PS3 vs. Xbox 360 zaključana tema

poruka: 199
|
čitano: 108.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: PS3 vs. Xbox 360
hellraiser1110 kaže...

Ajde lijepo priznaj da ScrewAttack ima pravo, oni se i sprdaju i sve, ali nikad ne lazu. Ti si ps3 fanboy i to ti je to. Ja vise preferiram xbox360.

Također
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Evo jos par exclusiva za Xbox da neki ne govore da ih nedostaje:Huxley, Alan Wake, Left 4 dead, Warhound, Project Offset, The Crossing, Supreme Commander, World im conflict, Dead or alive 5, Mass effect 2, Castle Wolfenstein, Splinter cell Conviction...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Evo jos par exclusiva za Xbox da neki ne govore da ih nedostaje:Huxley, Alan Wake, Left 4 dead, Warhound, Project Offset, The Crossing, Supreme Commander, World im conflict, Dead or alive 5, Mass effect 2, Castle Wolfenstein, Splinter cell Conviction...

SupCom je odavno izašao na PC-u kao i World in conflict. Novi wolfenstein izlazi na sve tri platforme,Splinter Cell dolazi i na PC kao što će i Mass Effect 2. Huxley dolazi i na PC. Tvoj popis "ekskluziva" je bitno kraći.

*edit -dodao bih još samo da je ps3 počeo šišati xbox360 u prodaji (ne ukupnoj) a to će se nekim developerima svidjetiNamigiva
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2008 23:39 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Je, pa znam ja to osim ovo za Wolfenstein. Govorim o igrama koje nece izac za PS3, a ekskluzivne su samo za xbox360 konzolu (govorim o konzolama).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 vs. Xbox 360

Upuceno onima koji kazu da je XBox360 okljastreni PC ili baziran na PC-u: odakle vam ova informacija?

Stvarno ne kuzim tko je to izmislio. Po cemu je to okljastreni PC? Zato sto ima GPU, CPU, memoriju, opticki drive, hard, mrezu, USB...? Gle cuda, i PS3 to sve ima, da li je onda PS3 okljastreni PC?

XBox360 ima veze s PC-om kao i PS3, tj. nema veze. Prvi XBox je imao celeron za CPU i derivat GeForce 3 graficke, i on je bio okljastreni PC, ali X360 nema veze s PC-om. Prije mac-om jer je baziran na IBM-ovoj PowerPC arhitekturi, ali ti chipovi nisu nigdje drugdje nego u XBox-u.

Razlog zasto je lakse raditi igre za XBox je to sto je M$ dao bolje toolove (XNA anyone?), za razliku od $ony-a koji radi po principu snadji se druze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Je, pa znam ja to osim ovo za Wolfenstein. Govorim o igrama koje nece izac za PS3, a ekskluzivne su samo za xbox360 konzolu (govorim o konzolama).

Pa neke nece jos dugo biti ekskluziva. Ne shvaćam čemu ti "vjerski ratovi"? Koga briga tko koju konzolu ima i koja je "bolja" dok god je zadovoljan s njom? Neki ljudi si žele opravdati kupnju jedne konzole odnosno ne kupovinu druge? Meni se čini da će ovdje biti mnogo obožavatelja novog showa "Moja tata je bolji od tvog tate".
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Kod PS3 jest problem igara jer su sve igre po 500kn(manje više) ali meni je na neki način velika prednost i besplatnog onlinea što je super za razliku od X-a

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

Kod PS3 jest problem igara jer su sve igre po 500kn(manje više) ali meni je na neki način velika prednost i besplatnog onlinea što je super za razliku od X-a

...a meni igre na torentu za xbox 360 :)
madafaka
17 godina
neaktivan
Virty kaže...
BORN kaže...

Tu je X jači
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
BORN kaže...
Virty kaže...
BORN kaže...

Tu je X jači
 Jedan od razloga zasto ga iman Namigiva
madafaka
16 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Alan Wake ima i za PC, i Left4Dead, i World in Conflict, i Splinter Cell Conviction, i MassEffect2, a za DOA5 neznamo (TBA), i Huxley je za PC, ni za Warhound neznamo, Project Offset je samo za PC, i The Crossing je za PC, i Supreme Commander je za PC, a Castle Wolfenstein je još '89. izašao za PC...
Ma di si ti čovječe tražio popis ovih "exclusiva"?Namigiva
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Vec sam rekao da govorim za konzole (PS3 i XBOX 360), a nigdje nisam spominjao da ne dolazi za PC zato mojne tsra i citaj malo.

17 godina
PS3 vs. Xbox 360

Kako se krecu cijene ps3 u HR ? Interesuje me ovaj zadnji 80gb model. U USA je oko 450$, znaci oko 250€.

1337
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zeleni kaže...

Kako se krecu cijene ps3 u HR ? Interesuje me ovaj zadnji 80gb model. U USA je oko 450$, znaci oko 250€.

Oko 3000kn je za 40gb model, dakle, 80gb je onda vjerojatno skuplji...
#smajli koji koluće očima#
16 godina
neaktivan
Virty kaže...
BORN kaže...

Pa ljepo onda podupireš developere i firmu koja stoji iza te tvoje omiljene konzole, kad bi bioware i ostali imali zaradu od tih torrenata, ah
:-(
Uvjek se igre mogu kupiti za jeftinije, evo recimo ja ih kupujem za 320-350 kn nove a polovne se nađu od 150-300 kn.
The bird of the Hermes is my name, eating my wings to make me tame
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2008 21:02 (Flagburner).
16 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

ps3 pobjeđuje...cool

0 0 hvala 0
17 godina
Mr. Smoke kaže...

ps3 pobjeđuje...cool

U cemu?
Golovima, kosevima?
aj zivija ti meni
madafaka
16 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Ja bi ti preporučio PS3 jednostavno mi je draži

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovake rasprave nemaju smisla, najviše mrzim fanboye sa glupim argumentima kao pc moraš mijenjati svake godine a ta ista ekipa igra cod4 sa joystickom. Tu se nema što dodati, svaka platforma ima prednosti i mane.

Ako već moram birati biram wii od ovo dvoje :D

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

tko mi od vas može reći dali se na ps3 mogu igrati od ps2 igre

Nino

0 0 hvala 0
17 godina
Guku kaže...

Evo što sam izguglao:

Sony PS3 - 40 Gig Model

The 40 gig model of the Sony PS3 does not support any backwards compatability with the PS2.

However, the 40 gig model still maintains full backwards compatability with the Sony PS1.

Sony PS3 - 80 Gig Model and 60GB PAL Model

The 80 gig Sony PS3 supports PS2 games through software emulation.

The success of this emulation was poor at first, but Sony has improved it with several generations of firmware upgrades.

If you are experiencing difficulties with PS2 emulation, it is recommended that you upgrade to the latest firmware.

The 60GB PAL model also utilizes software emulation.

16 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

moj glas za PS3Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

moj glas ide xboxu zato što je bolji po svemu ima više igrica i sve.Japanci su preskupi

http://marijowebzone.topgoo.net/index.htm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

xbox 360 koristi direct x proizvođači igrica su više upoznati s takvim programiranjem,sony je morao priječi na blue ray zbog njegovog  teškog programiranja.Proizvodnja grafike na ps3 zahtjeva više podataka, a zašto?Zato da bi xbox posrao grafiku od ps3 sa jednim običnim 8.5 gb dl dvd-om.I igrice za xbox više manje izlaze paralelmo sa pc-om.

16 godina
neaktivan
gamer1911 kaže...

Bolji je PS3 jer je hardverski jači a to je dovoljan razlog za kupnju

Nije uvijek ni hardware bitan za igrice Xbox ima slabiji pa su čak neke igre bolje od ps3.
17 godina
Austin Powers kaže...
gamer1911 kaže...

Bolji je PS3 jer je hardverski jači a to je dovoljan razlog za kupnju

Nije uvijek ni hardware bitan za igrice Xbox ima slabiji pa su čak neke igre bolje od ps3.
 Zašto čak? :D

Pa sve Xbox igre su bolje od PS3-ovih :P
16 godina
neaktivan

Pa to i mislim

17 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Wiiiiiiiiiii rocks!Sala na stranu i dalje je PC Bog!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
itf4n kaže...
Guku kaže...

Evo što sam izguglao:

Sony PS3 - 40 Gig Model

The 40 gig model of the Sony PS3 does not support any backwards compatability with the PS2.

However, the 40 gig model still maintains full backwards compatability with the Sony PS1.

Sony PS3 - 80 Gig Model and 60GB PAL Model

The 80 gig Sony PS3 supports PS2 games through software emulation.

The success of this emulation was poor at first, but Sony has improved it with several generations of firmware upgrades.

If you are experiencing difficulties with PS2 emulation, it is recommended that you upgrade to the latest firmware.

The 60GB PAL model also utilizes software emulation.

Prve ps3 konzole su imale ugrađeni čip koji je omogučavao pokretanje ps1-ps2 igara bez ikakvih programskih-softwerskih emulacija ali zbog financiskih problema toga više nema.

16 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

Upuceno onima koji kazu da je XBox360 okljastreni PC ili baziran na PC-u: odakle vam ova informacija?

Stvarno ne kuzim tko je to izmislio. Po cemu je to okljastreni PC? Zato sto ima GPU, CPU, memoriju, opticki drive, hard, mrezu, USB...? Gle cuda, i PS3 to sve ima, da li je onda PS3 okljastreni PC?

XBox360 ima veze s PC-om kao i PS3, tj. nema veze. Prvi XBox je imao celeron za CPU i derivat GeForce 3 graficke, i on je bio okljastreni PC, ali X360 nema veze s PC-om. Prije mac-om jer je baziran na IBM-ovoj PowerPC arhitekturi, ali ti chipovi nisu nigdje drugdje nego u XBox-u.

Razlog zasto je lakse raditi igre za XBox je to sto je M$ dao bolje toolove (XNA anyone?), za razliku od $ony-a koji radi po principu snadji se druze.

xbox 360 nije pc ali ima directX.Xbox 360 ima napredniju verziju directX 9,bile su glasine da če bit nadogradiv do dX 10 ali ATI kaže da od toga neče biti ništa,neki kažu da hoče to bi x360 omogučilo igranje igrica poput crysis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice