PS3 "stari ili PS3 Slim

poruka: 67
|
čitano: 53.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PS3 "stari ili PS3 Slim
Meni se on neće ni uplatiti, tako da će ipak trebat na popravak!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: PS3 "stari ili PS3 Slim

Neki kažu da neki ne ali ja vjerujem da su reparirani! Zato je po meni bolji PS3 slim {#}

codmw
12 godina
neaktivan
CamperSuba63638 kaže...

Neki kažu da neki ne ali ja vjerujem da su reparirani! Zato je po meni bolji PS3 slim {#}

Pozdrav svima, evo vidim neke teme, pa da vam kazem moje iskustvo sa ps3...

Znaci, imam plejku 60 gb, cim su stigle u hrvatsku je kupljen za 4 770 00 hrk i jos radi bez problema, nema nikakvih problema sto se tiče zujanja niti icega..

prezadovoljan sam.. nezalim niti kune.. i sad kupim prije par mj lcd LG-47LM-660s   3 D tv , od 9,500 kn za euro i dobijem uz lcd i x-box 360 4 GB free, dao Bog da me pozluže kao plejka (debela) ;)

16 godina
neaktivan
Ima vise razlika izmedju PS3 Slim i PHAT :)
16 godina
neaktivan
PS3 "stari ili PS3 Slim

Ljudi PS3 PHAT i SLIM su razliciti po mnogocemu ne samo hdd, hdd je najmanji problem....svaki hdd 2.5 do 500 gb odgovara. Kompatibilnost sa PS2 igrama su razlika, potrosnja struje, grijanje, materijali, ploca, 45nm gpu.........itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 "stari ili PS3 Slim

imam priliku nabaviti PS3 phat model po povoljnoj cijeni, modificiran. Ali brine me to što se stalno priča kako ne valjaju ti phat modeli konzole, da se svaki kad-tad pokvari i slično. Zar je to baš toliko točno? ono mislim, jeli većina phat modela takva da će se lako pokvariti ili to baš i nije tolika istina? ima li netko od vas phat mdoel već duže vrijeme i da mu radi bez problema? ne brine me toliko buka i sve ostalo, samo da se ne kvari.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam 2 phata, oba su stara preko 5 godina, naradili su se pošteno (neko vrijeme su bili upaljei po tjedan dana u komadu i foldali) i normalno rade i dan danas. Ništa nije popravljano, servisirano ni modificirano.

Po meni to baš i nije tolika istina... sigurno je da se događalo i da se može dogodit (vjerojatno lakše nego sa slim modelima) ali mislim da je više nekakva fama to da je pravilo kako će phat konzola obavezno krepati. 

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice