PS3 vs. Xbox 360 zaključana tema

poruka: 199
|
čitano: 108.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: PS3 vs. Xbox 360
hellraiser1110 kaže...

http://www.gametrailers.com/player/27842.html

Evo ti ovaj kul video pa pogledaj ps3 ekskluzive iako ih sad ima 2-3 vise mozda, ali ps3 nece dobit exclusive content za gta 4 i exclusive content za fallout 3 hehe. XBOX rulz

Taj video, vidio si kako kaže u pozadini "Screw Attack", znači sprdačina.
Axlus kaže...

Isprobao sam oba dvije konzole, i mogu reći da su me jako impresionirale. Najviše PS3, zbog grafike i toga što na njemu možeš igrati igre od i PS2. Ali, ni XBOX 360, nije tako loš, ustvari on je super, i to baš zbog grafike. Ako ste gledali video-e na youtube-u, možda ćete vidjeti bitnu razliku između te dvije konzole. XBOX 360 je svijetliji, a PS3 malo tamniji (ili obrnuto). Evo, na PS3-u preporučam igru Little big Planet, a na XBOX-U 360 igru Fable 2 (naravno, oba dvije nisu još izašle)!

Sad kažeš da su grafike jednake, a sada da su bolje jedna od druge. WTF? 
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Ajde lijepo priznaj da ScrewAttack ima pravo, oni se i sprdaju i sve, ali nikad ne lazu. Ti si ps3 fanboy i to ti je to. Ja vise preferiram xbox360 jer ne volim one kosooke i to je sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Ajde lijepo priznaj da ScrewAttack ima pravo, oni se i sprdaju i sve, ali nikad ne lazu. Ti si ps3 fanboy i to ti je to. Ja vise preferiram xbox360 jer ne volim one kosooke i to je sve.

Hm da....rugala se tava loncu. Prepirete se bezveze.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
gamer1911 kaže...

Bolji je PS3 jer je hardverski jači a to je dovoljan razlog za kupnju

A svasta, sidi 1.
madafaka
17 godina
p0temk1n kaže...
gamer1911 kaže...

Bolji je PS3 jer je hardverski jači a to je dovoljan razlog za kupnju

Koliko ja znam kod konzole se gleda ponuda igra i dostupnost "čipa", a time xbox360 debelo tuče PS3
 Naravno, slazem se, a jaki su mi komentari tipa: za 2 godine ce PS3 imat bolje igre radi jaceg HW i sl... OMG
 Trenutna je situacija takva da X3 ima brdo vise igara sta je dovoljan razlog meni za kupovinu (naravno i backupi idu).
 Prvi modeli su imali problema sa kvarovima ali falcom modeli nemaju vise taj problem.
 Moze PS4 sad izaci i biti x puta HW jaci od svega, ali ako nema sadrzaja koji ce to potpratiti, cemu to, jeb** to :)

madafaka
17 godina
the_tux kaže...

Xbox 360 uz glupo ime (360 WTF) i loš dizajn nema ništa čime bi me privukao (ajde, onaj serijal, Dead or Alive kojeg su uzeli Sonyu kao ekskluzivu), osim što je okljaštreni PC. PS3 ima barem hardware koji će se iskazati u godinama koje dolaze, a sve u svemu, Wii (još jedno idiotsko ime ali dobar dizajn, appleovski) je po meni pobjednik zasada.

Ma koga briga. Tu je PC, neka idu kvragu sa ekskluzivama. Igra koja nešto vrijedi, izađe na PC-u prije ili poslije.

Znaci triba cekati godine da se PS3 dokaze svoju HW superiornost? Iznenađen
 Ajde reci ti meni zasto vec tako nije, mozda triba radit igre pomalo glede grafike: losije, bolje, dobro, vrlo dobro, super...?
 Ajde procitaj malo sta kazu programeri glede programiranja igara na konzolama.
madafaka
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Xbox360. No kada se situacija malo bolje pogleda ni on nije isplativ. Zašto? Većina hitova za xbox-a dolazi i na PC (GoW, Bioshock, Mass Efect, PES).

Ne bih se složio da nije isplativ, Xbox360 Arcade košta tek nešto više od bolje grafičke kartice tipa GeForce 8800 (a to je samo kartica, bez ostatka željeza). Dodaj tome da većina današnjih igara poždere jedno 10GB prostora na disku...
17 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Meni je bolji PS3 jer ima neke igre koje X360 nema (Little big Planet! Belji se). A osim toga prijatelj mi ima X360 pa kod njega mogu igrati npr. Fable 2 koji namjerava kupiti.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa kako se nećemo prepiratiOsmijeh kada lik kaže da neka sprdačina ima pravo. Ja jesam PS3 Fanboy, ali i on je jedan Fanboy (X360).

Ae, sad ću nabrojati Namigiva

X360 exclusive: ForzaMotorsport2, AceCombat6, GearsOfWar2, Halo3, HaloWars, TooHuman, SaintsRow, RidgeRacer6, ProjectGothamRacin 3 i 4, Fable2.Mršti se

PS3 exclusive: TheAgency, Driver, EyeOfJugment, FinalFantasyVS.XIII, Formula1, Genji:DaysOfBlade, GodOfWar3, GT5 i Prologue i HDConcept, Haze, HavenlySword, inFamous,  Killzone2, L.A.Noire, Lair, LittleBigPlanet, MetalGearSolid4 i Online, Motorstorm, Mororstorm2, NBA 07 i 08, R&CToolsOfDestruction, R&CQuestForBooty, Resistance, Resistance2, RidgeRacer7, Tekken6, TwistetMetal, Uncharted:DrakesFortune, Warhawk, Yakuza3 i Kenzan.Smijeh

Mnoge druge (bezveze) igre nisam ubrojio. a sada će hellraiser govorit kako i dalje X360 ime više igara. Xbox je odličan, ali ima mali manjak exclusiva. Ovaj gore popis je za Plač.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2008 11:04 (Hex).
16 godina
odjavljen
Axlus kaže...

Isprobao sam oba dvije konzole, i mogu reći da su me jako impresionirale. Najviše PS3, zbog grafike i toga što na njemu možeš igrati igre od i PS2. Ali, ni XBOX 360, nije tako loš, ustvari on je super, i to baš zbog grafike. Ako ste gledali video-e na youtube-u, možda ćete vidjeti bitnu razliku između te dvije konzole. XBOX 360 je svijetliji, a PS3 malo tamniji (ili obrnuto). Evo, na PS3-u preporučam igru Little big Planet, a na XBOX-U 360 igru Fable 2 (naravno, oba dvije nisu još izašle)!

Sad kažeš da su grafike jednake, a sada da su bolje jedna od druge. WTF? 
 Grafika, kao grafika između PS3 i XBOX 360 je ista, samo je razlika u svjetlosti. Evo ti link pa se sam uvjeri:
Goodbye
17 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...
PROTECTOR kaže...

Xbox360. No kada se situacija malo bolje pogleda ni on nije isplativ. Zašto? Većina hitova za xbox-a dolazi i na PC (GoW, Bioshock, Mass Efect, PES).

Ne bih se složio da nije isplativ, Xbox360 Arcade košta tek nešto više od bolje grafičke kartice tipa GeForce 8800 (a to je samo kartica, bez ostatka željeza). Dodaj tome da većina današnjih igara poždere jedno 10GB prostora na disku...
 Meni osobno nije isplativ. 200$ mi je puno za konzolu gdje moram plaćati pristup netu. Ekskluzive su te zbog kojih bih recimo uzeo xbox ali s obzirom da svi naslovi dođu i na PC to je još jedan minus. Nije mi problem dati više novca dok god znam šta dobivam za taj novac, za ovih 200$ ne dobivam apsolutno ništa (mali Wii nudi mnogo više).
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
PS3 vs. Xbox 360

Inače, plača se multiplayer igranje, voice i video chat.

Ostalo je besplatno za sve (skidanje demo-a, trailera, beta, slika, tema, update-a, xbla igra, obični chat, čitanje vijesti...)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Inače, plača se multiplayer igranje, voice i video chat.

Ostalo je besplatno za sve (skidanje demo-a, trailera, beta, slika, tema, update-a, xbla igra, obični chat, čitanje vijesti...)

Upravo to je ono što mi je jako bitno.
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Meni osobno nije isplativ. 200$ mi je puno za konzolu gdje moram plaćati pristup netu. Ekskluzive su te zbog kojih bih recimo uzeo xbox ali s obzirom da svi naslovi dođu i na PC to je još jedan minus. Nije mi problem dati više novca dok god znam šta dobivam za taj novac, za ovih 200$ ne dobivam apsolutno ništa (mali Wii nudi mnogo više).
Kod mene je suprotna situacija, MP igre me uopće ne zanimaju, a XBox360 bi mi se više isplatio od slaganja konfiguracije. A vrti sve igre za PC.

Istina, Wii nudi više (Wiimote je odličan kontroler), no ne nude izdavači igara (konverzija sa PS2 da boli glava).
17 godina
neaktivan
Hex kaže...

Pa kako se nećemo prepiratiOsmijeh kada lik kaže da neka sprdačina ima pravo. Ja jesam PS3 Fanboy, ali i on je jedan Fanboy (X360).

Ae, sad ću nabrojati Namigiva

X360 exclusive: ForzaMotorsport2, AceCombat6, GearsOfWar2, Halo3, HaloWars, TooHuman, SaintsRow, RidgeRacer6, ProjectGothamRacin 3 i 4, Fable2.Mršti se

PS3 exclusive: TheAgency, Driver, EyeOfJugment, FinalFantasyVS.XIII, Formula1, Genji:DaysOfBlade, GodOfWar3, GT5 i Prologue i HDConcept, Haze, HavenlySword, inFamous,  Killzone2, L.A.Noire, Lair, LittleBigPlanet, MetalGearSolid4 i Online, Motorstorm, Mororstorm2, NBA 07 i 08, R&CToolsOfDestruction, R&CQuestForBooty, Resistance, Resistance2, RidgeRacer7, Tekken6, TwistetMetal, Uncharted:DrakesFortune, Warhawk, Yakuza3 i Kenzan.Smijeh

Mnoge druge (bezveze) igre nisam ubrojio. a sada će hellraiser govorit kako i dalje X360 ime više igara. Xbox je odličan, ali ima mali manjak exclusiva. Ovaj gore popis je za Plač.

Ovo je sve istina.
Sada za X360 fanboye:
X360 možda ima više igara ali igre za X360 su kvantiteta a za PS3 KVALITETA
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
PS3 vs. Xbox 360

Omg Born.

Omg.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Omg Born.

Omg.

A ti si jedan od onih koji želi čim više poruka jer ovakvi komentari su stvarno nepotrebni
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
BORN kaže...
 A ti si jedan od onih koji želi čim više poruka jer ovakvi komentari su stvarno nepotrebni

Da ofc. Tvoj komentar je potreban?

Developeri magično smanje sposobnosti kad rade na X360 projektu? Ne.. nadam se da ti ne misliš da je tako.

Kad već govorim o njima, ponovit ću, Xbox ima jednostavniji SDK, njegov hardver nije zahtjevan za programera i gotovo je identičan PC-u. PS3 je onaj s kojim dolaze problemi.
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...
BORN kaže...

Da ofc. Tvoj komentar je potreban?

Developeri magično smanje sposobnosti kad rade na X360 projektu? Ne.. nadam se da ti ne misliš da je tako.

Kad već govorim o njima, ponovit ću, Xbox ima jednostavniji SDK, njegov hardver nije zahtjevan za programera i gotovo je identičan PC-u. PS3 je onaj s kojim dolaze problemi.
 Naprimjer?
17 godina
PS3 vs. Xbox 360

Googlaj.

Muka sa 7 jezgri je dobar primjer.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

A na X360 se jako često pojavljuje red ring of death što stvori od konzole običnu kutiju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PS3 vs. Xbox 360

Slažem se, rrod je problem. Ali mi govorimo o igrama ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Što se tiče igranja i svega meni je malo nezgodan joy od X360 a i igre me baš nezanimaju jedino zbog starijih igara a sada sve dobre igre izlaze za PS3 zato je sve stvar ukusa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

Ma obje su konzole odlične, nema uopće razlika u grafici.Osmijeh Na X360, rrod JE jedan veliki problem.Mršti se Ali to ne umanjuje kvalitetu igara. Evo ja bi sada htio X jer bi jako želio igrat TooHuman, NinjaGaiden2 i GearsOfWar2.Namigiva Ali samo sbog njih. Ja imam Play3 i igrao sam dosta njegovih exclusiva.

@itf4n

Pa naravno da je X360 jednostavniji i da je sličan PC-u, pa to je Microsoft. A na što si mislio kad si rekao da su na PS3 pravi problemi?Neodlučan ...a i 7 jezgri nije nikakva muka nego jedna velika prednost.Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 1:03 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

A na X360 se jako često pojavljuje red ring of death što stvori od konzole običnu kutiju

To nema veze s igrama i to je rijeseno sa falconom.

madafaka
17 godina
Hex kaže...

Ma obje su konzole odlične, nema uopće razlika u grafici.Osmijeh Na X360, rrod JE jedan veliki problem.Mršti se Ali to ne umanjuje kvalitetu igara. Evo ja bi sada htio X jer bi jako želio igrat TooHuman, NinjaGaiden2 i GearsOfWar2.Namigiva Ali samo sbog njih. Ja imam Play3 i igrao sam dosta njegovih exclusiva.

@itf4n

Pa naravno da je X360 jednostavniji i da je sličan PC-u, pa to je Microsoft. A na što si mislio kad si rekao da su na PS3 pravi problemi?Neodlučan ...a i 7 jezgri nije nikakva muka nego jedna velika prednost.Cool

Onda si stvarno neupucen, ajde proguglaj malo glede programiranja igara za PS3....
madafaka
17 godina
neaktivan
BORN kaže...
 Naprimjer?
 Rockstar se vadio da GTA4 kasni zbog verzije za PS3, odnosno težeg programiranja.
17 godina
@Hex

Kao što je Virty rekao, guglaj.

Jednostavnost u ovom slučaju ne znači manje mogućnosti (upravo suprotno), tu je jednostavnost prednost.
16 godina
neaktivan
PS3 vs. Xbox 360

To je istina, ali nisam ja ništa rekao dobro za to teže programiranje. To je loše , ali zašto gledamo kako se što radi...gledajmo krajnji rezultat igre. A i na X i na Playu je odlična grafika, a bar igrivisot ovisi o igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hex kaže...

To je istina, ali nisam ja ništa rekao dobro za to teže programiranje. To je loše , ali zašto gledamo kako se što radi...gledajmo krajnji rezultat igre. A i na X i na Playu je odlična grafika, a bar igrivisot ovisi o igri.

Da, najvaznije je da je grafa i igrivost na viskoj razini, a ko ce prodat vise konzola nije me briga :)
 Zasad me na X3 drze neke igre tipa fable 2... i lakoca flashanja konzole pa tako i nabavka igara...
 Ako danas-sutra i PS3 bude ima "backupa" kupit cu i nju :)
madafaka
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice