PS3, pitanja oko povezivanja

poruka: 3
|
čitano: 1.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PS3, pitanja oko povezivanja

Bok ekipa!

Znam da se PS3 može spojit na internet, ali nisam još to pokušao jer mi je lik u dućanu (techno market u westgate-u) reko da se ne spajam jer će mi: "ovi iz tokija spojit se i zeznut čip i onda je gotovo"

Hmm sad neznam, malo sam pogledo po našim PS3 forumima, nisam našao ništa o nikakvom PS3 hackingu preko interneta ili nešto tako, jeste čuli za to?

E imam još jedno pitanje, jel mogu spojit PS3 sa računalom pa da mogu gledat neki film na telki u dnevnom koji mi je spremljen na hard disku mog računala?

Pozdrav!

http://damir-zg.deviantart.com/

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: PS3, pitanja oko povezivanja
damir_zg kaže...

Bok ekipa!

Znam da se PS3 može spojit na internet, ali nisam još to pokušao jer mi je lik u dućanu (techno market u westgate-u) reko da se ne spajam jer će mi: "ovi iz tokija spojit se i zeznut čip i onda je gotovo"

Hmm sad neznam, malo sam pogledo po našim PS3 forumima, nisam našao ništa o nikakvom PS3 hackingu preko interneta ili nešto tako, jeste čuli za to?

E imam još jedno pitanje, jel mogu spojit PS3 sa računalom pa da mogu gledat neki film na telki u dnevnom koji mi je spremljen na hard disku mog računala?

Pozdrav!

nisam ni ja za neki hack cuo a i da postoji kaj ce ti kad nemozes na net,a i gdje bi nabavljo blue ray igre

a mozes spojit i to jako jednostavno samo ti treba program budem ti ga kasnije dao kad nađem temu

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
17 godina
neaktivan
RE: PS3, pitanja oko povezivanja

Dobio si neku čudnu informaciju. Naravno da se možeš spojiti na internet jer ni nemaš nikakav čip koji će se zeznuti (PS3 još nije hacknut).

Filmove s računala najjednostavnije možeš gledati tako da ti npr. Windows Media Player glumi media server, i foldere koje tamo odrediš kao dijeljene, vidjet ćeš na PS3.

PS3 ne spajaš izravno na PC, već i PC i PS3 spojiš na LAN priključke na istom ADSL modemu/routeru kojim si spojen na internet.

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice