psp-a je 1200 kn..a mozes ga nabaviti između 1000-1400 u oglasima probaj njuskalo.hr

isplati se!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP Kupnja

Ma naruči ga za 1699 kn s profilove stranice, film prodaj za 200 kn i ti je to. Kao da si ga platio 1500 a ne 1700

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
PSP Kupnja

ne zelim otvarati bezveze novu temu pa cu ovdje pitati.dali cu moci igrati igre gran tuismo i suolcalibur broken destiny na ovom pspu 2000?

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

oces

16 godina
PSP Kupnja

jos samo nesto.dobio sam od frenda igru za PSP u ISO fileu sad zelim igrati tu igru i ukopcao sam sve kabele.U koji folder da stavim ISO file.

1.ISO

2.MP.Rott

3.music

4,pictures

5.psp

6.seplugins

ili 7.video?

molim pomoc!

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PSP Kupnja

itko??

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

u iso folder

16 godina
PSP Kupnja

kada otvorim ISO folder onda dodem do VIDEO foldera a to nije toMršti se

EDIT:kartica formatirana

Batman je zakon!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 13:39 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSP Kupnja

Još me zanima ima li uopće razlike izmešu modela 3000 i 3004?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

Još me zanima ima li uopće razlike izmešu modela 3000 i 3004?

Nema. Verzija 3000 namijenjena je Europi, a 3004 Aziji.

I don't need sex government fuck me everyday.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 9:34 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
PSP Kupnja

imam pitanje..posto sam iz bosne i barjam dolazi.....u planu su mi tri stvari..(normalno da cu moc samo jednu kupit)..a to su: nokia 5130eXpressmusic....g15 logitech...i psp 3000...sad neznam vrijedili i isplatili se kupovat psp....

crna muha bijele boje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia maniak kaže...

imam pitanje..posto sam iz bosne i barjam dolazi.....u planu su mi tri stvari..(normalno da cu moc samo jednu kupit)..a to su: nokia 5130eXpressmusic....g15 logitech...i psp 3000...sad neznam vrijedili i isplatili se kupovat psp....

od te 3 stvari ja bi uzeo psp...

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
15 godina
neaktivan
PSP Kupnja

bok,

jer mi moze netko rec kak mogu prek psp-a na

internet, jer bezicno pa trebam nac signal ili.........

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
senna-zg kaže...

bok,

jer mi moze netko rec kak mogu prek psp-a na

internet, jer bezicno pa trebam nac signal ili.........

Prvo na psp-u moraš uključiti tipku WLAN i nakon toga ideš u Web search gdje ti on nudi Scan, Manualy i još jednu opciju, al nije ni toliko bitna. Dakle, sledeći korak ti je da upališ svoj router i čekaš ono do ti se on ne spoji, kad ti na pc-u piše local area connected (ne mora ti pc bit uključen samo eto malo pročekaj) Kad se on upali približi psp i stisni opciju Scan. To ti je automatska opcija koja pretražuje port ili router preko kojeg ćeš se spojit. Kad nađeš svog samo ideš na njega pa X ili ako ima neki zaštitni key (WEP itd.) upišeš ga i spojen si. Ako ti ga scanom ne nađe što sumjam, onda moraš ići na stranicu routera na kojoj ti pišu svi podatci o njemu ( taj WEP key, DNS, IP itd.), i tamo u toj opciji (manually - ručno) kako koji podatak psp traži tako ih ti prepisiuješ. Kad to napraviš oped X i on bi onda tvoj router trebao prepoznat.

16 godina
neaktivan
PSP Kupnja

koji lolo.daj mu jednostavnije reci...

upalis modem,upalis sa strane gumb za wlan na psp-u...odes u konekcije na njemu....scan nađe mrežu utipkaj wep key ili koji vec i posao gotov

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

koji lolo.daj mu jednostavnije reci...

upalis modem,upalis sa strane gumb za wlan na psp-u...odes u konekcije na njemu....scan nađe mrežu utipkaj wep key ili koji vec i posao gotov

Pa meni npr. taj način nije išlo, nego manually al eto.. ko zna možda je lik novi u tom pa ne zna.

15 godina
neaktivan
PSP Kupnja

fala svima,

jer se dvoumim kupit ili ipod touch

ili psp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
senna-zg kaže...

fala svima,