PS3, XBOX 360 ili PC

poruka: 24
|
čitano: 7.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PS3, XBOX 360 ili PC

Imam 3000kn i želi bi kupiti nešto za igranje pa me zanima što bi blio najisplalivlje.

Također mislim igrati MULTIPLAYER.

Ja i moj bratić bismo igrali oko 10h na dan bez stanke, pa vas pitam dali bi ps3 ili xbox 360 izdržao bez rrod-a i ylod-a. 

13 PS3
16 XBOX 360
24 PC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PS3, XBOX 360 ili PC
iwan7777777 kaže...

Imam 3000kn i želi bi kupiti nešto za igranje pa me zanima što bi blio najisplalivlje.

Ja i moj bratić bismo igrali oko 10h na dan bez stanke, pa vas pitam dali bi ps3 ili xbox 360 izdržao bez rrod-a i ylod-a. 

Nema ti toga na novijim verzijama konzola.

EDIT: A šta je najisplativije najviše ovisi o tebi. Malo razmisli gdje su ti najbolje igre i odgovor ćeš sam shvatiti.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan. Ako se netko potrudi da ti da odgovor na pitanje, pa bar mu možeš stisnuti HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 1:48 (nailer).
15 godina
neaktivan
PS3, XBOX 360 ili PC

Xbox 360 ili PS3. Do 3000kn su konzole isplativije. Malu prednost dajem Xbox-u zbog Xbox Live-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PS3, XBOX 360 ili PC

ma PC naravno u svakom slučaju protiv "high techa" iz prošlosti ali do 3000 kn moram reci kao i ostali izaberi neku konzolu.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PS3, XBOX 360 ili PC
Pogledaj koje su ti igre draze na kojoj platformi i po tome kupi
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PS3, XBOX 360 ili PC
Igre za PC su ti najjeftinije .Ipak trebao bi odlučiti prema ekskluzivama za pojedinu platformu .Ako se odlučiš za PC razmisli o nečem ovakvome ; ( dućan ADM )

1 x MSI 870-C45, AMD 770 + SB710, S. AM3, 6xSATA 3 RAID, DDR3 800/10
1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Editon, socket AM3, BOX,C3
1 x DDR3 4GB (2x2GB) Kingmax, 1333MHz, FLFE
1 x DVD upisivač LG GH24NS, DVD±RW, 24x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
1 x Napajanje XFX Core Edition 80+ 450W PSU - EasyRail technology
1 x XFX HD5770 1GB DDR5 HDMI, 2xDVI, Display Port, DirectX 11,850MHz
1 x EVC 6005 • ATX Kučište • Prednja Kontrolna ploča u Crno/srebrna

2.949,79Kn

Pokretati će ti sve igre bez problema na srednje visokim detaljima .
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
PS3, XBOX 360 ili PC

ako misliš igrati dnevno 10 sati bez prestanka onda imaš drugi problem a ne izbor konzole.

16 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Harold kaže...

ako misliš igrati dnevno 10 sati bez prestanka onda imaš drugi problem a ne izbor konzole.

Ne mislim ja igrati 10h u komadu.

5-6h JA, a 5-6h moj bratić.

Znači konzola ili pc bi radilo 10-12h na dan bez prestanka (gledali bi se filmovi, igrale igrice ...)

{#}

17 godina
odjavljen
PS3, XBOX 360 ili PC
PC sigurno i to bez pardona .
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
iwan7777777 kaže...
Harold kaže...

Ne mislim ja igrati 10h u komadu.

5-6h JA, a 5-6h moj bratić.

Znači konzola ili pc bi radilo 10-12h na dan bez prestanka (gledali bi se filmovi, igrale igrice ...)

{#}

aha. ok. ako možeš najbolje bi bilo da odeš kod nekoga tko već ima konzolu pa da vidiš dali je to to.

15 godina
protjeran
PS3, XBOX 360 ili PC

Iako sam veliki mrzitelj konzola, za 3000 kn neš neku mašinu od kompa kupit, čak će bit i slab komp. Tako da uzmi si xbox, playstation ni ne gledaj, žešće sr*nje.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
protjeran
nailer kaže...
iwan7777777 kaže...

Nema ti toga na novijim verzijama konzola.

EDIT: A šta je najisplativije najviše ovisi o tebi. Malo razmisli gdje su ti najbolje igre i odgovor ćeš sam shvatiti.

Ima za konzole multipalyer npr. xbox live, playstadion network ali ne bih uzimo. Bolje uzet PC npr. kao što je XXX naveo pa igrat multiplayer. PC se može overclocat a te konzole će jednog dana zastarit i u mirovinu. A ti ćeš imat PC koji se mže nadogradit i ostalo. Konzola se zagrije i mora se ugasit da se ohladi, neki prijatelj ima PS3 i reko da poslje 5h igranja PS3 da mu se Grafika uspori.

