PS3 vs. Xbox 360 zaključana tema

poruka: 199
|
čitano: 108.282
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Ne super ce bit  grafika, a stvarno neznam jer ti gledas ono klipove u igri, ili gameplay....mislim da je alanov gameplay na razini uncharteda 2

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: PS3 vs. Xbox 360
branezg kaže...

Ne super ce bit  grafika, a stvarno neznam jer ti gledas ono klipove u igri, ili gameplay....mislim da je alanov gameplay na razini uncharteda 2

pa dobro gledo sam ja sve al ti si posebno naglasio grafiku pa sam nju komenitrao 

Death Cube K
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
branezg kaže...

pa dobro gledo sam ja sve al ti si posebno naglasio grafiku pa sam nju komenitrao 

Ok...kazem meni nije najbitnija tocka grafika, igrivost mi je na 1 mjestu ali kazem da alan wake ima super grafiku...samo to...isto tolko ce imati dobru igrivost. U to sam siguran!

15 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Zanima me jel bih se mogao naigrati na konzoli (PS3 ili Xbox) na 20'' monitoru?

Znaci ni na jednoj konzoli nemogu piratske igre? (za ps3 znam .. al za xbox .. jel mogu bar piratske one koje nisu multi? ili me svejedno mogu banati?)

Za sta su igre skuplje? Kolko se placa igranje prek neta?

Thx na odg.

''ps3 has free online , but i like xbox more becuase you have a better online service and only need gold 4€/month for playing online! PSN Sucks XBL Rocks! Both consoles have great games, but i like the xbox games more! Since the PS3 has better hardware some games work better on 360 because they were better programmed for it''

ovakav sam dobio odgovor od jednog lika na xfireu ... lol

izgleda da ps3 ima laganu prednost jel nedami se placat da igram online .. a i nemam kreditnu ...

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 16:54 (rebelsy).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PS3 vs. Xbox 360
Xbox mozes modat,pa igras piratke ali nemos online.

Akos kupovat originale tu su ti konzole slicne.za box moras placati za multiplayer a kod trice nemoras.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

neslusaj ljude koji ti kazu da modas xbox jel s tim nema online s bez toga je to skorz druga konzola,a polovne igre mozes nac vec od 60kn i mislim da to fakat nije skupo dok su za ps3 malo skuplje,uglavnom ako se samo oces igrat bolje ti je uzet x360 a k oces jos jedan media centar uz to onda ps3 makar bi mi bilo bzvze radit media centar na monitoru

evo pogledaj ovo sve po redu pa ces se mozda lakse odlucit

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 18:43 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

PS3 > Xbox 360

Xbox 360 je čisto sprdavanje, vidi se i po kvaliteti izrade konzole, koja se kvari svaka dva mjeseca (Rrod, pregrijavanje...., čak i wikipedija ima posebnu stranicu za sve tehničke probleme Xboxa http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems). Ako imaš dovoljno para, obavezno uzmi PS3, toliko je prednosti, besplatni multiplayer (xbox naplačuje, lol?), Blu ray player (dok Xbox mora imati igre na sve više dvd-ova i komprimirati igre da stanu, npr. FF13 je 10gb manji nego na ps3), ima bolje exclusive, i grafika je puno bolja (po mom okusu). Ako se jos pališ na piratske igre, slobodno uzmi Xbox, ali zapamti, da sve više tvrtki se okreću PS3 jer imaju puno gubitaka s tim piratima. Neću ni spominjati, da sada po službenoj statistici, PS3 ima sve veći rast nego Xbox koji je bio na početku primamljiv samo zbog svoje cijene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 13:17 (digital.zero).

1 1 hvala 0
17 godina

pricas gluposti nove verzije xbox se kavare isto kolko i ps3 slim,xbox live se placa i dobi se dosta u pdnosu na psn za to,grafika igara koje izlaze na obadvije konzole je u 90% slucajeva bolja na x360(neda mi se pisat zkj napisano je vec u ovom topicu mali miljun puta),ko se to okrece ps3 zbog piratstva navedi pls?btw nemoj mi molim te pisat da sam xbox fanboy jel sad imam namjeru uzet ps3 tako da....

15 godina
neaktivan

Pričam gluposti? U elite version samo su malo smanjili mogućnost RROD-a. Prosurfaj malo wikipedijom, pogledaj statistiku. Također na gameplayu forumu možeš vidit službeno pismo od Crash game shopa (na području Splita) koji je odgovorio na pitanje visoke cijene i gubitka garancija ako se xbox modira:

"Garancije nema, ili se mora platiti zato što su Xbox 360 konzole škovace, ne valjaju ništa i kvare se. 70% njih se pokvari unutar godinu dana. I novi modeli i stari modeli. Neke se mogu popraviti i više se ne vrate na reklamaciju, dok većinu stalno dobivamo nazad. Nakon nekog vremena moramo kupcu nadoknaditi ili novce ili kupiti novu konzolu.
S obzirom na to da se konzole ne kvare zbog modifikacije nego isključivo zbog jako lošeg hardvera, mi za to ne želimo više ni odgovarati ni garantirati niti dana.
Ne želimo više imati nikakvog posla sa Xbox 360 konzolama što se jamstava tiče.

Zašto su Xbox 360 konzole toliko loše? Ne znam, pitajte Microsoft. Sa PS3 konzolama nema nikakvih problema, a Xbox 360 konzola nam je već navrh glave sa njihovim kvarovima i bugovima. Jednostavno je loše dizajnirana, a očito još lošije proizvedena. Kondenzatori, diode, CPU ili GPU crkavaju isključivo zbog toga što su loše složeni u konzolu ili sami oni ne valjaju. Crkavaju prečesto da bismo odgovarali za to. "

A da ne govorim o Online servisu, boli me k**** za blještavost stranice i razne "usluge", mene samo zanima (kao i većinu) da mogu igrati multiplayer na svakoj igri sa prijateljima, a ne da mi svaki mjesec dolazi račun.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 19:52 (digital.zero).
17 godina
neaktivan
Zero, očito iskustva sa xboxom nemaš, a došao si ovdje prvenstveno pljuvati nešto šta nisi dovoljno upoznao.

Moram ti reći da, iako slušam redovito o pokvarenim konzolama, ni ja ni kolege koji imaju, dobro priznam nije ih puno, nemamo nikakvih problema niti smo imali kvarove. Konkretno od nas 6, ja imam xbox godinu dana, ostali dulje od 2 i kvarova nema.

Prva verzija xboxa360 se kvarila dosta, da, ali od novih ploča kvare se kao i bilo koji drugi hardver.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan

Ja neman iskustva s Xboxom? Možda i neman, ali šta kažeš na odgovor najvažnije i službene Xboxa/PS3 trgovine na području Splita? Oni sigurno znaju koliko im tko vraća koju konzolu i koja je kvalitetnija. Budi zahvalan što se tebi još nije pokvarila.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 19:56 (digital.zero).
17 godina
neaktivan

Prijatelju, najvažnija i službena (LOL) trgovina na području Splita jednako je važna kao i ja, budući da se službeno Xbox ne prodaje u Hrvatskoj niti je kod nas podržan. To je pod A.

Pod B, taj post je prilično star i to pismo samo je hear-say kao što to može biti bilo šta što pročitaš na forumu.

Druže, dobronamjerni savjet - Ne slušaj baš sve što vidiš na internetu, i ne vjeruj slijepo svemu što piše. Vjeruj sebi, svojim iskustvima i samo u slučaju da imaš iskustva s nečim dođi širiti informacije. Na taj način biti ćeš relevantniji sugovornik.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 19:58 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Pa šta ako je staro? Opet govore o Elite verzijama, koje i ti spominješ. Radije ću vjerovati ljudima koji se bave time, nego osobnom iskustvu jedne osobe.
17 godina
neaktivan
Vidiš da ne razumiješ...

Elite verzija konzole nema veze sa time, već model napajanja i matične ploče koja je unutra.

Arcade, Elite, Premium - svejedno, sve su imale stare i nove ploče.
15 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Pa ja mislim da je najbolji Xbox 360 elite ima najbolje igirice 

Npr.

Halo 3

Halo 3: ODST

Project Natal

Mass Effect 2

Gears of War 2

A uskoro izlaze jos bolje igre pa mislim XBOX JE NAJJACI !!!!!

Mislav Žaja

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
To ti vrijedi za Xbox s Jasper pločom koja je tek došla na tržšite, i nema ih toliko još u Hrv. U toj ploči su poboljšali hlađenje , ali za sada još nema rezultata da li je stvarno napravila razlike.
17 godina
neaktivan

Ja sam kupio box sa Jasper pločom prije više od godinu dana. Točnije u 4. mjesecu prošle godine. Xbox sa Jasper pločom u prodaji je od 12. mjeseca 2008. godine.

Sada ti više u prodaji nema konzola sa drugom pločom.

Mijenjano je napajanje, hlađenje i ploča. U tomu je razlika.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 20:25 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Piše na wikipediji da tek od travnja ove godine Xbox službeno dolazi s tom pločom? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 20:49 (digital.zero).

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

ja imam 2 frenda s xbox 360 koji imaju jedan FALCON a drugi ima XENON ploči i nijednome još nije ništa bilo

ja ga imam 2 mj i isto nemam problema tako da su sve to gluposti.

XBOX Live: badcxx

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PS3 vs. Xbox 360
@digital.zero

jeb.s wikipediju ,to u hrvatskoj otkad .otidi na stranicu sophoslab-a i uvjeri se da ti oni prodaje xbox s jasper plocom
Marko Perkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360
ako su sve te izmjene jos od 2008, kako to da se jos milijuni ljudi još žali, i ono šta sam ja postao od Crasha je 10mjesec 2009.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
digital.zero kaže...

Piše na wikipediji da tek od travnja ove godine Xbox službeno dolazi s tom pločom? 

Ne znaš čitati Wikipediu očito.

The initial motherboard version was known as "Xenon" and used a 203W power supply. The "Zephyr" revision was largely the same aside from the addition of an HDMI port. "Falcon" incorporated a 65nm CPU, but still used a 90nm GPU, and came packaged with a 175W power supply. "Jasper" (released late August or early September 2008[21][22])

Ono što si ti pročitao je da se od 4. mjeseca ove godine više ne može naći konzola koja nema jasper.

As of April 2010 all Xbox 360 units come with Jasper motherboards.

Probaj čitati sa razumijevanjem.

15 godina
neaktivan
pa čemu sve ovo? samo si dokazao da su sve te promjene bilo odavno, pročitaj moj prethodni post.
17 godina
neaktivan

Ovo sam ti odgovorio jer si rekao da na Wikipediji piše nešto što ne piše.

Ljudi se žale jer imaju starije modele konzola.

Ljudi se žale jer modaju konzole, drže ih upaljenima po cijeli dan, drže ih na mekanim podlogama, ne paze ih i slično.

Ako 6 mojih prijatelja nije imalo problema sa xboxom nikad, uključujući i mene, nemam razloga vjerovati da je za dobar dio problema sa xboxom krivo baratanje ili loše čuvanje istoga od strane vlasnika.

Uostalom, zašto se toliko trudiš popljuvati taj xbox? Da nisi ljubomoran jer ga nemaš?

Xbox, baš kao i PS3 je vrlo kvalitetna i investicije vrijedna konzola. Svatko tko tvrdi drugačije nije upućen niti objektivan.

Razlozi za uzeti jednu a ne drugu isključivo su stvar pojedinca, odnosno želje za igranjem točno određenih ekskluziva.

Xbox i PS3 podjednake su konzole, koliko god se fanboyi sa jedne i druge strane trudili pokazati suprotno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 21:08 (Danny_HR).
15 godina
protjeran
PS3 vs. Xbox 360
Ma sve je kvarljivo.ova rasprava nema smisla.sto da je crash dao tu obavjest,pa mozda su njima dolazile takve konzole.xbox je bio dosta kvarljiv a sad nisam od nikoga osobno cuo da mu se nesto pokvarilo.nije ni ps3 svetinja
Marko Perkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel ti znaš o čemu govoriš? Tko će biti objektivan, ako neće game shop koji radi popravke? Cijelo vrijeme mi govoriš kako su to starije verzije imali probleme, a zadnje promjene su bile u 2008.????? Moj post je iz 2009, i govori o svim (novim) Xboxima.

ja pljuvam, nisam relevatni sugovornik, ništa ne razumijem, neznam čitati, ljubomoran sam? Puna mi je kapa tvojih vrijeđanja. Neman ja više šta razgovarati s takvom osobom, osbito ne s egoističkim moderatorom.
17 godina
neaktivan
LOL!
15 godina
neaktivan
to samo pokazuje tvoju zrelost.
16 godina
protjeran
X-boy kaže...

Pa ja mislim da je najbolji Xbox 360 elite ima najbolje igirice 

Npr.

Halo 3

Halo 3: ODST

Project Natal

Mass Effect 2

Gears of War 2

A uskoro izlaze jos bolje igre pa mislim XBOX JE NAJJACI !!!!!

lol halo 3 i odst su prosjecne igre

xbox ima dosta boljih igri od tih 

a ocito neznas koje ps3 ima ekskluzive 

SON, GUN ON GUN, YOUR DONE!
17 godina
PS3 vs. Xbox 360

OMG, par udarnih postova je palo vidim...

Dakle, imam PS3, imal sam dugo vremena PS1 (od '97), PS2 sam imal jedno vrijeme posuđen i volim PS, nemam tu kaj tajiti.

No ne osporavam X360 i želim zaigrati neke njegove naslove.

Da imama para, odma bi kupil i njega, a s njim prvenstveno Forzu 3, pošto volim racing, a znam da je to top-q igra.

Također, na PC-u mi se dopal Gears of War, voljel bi zaigrati i naslove.

Tu je i Alan Wake...

Mislim da je što se tiče ekskluziva jači PS3, no što se tiče opće ponude igara - X360

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice