PSP za budale

poruka: 38
|
čitano: 15.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PSP za budale

Mene je sve sram kaj se javljam tu, ali imam problemček...Kupili smo klincu PSP (naravno second hand)...eh, uz njega smo dobili i par igrica na DVD-ovima. Sve igrice sa DVD-ova su kao postojale pod "games" ali nisu radile pa smo ih poželjeli obrisat, no na neku foru smo morali mešetarit memory stickovima da ih maknemo, pa to nije išlo. Frajer od kojeg smo kupili PSP objasnio mi je da USB povežem PSP sa kompom, kopiram igricu s DVD u ISO folder. Probala, nema dosta mjesta (zato smo i pokušavali zbrisat ono postojeće). E onda se moj muž pravio jako pametan pa je napravi nekaj kaj je izbrisalo doduše igrice pa sad ima mjesta...ali i ISO folder! Kaj sad da radim?? KAko i gdje da stvorim ponovno taj ISO folder??

Sorry ak je pitanje bezveze, ja se stvarno ne kužim u igrice i igrače konzole niti me to zanima, ali eto...

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PSP za budale

Znači ovako, spojiš PSP usb kabelom na kompjuter, i čim otvoriš folder memorijske kartice, takozvani ROOT (znači gore u adresi će biti samo slovo npr E:\)

Tamo napraviš novi folder ISO i unutra stavljaš igre koje su došle s dvd-om. Ako nije jasno pitaj.

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is a reality.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PSP za budale

...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 16:45 (bruno03).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PSP za budale

otišla u MS_ROOT, kreirala ISO folder (iako postoje već neka dva koja se zovu nešto u stilu 101A230), kopirala i pejstala igricu sa DVD-a...i sad kad na kompu pogledam igrica se doista nalazi u ISO folderu...međutim nemrem je nać na PSP-u  nigdje. Mrzim igrice!

16 godina
protjeran
janabanana kaže...

otišla u MS_ROOT, kreirala ISO folder (iako postoje već neka dva koja se zovu nešto u stilu 101A230), kopirala i pejstala igricu sa DVD-a...i sad kad na kompu pogledam igrica se doista nalazi u ISO folderu...međutim nemrem je nać na PSP-u  nigdje. Mrzim igrice!

Onda ovako napravi. Nemam sad tu psp pa možda neće biti precizne upute.

Idi u Settings - System settings - Format Memory Card. To bi trebalo sve nepotrebno počistiti i stvoriti iso folder gdje i treba biti. Zatim kopiraj igru u iso folder (datoteka igre bi trebala završavati na .iso) i probaj naći na psp-u.

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is a reality.
14 godina
neaktivan

ne, evo ja sam definitivno glupa, nejde pa nejde....reformatirala, nije se pojavio ISO ali su i dalje u rootu ostala ona neka dva foldera.... opet stvorila ISO, kopirala igru, slobodna memorija na PSP-u se definitivno smanjila, znači ta bi igra negdje trebala bit, ali SVE sam prekopala i ne nalazim je :(((

16 godina
protjeran
janabanana kaže...

ne, evo ja sam definitivno glupa, nejde pa nejde....reformatirala, nije se pojavio ISO ali su i dalje u rootu ostala ona neka dva foldera.... opet stvorila ISO, kopirala igru, slobodna memorija na PSP-u se definitivno smanjila, znači ta bi igra negdje trebala bit, ali SVE sam prekopala i ne nalazim je :(((

Ajde ovako, nisi glupa, smiri se ;)

Settings - System settings - System Information pa mi napiši tu koju verziju imaš.

14 godina
neaktivan

6.35 pro

16 godina
protjeran
janabanana kaže...

6.35 pro

Možeš li molim te slikati folder u kojem ti se nalaze iso igre tj unutrašnjost iso foldera

Print screen - ctrl + v u paintu i onda spremi i pošalji ovdje da vidim.

14 godina
neaktivan

evo (bar mislim da je evo)

16 godina
protjeran
janabanana kaže...

evo (bar mislim da je evo)

I mislio sam da je tako :)

Idi back i napravi iso folder izvan, dakle jedan do drugoga sa MS_ROOT folderom, ovaj iso obriši i prebaci igru u novi i trebalo bi raditi :)

14 godina
neaktivan

hvala ti na trudu, ali evo, probala sam i to i neće i gotovo...bacit ću glupu stvar u smeće i gotovo

16 godina
Ma daj ga meni :P
3.000 Posts! And counting...
14 godina
neaktivan

jako smiješno, evo samo što ne puknem od smijeha {#}

17 godina

Nisam siguran za 6.35, ali na 6.20 je trebalo za pokretanje .iso backupa imati tzv. HEN (Homebrew enabler), na način da se pokrene HEN, a u njegovom izborniku odabere igra (iso datoteka) koju se želi pokrenuti.

Vidi imaš li takvo nešto u Game izborniku PSP-a, ako nemaš, pokušaj potražiti na internetu "PSP 6.35 pro hen". Siguran sam da ima, možda već prvi link :)

KaeR
14 godina
neaktivan

joj, nešto za što trenutno nemam vremena proučavat...ali hvala na još jednoj ideji, možda jednog lijepog dana nešto i proradi :)

BTW, ja sam rodjena 6.5., skoro pa da dijelimo roćkas :)

14 godina
neaktivan

AAAAAAAAAAA, postoji li način da "downgrade"-am taj 6.35 na nekaj kaj ne treba taj HEN?

15 godina
protjeran
janabanana kaže...

AAAAAAAAAAA, postoji li način da "downgrade"-am taj 6.35 na nekaj kaj ne treba taj HEN?

Nemreš downgrejdat official firmwire na njemu nego možeš samo ići verziju unaprijed.Ovako napravi udjes u PSP,napraviš folder ISO i tamo pejstaš igrice jednostavno je.Zahebi Root foldere i slično dakle čim udjes u PSP i tamo vidis razne foldere medju njih napravi folder ISO i stavi igre,zatim stisneš krug i odeš do games i vidiš jel ti čita igru.Samo ne kužim kak ti je lik sa PSP-om sa 6.35 dao piratske igre!

Kralju Dmitre Zvonimire, u tamnici tvoji su vojnici!
14 godina
neaktivan

ma ja mislim da je muž kad je išao brisat sranja s kartice unaprijedio stvar, da nije prije bilo 6.35...te su igrice tipu sigurno radile jer su sve bile na PSP-u (bile su ikone i to, ali nismo ih mogli pokrenut, a kad smo pokušali stavit s DVD-a nije bilo mjesta na kartici).

Ovo što ti predlažeš, da kreiram ISO odmah na PSP, to sam napravila i stavila igrice unutra, ali svejedno bez uspjeha. Kakav krug?

15 godina
protjeran
janabanana kaže...

ma ja mislim da je muž kad je išao brisat sranja s kartice unaprijedio stvar, da nije prije bilo 6.35...te su igrice tipu sigurno radile jer su sve bile na PSP-u (bile su ikone i to, ali nismo ih mogli pokrenut, a kad smo pokušali stavit s DVD-a nije bilo mjesta na kartici).

Ovo što ti predlažeš, da kreiram ISO odmah na PSP, to sam napravila i stavila igrice unutra, ali svejedno bez uspjeha. Kakav krug?

Pa stisneš na PSP-u krug tipku i onda ti se izbaci iz usb mode i možeš po njemu onda čačkati dok je priključen za PC

14 godina
neaktivan

ah, ma da, prčkam ja po njemu...odem na game, pa tamo ima opcije UMD, memory stick, saved data utility itd itd, ali nigdje se ne pojavi ta igrica

15 godina
protjeran
janabanana kaže...

ah, ma da, prčkam ja po njemu...odem na game, pa tamo ima opcije UMD, memory stick, saved data utility itd itd, ali nigdje se ne pojavi ta igrica

Pa udješ fino u memory stick i tamo su ti pohranjene igre.Is that simple---------------

15 godina
neaktivan
PSP za budale

Ako ne ide javi se nekom od članova da ti preko Team Viewera pokušaju sredit.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa znaš, nisam baš biser što se igrica tiče, al nisam pak ni retardirana, znam da bi tamo trebale biti ALI NISU

14 godina
neaktivan

članova čega freefighter?

16 godina
protjeran
PSP za budale

Dobro ljudi jel čitate vi??? Prošli smo već sve to, očito je do softwarea...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ko mi riješi ovaj problem stvarno je faca

17 godina

Sad nisam baš 100 % siguran u čemu je problem, ali probaj slijedeće:

1. Na memorijskoj kartici kreiraj folder naziva ISO i u njega stavi neku igru.

2. Skini 6.35 PRO HEN (ne znam smijem li staviti link ovdje), raspakiraj ako je u rar ili nekom drugom arhivskom formatu, i njegovu datoteku EBOOT.PBP stavi na memorijsku karticu u folder PSP, unutar podfoldera GAME (kreiraj te foldere ako ne postoje na kartici).

3. Na PSP-u pokreni HEN i iz njegovog izbornika odaberi igru koju si stavila na karticu. Trebalo bi raditi.

KaeR
15 godina
PSP za budale

A da gospodicnoj pomognete putem teamvievera, mislim da bi to bilo najlakse!

Provjeri koji je firmware, ak ste slucajno updejtali software sa 6.35 nista od piratskih igara

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PSP za budale

KAKO DA PREBACIM DOWLONDIRANU IGRICU SA KOMPJUTERA  NA PSP?!

SORRY AKO JE GLUPO PITANJE{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 21:37 (FREEZ).

0 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice