EDIT: ako tema već postoji samo dajte link
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EDIT: ako tema već postoji samo dajte link
Postoji Yellow Light Of Death (YLOD). On je bio također kao kod boxa učinkovitiji kod prvih konzola. Međutim, mislim da s ovim novim ga je gotovo nemoguće dobit. Što se starijih tiće, ne mogu sa sigurnošću reć, ali možda koji forumaš zna. Ja sam imao onu od 40gb i nikakvih problem nije bilo.
pa kak da tebi netko izabere sta ces ti uzet i koristi edit ne samo postove jedan za drugim pisat.
PSP naravno
Ehh, da je bar tako. Ovaj PS3+PSP ima samo 40GB, a ovaj bez PSPa 250 GB. Tako da ako ti treba PSP onda odi na 1. varijantu, a ako netreba onda bolje na 250 GB.
Regularni PS3 ti je deblji,više se zagrijava(koliko sam ćuo),fail-rate je malo veći od Slima,60GB verzija ima 4 USB porta,onda utore za memorijske kartice,onaj switch ON/OFF iza...
PS3 Slim ti je tanji,manje se zagrijava,osobno ljepši,failrate je užasno mali,duplo veći hard od 60GB verzije,samo 2 USB porta,i koliko znam nema utore za memorijske kartice,i nema switch iza...
Sad,ti odluči,ako misliš uzeti debeljucu,nemoj ga držati na nekom skućenom mjestu,nego,predlažem ako imaš Lego kockice,složiš 4 kockice na svaki kraj,i eto ti prozračnosti... :)
od većih ps3-ca definitivno najkvalitetniji i najmanje se kvari 80gb model (cell 0,65 rsx0,65 proizvodni proces).
Jednako kvalitetan je i slim model plus što troši manje struje te je zahvalniji za održavanje (nema onaj nesretni sjajni finiš pa nije tako osjetljiv na packe i ogrebotine kao raniji veći modeli)
Ma Slim je tu kao bolji odabir, pa ove druge više niti ne proizvode...
Mislim da sam u pravu ali nisam 100% (oko proizvodnje).
Kaj nije razlika starih i novih PS3-ova i Dualshock 3 ("siksas")?
Ma Slim je tu kao bolji odabir, pa ove druge više niti ne proizvode...
Mislim da sam u pravu ali nisam 100% (oko proizvodnje).
Kaj nije razlika starih i novih PS3-ova i Dualshock 3 ("siksas")?
od modela 80gb nadalje ide Dualshock 3
al najbolje je uzet slim
a ono kaj u metrou prodaju za 3k kuna ps3 + psp
ja to nebi uzimao jer je taj ps3 40gb i to je jako staro
valjda ih se hoceju rjesit
a i cul sam da 40 i 60gb verziju najcesce se događa ylod
Imas u Santa Domenici (bilo je bar u subotu) Playstation 3 40GB za 1599kn.
Iako je to stari model sa malim HD-om ipak je ponuda IMHO odlicna.
40GB bi ti moralo biti sasvim dovoljno sa save fileove, updateove i slicno.
Stane jos i poneki demo.
Ako ti je 40GB bas premalo mozes uzeti bilo koji 2,5" disk i ubaciti ga umjesto ovog bez ponistavanja garancije, ali onda to malo poskupljuje stvar (vise nije 1600kn).
Poslje njega je po meni najbolja kupnja PS3 Slim 120GB.
Dosta je jeftiniji od 250GB verzije, 120GB je vise nego dovoljno, a Slim bi nekako trebao biti bolji (manji proizvodni proces, manje zagrijavanje, manja potrosnja) mada nije jos uvijek dovoljno dugo na trzistu da bi se pouzdanost mogla dobro usporediti sa "debeljkom".
Pocetkom godine su se PS3 Slim 120GB prodavali po 2100-2200kn, pa mi se to cini puno bolja kupnja od 250GB modela za 2699kn.