Uzmi PC

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 12:48 (Genije).
14 godina
XXX kaže...
Igre za PC su ti najjeftinije .Ipak trebao bi odlučiti prema ekskluzivama za pojedinu platformu .Ako se odlučiš za PC razmisli o nečem ovakvome ; ( dućan ADM )

1 x MSI 870-C45, AMD 770 + SB710, S. AM3, 6xSATA 3 RAID, DDR3 800/10
1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Editon, socket AM3, BOX,C3
1 x DDR3 4GB (2x2GB) Kingmax, 1333MHz, FLFE
1 x DVD upisivač LG GH24NS, DVD±RW, 24x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
1 x Napajanje XFX Core Edition 80+ 450W PSU - EasyRail technology
1 x XFX HD5770 1GB DDR5 HDMI, 2xDVI, Display Port, DirectX 11,850MHz
1 x EVC 6005 • ATX Kučište • Prednja Kontrolna ploča u Crno/srebrna

2.949,79Kn

Pokretati će ti sve igre bez problema na srednje visokim detaljima .

na full hd-u mu i nece bit igrivo s obzirom da ima 5770...ne na max detaljima...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
protjeran

Nek samnji rezu {#}. Ja to radim frendu koji koristi 5770 pa ide glatko ali nisu max detalji.

17 godina
odjavljen

@zoharbizo ako pročitaš moj post ponovno vidjet češ da sam napisao na srednje -visokim  detaljima. Neke će mu igre raditi na MAX a neke najzahtjevnije na midium .U najzahtjevnijim zgasi AA i možda još poneku opciju i ima više slika u sekundi te daleko bolju grafiku na puno većoj rezoluciji nego i jedna današnja konzola.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 12:43 (XXX).
17 godina
neaktivan
Genije kaže...

Ima za konzole multipalyer npr. xbox playstadion network ali ne bih uzimo. Bolje uzet PC npr. kao što je XXX naveo pa igrat multiplayer. PC se može overclocat a te konzole će jednog dana zastarit i u mirovinu. A ti ćeš imat PC koji se mže nadogradit i ostalo. Konzola se zagrije i mora se ugasit da se ohladi, neki prijatelj ima PS3 i reko da poslje 5h igranja PS3 da mu se Grafika uspori.

Uzmi PC

Nick te potpuno opisuje -.-

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan. Ako se netko potrudi da ti da odgovor na pitanje, pa bar mu možeš stisnuti HVALA.
15 godina
neaktivan
nailer kaže...
Genije kaže...

Ima za konzole multipalyer npr. xbox playstadion network ali ne bih uzimo. Bolje uzet PC npr. kao što je XXX naveo pa igrat multiplayer. PC se može overclocat a te konzole će jednog dana zastarit i u mirovinu. A ti ćeš imat PC koji se mže nadogradit i ostalo. Konzola se zagrije i mora se ugasit da se ohladi, neki prijatelj ima PS3 i reko da poslje 5h igranja PS3 da mu se Grafika uspori.

Uzmi PC

http://www.fudzilla.com/games/item/22787-la-noire-causing-some-ps3s-to-overheat{#}

15 godina
protjeran

A što sam trebao stavit za nick seljo beljo. Sjetio se bezveze tek tako da nešto stavim.

14 godina
PS3, XBOX 360 ili PC

susidu sa 80 gb verzijom se nakon updatea dogodila ista stvar...pregrija se i mora je stavljat novu pastu i fenom ga ugrijat...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
nailer kaže...
Genije kaže...

Uzmi PC

http://www.fudzilla.com/games/item/22787-la-noire-causing-some-ps3s-to-overheat{#}

Evo službeno:

http://blog.eu.playstation.com/2011/05/19/rockstar-games-and-sony-joint-statement-on-l-a-noire/

15 godina
neaktivan
PS3, XBOX 360 ili PC

Uzmi Play Station 3 ili XBOX 360 ako se radi o 3000 kuna, jer za te pare ako kupiš PC nećeš moč igrat dugo a pogotovo ne na full hd detaljima.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A hard disk si zaboravio :)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
bugonja kaže...

ma PC naravno u svakom slučaju protiv "high techa" iz prošlosti ali do 3000 kn moram reci kao i ostali izaberi neku konzolu.

za taj high tech iz prošlosti će se igre raditi još par godina, a sa pc-om od 3000 kn će za 5 mjeseci moći bez trzanja igrati minesweeper.

14 godina
neaktivan
PS3, XBOX 360 ili PC

Osobno preferiram pc ali ukoliko zelis samo igre igrati odaberi konzolu (po meni ps3) jer se vise isplati kupiti.
Velik broj odlicnih igara je ps3 ili xbox ekskluziva,a i netrebas se brinuti oce li ti neka nova igra moci, odnosno oce li trzat, zapinjati kao na kompu od 3 soma kuna u bliskoj buducnosti.

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 13:05 (spliter).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice