PS3 Jailbreak

poruka: 372
|
čitano: 234.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: PS3 Jailbreak

care...uzeo dva orginala da se ne je*em sa tim jailbreakovima i sl...plati pa se rugaj :)

The things you own end up ownig you
16 godina
neaktivan
nije da se hvalim ali ja imam preko 20 piratskih igara i ne ponosim se time samo da se razumijemo. Uskoro cu kupiti koju igru samo zbog online igranja :)
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
12 godina
protjeran
PS3 Jailbreak

Imaš 2 ps3 ? štali {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Narode stalno pitam a niko mi ne odgovara, gdje se može kupiti E3 flasher???
lapaconi
14 godina
lapac kaže...
Narode stalno pitam a niko mi ne odgovara, gdje se može kupiti E3 flasher???

neznam.pogledaj na njuskalu ili upisi u google

12 godina
neaktivan
ima po stranim sajtovima, svi pricaju kako se to radi ali niko ne napise gdje se moze kupiti taj flasher... Na njuskalu nema a na googleu ima sa sajtova raznoraznih aki pola ih je SCAM... Ima li gdje ovdje???
lapaconi
14 godina
PS3 Jailbreak

Sto mislite, dali mi se isplati i jeli sigurno da mi ovi naprave downgrade i modifikaciju http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/playstation-3-ylod-konzole-trajno-popravljamo-rrod-reball-oglas-3205801

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 17:38 (assassin 002).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 Jailbreak
Ja sam saznao da se na neki naćin mogu igrati i krekane i originalne igrice preko dva HD diska Molim odgovor ako neko zna Odgovor semože poslati na moj gmail:dominik.eric5@gmail.com Hvala

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
assassin 002 kaže...

Sto mislite, dali mi se isplati i jeli sigurno da mi ovi naprave downgrade i modifikaciju http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/playstation-3-ylod-konzole-trajno-popravljamo-rrod-reball-oglas-3205801

isplati to je ta cijena, i ako to sve rade sigurno je...

lapaconi
14 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
lapac kaže...

ebay. Mislim oko 500 kuna je e3. Neznam dal pdv i carina sjedaju gore.

13 godina
PS3 Jailbreak

Ako ti je ps3 ispod 3.50 ili 3.50 samo se s usb instalira nofi firmware a ako ti je iznda onda moras koristit e3 flasher on kosta oko 100km ili das covjeku da ti uradi downragde ako ti je iznad  instalira ti sve najnovije igre 70 km a a ko je ispod 3.50 onda sve z 40 km   nemas razloga kupovat e3 flasher ja smao trebasm sabrat para da mi ga cipuje :D

Pozzzzzzzz

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja se bavim time, puno PS3 sam jailbreako. Ako treba nekome samo nek se javi u PP
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
13 godina
neaktivan

Ja sam trenutno na cfw 3.55 i htio bi preći na rogero,zanima me kaj če se dogoditi sa sejvovima od igri.Da li ču morati sejvove unlokat,ili kaj takvo?

14 godina
fereega kaže...

Ja sam trenutno na cfw 3.55 i htio bi preći na rogero,zanima me kaj če se dogoditi sa sejvovima od igri.Da li ču morati sejvove unlokat,ili kaj takvo?

save ti ostaje al ces morati za igre koje si stavljao na 3.55 orginal eboot jer ti nebu radile na 4.30 rogero

13 godina
neaktivan

znači ostaje mi profil i save?

14 godina
fereega kaže...

znači ostaje mi profil i save?

da

13 godina
neaktivan

Još jedno pitanje:Rogero 4.30 2.05 .Da li trebam prvo vratiti ofw 3.55 pa onda instalirarati rogero 3.55 ili samo pregazim sa najnovijim rogerom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 22:21 (fereega).
14 godina
fereega kaže...

Još jedno pitanje:Rogero 4.30 2.05 .Da li trebam prvo vratiti ofw 3.55 pa onda instalirarati rogero 3.55 ili samo pregazim sa najnovijim rogerom?

pregazi sa rogerom 4.30

13 godina
neaktivan
Pregaženo -radi super.
15 godina
lapac kaže...
herc1988 kaže...
lapac kaže...

Mene zanima samo jedna jednostavna stvar koju ne mogu nigdje naći ili da mi neko objasni. Imam Ps3 10 komada od tih 10, 7 je čipovano na 3.55 CFW i ima spoofer na 4.31. imam i 3 konzole koje su orginalne na 4.31 verziji (1 slim i 2 fat). E sad me zanima sledeće: Da li mogu instalirati na njih (na te orginalne 4.31) Rogero CFW-4.31 i onda pokretati piratske igre, znaci to instaliram trebam ovih dana dobiti CD sa tim programom, bez ikakvih downgradeova i eflashera jer mi nije jasno zasto ga downgradeovati na CFW 3.55 kada postoji CFW 4.31 i mislim da je to dovoljno da se pokrecu piratske igrice. Molim pomoć HITNO, jer cu CD platiti oko 400kn a ako je to neizvodljivo sto sam napisao da trebam uraditi necu ga uzimati ni plaćati. pozzz

ne ,ne i ne.prvo ih moras downgrade-at na 3.55 onda na 4.31 cfw.nema nikakvog cd-a za pokretanje.sa updateom 3.70 je sony promjenio kljuceve i hakeri jos nisu dosli do tih kljuceva zato se mora prvo spustiti konzola na 3.55 onda na cfw 4.31.e3 flasher trebas

evo moja konverzacija sa momkom koji prodaje taj program:

Pitanje za Program za cipovanje PlayStation 3 (PS3)

majoni

02.01.2013 u 18:53

Artikal: Program za cipovanje PlayStation...

Da li je to custom firmware ili je klasicno cipovanje sa e flasherom

Belmin_Travnik

02.01.2013 u 19:22

custom firmware

majoni

02.01.2013 u 19:35

i to kao radi sa custom firmwareom? posto imam sony club i imam par sonija sa 4.31 idu orginalno na CD i mislis da mogu sa stika instalirati taj tvoj custom firmware 3.41 rogero. ako se to moze vidi dobro pa bih mozda uzela jedan.

Belmin_Travnik

02.01.2013 u 20:22

Ovo je program koji stavis na usb stik i instaliras pomocu install pkg files nije tesko treba ti 10-ak minuta nista vise,a kada instaliras ovaj program mozes igrati pirate na ps3-u

majoni

02.01.2013 u 20:36

ja imam isto program kao fajl se zove ovako 4.31_v1.04.PUP i jos jedan CFW-PS3UPDAT.PUP kazu da se samo instalira preko stika kao i da je to taj custom firmware. javi mi molim te da znam ako je to sto imam dobro ili je to sto ti imas nesto drugacije da bezveze ne kupujem ako vec imam to. hvala unaprijed pozzz

Belmin_Travnik

02.01.2013 u 20:39

nije to to ti je da nemozes nikako cipovati ps3 tako da neradi to jedino ako zelis na svoju odgovornost nije to to

majoni

02.01.2013 u 20:41

znaci ti imas neke druge cake, ok cucemo se onda povodom toga.

Belmin_Travnik

02.01.2013 u 20:42

da imam druge ovo ti je kod mene porgram dobijes ga na cd-u i stavis na stik svoj i samo ubacis u ps3 i install fileove

majoni

02.01.2013 u 20:43

instaliras ga putem onog instal package files?

Belmin_Travnik

02.01.2013 u 20:44

da preko toga se instalira

majoni

02.01.2013 u 20:52

jel ti treba multiman ili rogero,koji bude na kraju od ta dva?

Belmin_Travnik

02.01.2013 u 20:55

moze oba

majoni

02.01.2013 u 20:57

namuci te ja, a zanima me jel mogu ja da taj program iskoristim na druge PS3 konzole koje nisu cipovane ni ove moje nisu cipovane isto

Belmin_Travnik

02.01.2013 u 20:59

ma moze drug

majoni

02.01.2013 u 21:48

vidi brate imam jedan problem, ja uopste nemam foldera instal package files na svom ps3?

Belmin_Travnik

02.01.2013 u 22:00

nebrini za to to ti je jedan mali trik to se ukljuci ali kada mi uplatis pare sve ti detaljno objasnim

majoni

02.01.2013 u 22:01

aha, ok

Sad čitam ovo i dođe mi da plačem

16 godina
PS3 Jailbreak

Molim vas, ako može netko potvrdit da ovo radi ? , hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bubabug kaže...

Molim vas, ako može netko potvrdit da ovo radi ? , hvala 

sta dal ovo radi?ne skidaj nikakve gluposti sa youtubea  jer ces konzolu moc koristiti samo kao ciglu ili podmetac za vrata

http://www.ps3hax.net/

http://psx-scene.com/

tu gledaj sve u vezi ps3

16 godina
PS3 Jailbreak

Piše da se može stavit na org. 4.31  i da je undetectable online  , zato pitam .  

Sto  preporucas za 4.31 firmware ?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bubabug kaže...

Piše da se može stavit na org. 4.31  i da je undetectable online  , zato pitam .  

Sto  preporucas za 4.31 firmware ?  

da se moze staviti na orginalni 4.31 onda nebi ljudi downgrade-ali na 3.55

preporucam ti da downgrade-das sa e3 flasherom na 3.55 onda na cfw 4.31 rogero v2.05

e sad ti ovisi koju konzolu imas jer se neke novije nwemoguz downgradedati na 3.55

http://www.ps3hax.net/2012/08/which-ps3-consoles-you-can-downgrade-psn-access-its-not-news/

tu ti pise koja se moze downgradedati na 3.55 ili manje

14 godina
PS3 Jailbreak

Zanima me da li se Super Slim može spustit sa flasherom na 3.55 pa onda CFW na 4.30 ?

Maurer
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 11:07 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
David87 kaže...

Zanima me da li se Super Slim može spustit sa flasherom na 3.55 pa onda CFW na 4.30 ?

nemoguce.hardverski su onemogucili na superslim konzolama downgrade-anje na 3.55

13 godina
neaktivan
PS3 Jailbreak
Dali ovo radi http://ps3jail.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blazen22 kaže...

I mene zanima  dal je to netko isprobao  ili ono s linka koji sam ja stavio .

14 godina
Bubabug kaže...
Blazen22 kaže...

I mene zanima  dal je to netko isprobao  ili ono s linka koji sam ja stavio .

"You will need to complete a survey to verify that you are a human and not a bot, this is to protect the number of file downloads. Simply click one of the free offers, complete a survey and the button will turn green."

kaj ti to govori? Čisti {#} i {#}{#}{#}

Maurer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice