PS4 Isplativ?

poruka: 40
|
čitano: 11.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
PS4 Isplatljiv?

U nedoumici sam jer neznam je li pametno nadogradit PC ili ic na PS4. PS4 mi se cini jako dobar u grafici i igrama, a pogotova gledajuci uz njega PS +,a PC je PC, puno ce kostat, ali se dobiva vise opcija. Imam prosijecan PC, no to nije dovoljno za nadolazece igre... Na HCL-u je izasla vijest da ce PS4 u HR kostati maksimalno 3400 kn sto je vise nego isplatljvo, nego nadogradit PC. Tako da vas molim za pomoc i sta da uzmem i zasto!

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 23:52 (UltraGamer).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS4 Isplatljiv?

I ja sam u toj nedoumici,imam i7 2600k,8 gb ram,i hd 7950..e sad neznam dali uzet još jednu 7950 il možda gtx 780 ili pak prodat

ovu svoju grafu i uzet ps4 kad iziđe.

Moj PC  
0 32 hvala 0
15 godina
Re: PS4 Isplatljiv?
floks kaže...

I ja sam u toj nedoumici,imam i7 2600k,8 gb ram,i hd 7950..e sad neznam dali uzet još jednu 7950 il možda gtx 780 ili pak prodat

ovu svoju grafu i uzet ps4 kad iziđe.

tebi ce dovoljno biti i sega mega taman za tvoje potrebe :)

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 1:44 (tpg).
15 godina
neaktivan
PS4 Isplatljiv?

Prvo zavisi kakav PC imas i sta hoces igrat.

Koliko novaca planiras dati.

PS4 ti se nece isplatiti sada jer iskreno nema igra i nece biti sljedecih godinu il dvije. Sve igre ces moci igrat na PCu skoro koje postoje ja PS4 ili Xbox One i to ne na 1080p 60fps ko sto se ovi na konzolama hvale vec na 120 fps jer je to kod PCa normalno pogotovo ako uzmes grafu od 2000~2500 kuna...

Naravno pogledaj isto da ulazimo u EU te da 500 kuna dođe manje u EU PS4 a nerucit ces moc sa 100 razlicitih stranica a za granciju ces mos poslat nazad ako bude problema, jedini problem je zapravo jezik stranice sa koje narucujes.

Eto e sada ti moras napsiat sta zapravo hoces

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Mew kaže...

Prvo zavisi kakav PC imas i sta hoces igrat.

Koliko novaca planiras dati.

PS4 ti se nece isplatiti sada jer iskreno nema igra i nece biti sljedecih godinu il dvije. Sve igre ces moci igrat na PCu skoro koje postoje ja PS4 ili Xbox One i to ne na 1080p 60fps ko sto se ovi na konzolama hvale vec na 120 fps jer je to kod PCa normalno pogotovo ako uzmes grafu od 2000~2500 kuna...

Naravno pogledaj isto da ulazimo u EU te da 500 kuna dođe manje u EU PS4 a nerucit ces moc sa 100 razlicitih stranica a za granciju ces mos poslat nazad ako bude problema, jedini problem je zapravo jezik stranice sa koje narucujes.

Eto e sada ti moras napsiat sta zapravo hoces

Cekaj malo.... 120 FPS-a? kao prvo, sumnjam da ima 120 Hz monitor, a kao drugo, 2000 kn i 120 FPS-a? nemoguce, osim ako se igras na low-medium detaljima i to sa igrama koje nisu previse zahtjevne.

Autoru teme:

PS4 kod nas ce kostati oko 3399 KN + ako kupis voucher, dobit ces ko neki popust od 500 KN ili koliko vec.... dakle, PS4 se isplati jer dobijes ujedno bluray, video rekorder (moci ces snimati gameplay, a to ti nece opterecivati CPU na konzoli kao sto ti to radi FRAPS na racunalu), sa PS plusom ces svaki mjesec dobivati besplatne igre, za single player igre ne trebas placati PS+, to ti je ukratko to.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina
Ubodi ti ps 4 igara ce biti odmah barem launch naslovi!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
PS4 Isplatljiv?

Ma ja sam poludio kad nisam na PC-u mogao normalno igrat Far Cry 3 i AC III... PC je je on 5x serija ATI GPU, Dual Core Intel CPU, i to... Nego mislio sam uzet dosta jak PC, ali svake godine moram nadogradivat nesto pa me to zivcira i treba puno love... Meni se PS4 trenutno cini savrsenim za moje gaming potrebe, a ako se moze snimat bez da igra usporava pa savit na Youtube odlicno... Nego za PC sam iso dat 4500 kn bez graficke, a za konzolu je 3700 kn sa PS +... tata je tu glavni ali on nikada nije volio konzole i ne zna puno o njima pa je sad problem nagovorit ga da se uzme PS4 jer on kaze da konzole kratko traju i da se ne isplate zato vas ovdje trazim za pomoc.

0 1 hvala 0
15 godina
PS4 Isplatljiv?

Cijena PS4 3000+ kn, a igre su 400+ kn, dok su igre za PC od 30-45 USD u prednarudžbi.

1 0 hvala 0
12 godina
PS4 Isplatljiv?

Evo malo ps4 info vs xbox info ... 

http://www.game-debate.com/news/?news=6377&game=None&title=The%20Facts%20-%20PS4%20Vs%20Xbox%20One%20Comparison%20Breakdown

Po meni, komp je skuplji (ali isplatljiviji), dok su za konzole skuplje igre( al opet sama konzola je jeftinija nego PC ). Vjerojatno ce trebat vremena da se konzola modificira.

A sad, dal se odlucit za xbox il ps4, po navedenim informacijama sa ovog linka, xbox nikako nije bolji , ne naspram ps4.

Procitajte 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 12:56 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
UltraGamer kaže...

Ma ja sam poludio kad nisam na PC-u mogao normalno igrat Far Cry 3 i AC III... PC je je on 5x serija ATI GPU, Dual Core Intel CPU, i to... Nego mislio sam uzet dosta jak PC, ali svake godine moram nadogradivat nesto pa me to zivcira i treba puno love... Meni se PS4 trenutno cini savrsenim za moje gaming potrebe, a ako se moze snimat bez da igra usporava pa savit na Youtube odlicno... Nego za PC sam iso dat 4500 kn bez graficke, a za konzolu je 3700 kn sa PS +... tata je tu glavni ali on nikada nije volio konzole i ne zna puno o njima pa je sad problem nagovorit ga da se uzme PS4 jer on kaze da konzole kratko traju i da se ne isplate zato vas ovdje trazim za pomoc.

Čudiš se što ti nove igre ne rade kak spada na dvojezgrenom procesoru, a 4 jezgre su već godinama standard. Nema nikakve veze ako imaš seriju 5000 GPU ako procesor nije ni približno dovoljno jak da iskoristi grafičku. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Fulao si temu, ovo nije PS4 vs Xbox One, jer kao sto sam naslov govori tu odlucujemo je li PS4 isplatljiviji za gaming od PC-a jer kao sto svi znamo Xbox One je promasaj ( no offense to Xbox fans ).

12 godina

Znam ja sta sam stavio. Napisao sam dole ispod linka sta je bolje (moje misljenje), samo sam jos dodao usporedbu xbox one . Koje bi se najvise iplatilo. Dal bi to bio pc, xbox one  il ps4 

12 godina
neaktivan

Ma shvatio sam ja tebe, ali Xbox One nece biti u HR ni za kupit ni za igrat, provjeri Gamereport Temu ako vec nisi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 13:01 (UltraGamer).
12 godina

Ja vidim naslov teme  PS4 Isplatljiv , ne pise naspram cega i koga...

12 godina

Nezz, nisam gledao. Ne vjerujem da ga nece bit. Bit ce sa vremenom. Al da uzimam jedno od tih konzola, definitivno bi uzeo ps4

16 godina
Hexfire kaže...
UltraGamer kaže...

Čudiš se što ti nove igre ne rade kak spada na dvojezgrenom procesoru, a 4 jezgre su već godinama standard. Nema nikakve veze ako imaš seriju 5000 GPU ako procesor nije ni približno dovoljno jak da iskoristi grafičku. 

Mozes i s dvojezgrenim pokrenuti dosta novijih igara (jos nije mrtav, vjerojatno zbog current gen konzola).... ali pitanje koji dvojezgreni on ima (da nije onaj kao Pentium D - e1000-2000 serija lol), a mozda je sve postavke digao na max. Jbg, to ne ide tako.... sa najboljom single GPU karticom ne mozes sve detalje doslovno na max kod nekih igara ako zelis dosta FPS-a.

BTW na racunalu igra s misem, a analogna gljiva na kontroleru je nesto sporija tako da je to placebo efekt.... spojis kontroler na PC i lag ce ti se ciniti nesto manjim (a isti je broj FPS-a)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 15:32 (lovac82).
12 godina
neaktivan

CPU mi je Intel Core 2 Duo 3.00 GHz E8400

16 godina
UltraGamer kaže...

CPU mi je Intel Core 2 Duo 3.00 GHz E8400

S tim CPU-om mozes puno novijih igara pokrenuti bez problema (jest da je preporuceno cetverojezgreni ali nije istina da se vise ne moze s dvojezgrenim ugodno igrati).... kada to znamo, pitanje je koji GPU imas i kakve su ti postavke u igrama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 16:07 (lovac82).
12 godina
neaktivan

Radeon 5770 od 1 Gb, a na AC III sam sve na najnize stavio, cak i u onom configu stavljao sve na najnize, a igra mi vrti 20 fps, a Metro Last Light na High sa 35 fps normalno ide.

12 godina
UltraGamer kaže...

Radeon 5770 od 1 Gb, a na AC III sam sve na najnize stavio, cak i u onom configu stavljao sve na najnize, a igra mi vrti 20 fps, a Metro Last Light na High sa 35 fps normalno ide.

AC 3 nije optimiziran u potuponsti za AMD/ATI graficke kartice (tj. driveri ) . Zato se to i dogada ATI/AMD grafickim karticama. Driveri su problem.  

Poznato je da AMD driveri su losiiji od Nividjinih... i dosta kasne sa izlaskom.  

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 16:20 (Sandro HR Zagorje).
12 godina
neaktivan

No shit Sherlock?

14 godina
protjeran
Sandro HR Zagorje kaže...

Ja vidim naslov teme  PS4 Isplatljiv , ne pise naspram cega i koga...

I ja vidim naslov teme i bode me u oči to nepotrebno slovo LJ. {#}

http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk
12 godina
neaktivan

Ebemu sve pa htio sam da naslov bude kao PS4 trenutno najisplatljiviji od PC-a i Xbox One-a. 

15 godina
UltraGamer kaže...

Ebemu sve pa htio sam da naslov bude kao PS4 trenutno najisplatljiviji od PC-a i Xbox One-a. 

Isplativo, a ne isplatljivo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
odjavljen
PS4 Isplatljiv?

PS ne može biti isplativ jer neces zarađivat koristeći ga :P

Ja bi išao na neku beštiju od PC-a. Imaš i za igrat i za ić na net lagano, jednostavno je lakše sve na njemu :) 

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS4 Isplatljiv?
Neku beštiju?! Dobar pc za igrat igrice pošteno je 6-7K kuna,a i onda nakon 3 god će doći nove,jače i zahtjevnije igrice koje neceš moć pokrenut kako želiš.Uzmi ps4,nemaš tih problema iako su igrice skuplje.

0 0 hvala 0
12 godina
djorg kaže...
Neku beštiju?! Dobar pc za igrat igrice pošteno je 6-7K kuna,a i onda nakon 3 god će doći nove,jače i zahtjevnije igrice koje neceš moć pokrenut kako želiš.Uzmi ps4,nemaš tih problema iako su igrice skuplje.

Da slazem se sa tobom. Treba gledat omjer ulozeno-dobiveno , a to je definitivno PS4. Gledaj samo Xbox 360 i ps3, 8 godina su na sceni, u tih 8 godina si ga 3 puta isplatio.

Mana: treba kupovat org.igre ako se ne chipira i sad pred kraj je grafika je bila znatno losija naspram PC.

Sve u svemu, uzmes konzolu i miran si najmanje 4-5god

15 godina
neaktivan
PS4 Isplatljiv?

PC je postao taraba sto se tice igara i raznih problema na njemu. Ono sto mi pc useri dobijamo je samo hrpa portova i nista vise, tu i tamo naleti nesto maher skockano kao crysis 3 ili metro 2033, ali je i to postalo rijetko. Licno cu vjerovatno svoj da prodam, a i usput sam kupio ps3 opet(imao sam ga i prije) i rezervirao ps4.

Inace sam bio poznat u pc sekciji kao user koji se namjenjao hardwera tako da znam sta govorim.

Shvatis nakon nekog vremena da je pc samo gubljenje vremena sto se tice igara na ozbiljnom nivou, tj. ganjanje drivere, ako hoces da igras kako spada nove grafe uvijek i itd, naravno nije svakome tako, ali vecini usera konzola je bolja, pristupacnija i zabavanija varijanta.

multi-gpu 4 live
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 19:21 (Leopard_st).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS4 Isplatljiv?

Svasta... citajuci ovu temu, dva-tri puta sam provjerio da nisam zasao na neki drugi forum.

Samo jedna ozbiljna opaska: prestanite siriti dezinformacije da su igre na konzolama "skuplje".

Ako se usporedjuju cijene - onda treba pogledati po shopovima gdje se nude popusti, i naci ce se naslova i za ~100kn. Ako usporedjujete s piratstvom - onda nemojte usporedjivati cijene, nego lijepo recite - na PCu mi je jednostavno piratizirati.

They say freak, when you're singled out...
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 19:45 (Deus ex machina).

5 1 hvala 0
12 godina
Deus ex machina kaže...

Svasta... citajuci ovu temu, dva-tri puta sam provjerio da nisam zasao na neki drugi forum.

Samo jedna ozbiljna opaska: prestanite siriti dezinformacije da su igre na konzolama "skuplje".

Ako se usporedjuju cijene - onda treba pogledati po shopovima gdje se nude popusti, i naci ce se naslova i za ~100kn. Ako usporedjujete s piratstvom - onda nemojte usporedjivati cijene, nego lijepo recite - na PCu mi je jednostavno piratizirati.

Pa normalno da mi je na pcu jednostavnno piratizirat. Nego kaj. Zato i imam pc, jer mi je konzola skup hobi . 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice