Psp go sada ili nikako!?

poruka: 2
|
čitano: 1.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Psp go sada ili nikako!?

Ovako u prijasnjem topicu sam napomenuo da sam mislio uzeti novi mob ili mp3/4 ali me prosla volja...pa sam odlucio pitat vas dali bi se isplatilo uzet PsP Go ( jer bogme zelim gejmat i slusat mjuzu na putu ili na poslu {#} ) ili da pricekam NGP koji ako se ne varam 11.11.2011 ili cak pricekat Xperia Play...

hvala unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Psp go sada ili nikako!?
Kilos kaže...

Ovako u prijasnjem topicu sam napomenuo da sam mislio uzeti novi mob ili mp3/4 ali me prosla volja...pa sam odlucio pitat vas dali bi se isplatilo uzet PsP Go ( jer bogme zelim gejmat i slusat mjuzu na putu ili na poslu {#} ) ili da pricekam NGP koji ako se ne varam 11.11.2011 ili cak pricekat Xperia Play...

hvala unaprijed 

Nece ti skoro Xperia Play kodnas...

Sa Facebook SonyEricson Croatia

Dobar dan, dali znate kada ce Xperia Play doci u hrvatsku i kod kojih operatera?

Xperia PLAY neće biti dostupna u Hrvatskoj, sve dok na našem tržištu ne bude dostupan Premium Android Market preko kojeg se može pristupiti sustavu preuzimanja i naplate igara.

A definitnvo cekaj NGP, jer je backwards compatible 100% i jos je to nova konzola pa kada to kupis mirani si sljedecih 5 godina minimalno.

Xperia Play ti je vise mobitel nego konzola ona nemoze igrat PSP igre nego samo moze igrat igre koje su portane na PlayStation Suite sa PSPa i vjerovatno sve PS1 igre... tako da to je super stvar ako oces mobitel pa jos da mozes posteno nesto na njemu igrat ali ako oces bas konzolu cekaj NGP ili cekaj da pojeftini 3DS.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice