PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 747.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati
BlackDwarf kaže...

Tema je prilicno opsirna. Zanima me moze li se modificirat fat model s fw 4.55, ali mu optika ne radi.

Thx

mislim da treba napraviti downgrade na 3.55 pa ga onda podizati.. A to sto ti bd rom ne radi popravi jer nije skupo.. Ja ti ga mogu nabaviti jeftino

15 godina

Nasreču optika mi radi pa nisam probao bez nje, no činjenica je da večina igri ne treba disk u pogonu,

tako da bi trebao moči koristiti konzolu i bez pogona, potreban ti je downgrade flasherom, ekipa spominje super marija na ovom forumu pa se probaj javit njemu.

I prouči malo prvu stranicu, iako su neke stvari malo starije dat če ti neku grubu sliku kako to sve funkcionira

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel tko spomenuo u toj temi ,kako u " userdir "mapu ubaciti dvije igre za ps2,pošto su igre pod nazivom  " iso.bin.enc ",znači,kako da imam dvije igre u toj mapi ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jedno pitanje vezano za prvi post i igranje PS2 igri.  Znači instalirao sam ReactPSN i PS2_Classics_Placeholder, napravio novog korisnika aa, ali kada se logiram na njega i pokrenem ReactPSN konzola mi se ne resetira i korisnik ne mjenja ime. Ne znam da li može biti problem što navedene programe nisam, instalirao preko USB-a nego sam ih skidao direktno na HDD konzole i od tamo instalirao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zmac kaže...

Jedno pitanje vezano za prvi post i igranje PS2 igri.  Znači instalirao sam ReactPSN i PS2_Classics_Placeholder, napravio novog korisnika aa, ali kada se logiram na njega i pokrenem ReactPSN konzola mi se ne resetira i korisnik ne mjenja ime. Ne znam da li može biti problem što navedene programe nisam, instalirao preko USB-a nego sam ih skidao direktno na HDD konzole i od tamo instalirao.

Stavi sve to na  usb i upikni u desni usb port,te ponovi postupak !

Usb treba biti formatiran u Fat32

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 12:07 (CROIMANI).
15 godina
CROIMANI kaže...

jel tko spomenuo u toj temi ,kako u " userdir "mapu ubaciti dvije igre za ps2,pošto su igre pod nazivom  " iso.bin.enc ",znači,kako da imam dvije igre u toj mapi ?

Probaj stavit još jednu pa češ vidjet, vjerojatno če dobit redni broj , ( logikom, jer sve igre idu u tu mapu).

zmac kaže...

Probaj ponovit postupak ali sa usb stika

17 godina
neaktivan

Probat ću tako,no čuo sam da treba promjeniti naziv jednog dijela ali neznam kojeg,a gdje onda odabirem igru koju želim ?

Sada odem i pokrenem placehoolder i igra koja je u mapi userdir se pokrene,kako ću onda odabrati željenu igru ?

Inaće ,stavio sam "Habib" po preporuci "donzega" i sve radi savršeno i igre za ps2 i ps3 :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Moj PS3 Slim je na Rebug 4.46 DEX i extra je i posebno je extra sto DEX verzija ima zastitu od banovanja :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imam problem sa ps3.. Upalim ga radi Ali nemogu uci u multiman.. Samo crna slika..i tako blokira.. Neće ni igru očitati kad ubacim.. 

Jel moze biti hard disk u pitanju?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
slk21 kaže...

Imam problem sa ps3.. Upalim ga radi Ali nemogu uci u multiman.. Samo crna slika..i tako blokira.. Neće ni igru očitati kad ubacim.. 

Jel moze biti hard disk u pitanju?

riješeno uglavnom nije hard disk nego mi pukla kopča na konektoru za bd.. Probao napraviti update i izbacio mi 8002F14E.. Malo izolirao i to je to.. Sve radi ko prije

13 godina
neaktivan
Superaconi kaže...

Moj PS3 Slim je na Rebug 4.46 DEX i extra je i posebno je extra sto DEX verzija ima zastitu od banovanja :)

Ne brini dobit ćeš ban prije ili kasnije. 

17 godina
neaktivan

Našao sam jednu igru ali samo u NTSC formatu,zna li netko dal postoji li kakav program za konvertiranje takve igre u PAL ili se možda može podesiti u multimanu da ga automatski konvertira ili što već ??

0 0 hvala 0
17 godina

Imam Rogero cfw 4.50, ima li smisla to azurirati na noviju verziju, tipa ovaj darknet cfw 4.66?

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam posljednje stavio HABIB-COBRA v4.65 (v1.02),

stavio sam HABIB na stik i direktno iz XMBA napravio update preko Rogera 4.50 , zatim sam stavio tada najnoviju verziju Multimana i Webmana.

Prednost je što rade sve igre do 4.65 i nema više potrebe za pokretanjem Multimana. Igre se pokreču direktno iz XMBA,  prednost je i što kod ponovnog paljenja konzole

ostaje prethodno učitana igra

0 0 hvala 1
17 godina

Je li itko uspješno igrao L.A. Noire na cfw? Pokušao sam na sve načine i uvijek black screen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...

Je li itko uspješno igrao L.A. Noire na cfw? Pokušao sam na sve načine i uvijek black screen.

Dali koristiš BD Miror sa originalom u BD driveu?

Downgrade PS3, Xbox RGH/JTAG
17 godina
sayrus kaže...
SinCr0 kaže...

Dali koristiš BD Miror sa originalom u BD driveu?

Ma, sve zivo sam isprobao, vjerojatno je los rip, tako da sam ga pobrisao.

10 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...

Imam Rogero cfw 4.50, ima li smisla to azurirati na noviju verziju, tipa ovaj darknet cfw 4.66?

ja sam nedavno prešao na darknet. 4.66 v1.0. i zadovoljan sam..

Uglavnom tražio sam unban konzole i naletio na lika šta prodaje cid i psid. On mi preporučio 

Najbolje što sam skontao da se mogu vratiti na 4.65 

Ako treba link javi 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 4:39 (slk21).
15 godina

I kako je prošao unban?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Super bar nisam platio nekim smradovima što za to traže po 400 i više kuna..

10 godina
neaktivan
slk21 kaže...

Super bar nisam platio nekim smradovima što za to traže po 400 i više kuna..

Mislim da i serviseri kradu s ploča koje su riknule pa prodaju da još zarade kao npr moja, koja pohlepa, nije ni čudo da se isplati biti serviser, toliko ljudi prevare samo Bog zna, zgrču lovu na dijelovima i tim jailbreakovima, pogledajte si oglasnike.
"And you are correct about people pulling CID from dead boards, they are mostly full of sh!t and are selling CID of consoles that they downgrade." eto

Usput zanima me jel neko uspio napajati E3 flasher externim napajanjem "3 - 3.3V" za čitanje NOR čipa (odlemljenog) sa ploče, hitno mi trebaju informacije.
(našao sam na engleskom nekome je upjelo da je "(SBE) to GND" ali zanima me je li tu nekome ?) može mi se javiti i na privat, Poz

10 godina
neaktivan

Pa da i ja sam uzeo taj console id od lika i reko mi je da ih oni uzimaju od neispravnih matičnih ploca ylod itd.. Piše mi kad promjenim cid da je od matične slim iz Hong Konga 250 gb..

A imam fat model... 

17 godina
slk21 kaže...

Pa da i ja sam uzeo taj console id od lika i reko mi je da ih oni uzimaju od neispravnih matičnih ploca ylod itd.. Piše mi kad promjenim cid da je od matične slim iz Hong Konga 250 gb..

A imam fat model... 

Kad napravis unban i promijenis cid je li to trajno ili se brise kad resetiras ili slicno. I jel moguce nakon promjene cida imat normalno ofw kao da nista nije bilo?

10 godina
neaktivan

Ja sam ga stavio na usb i kad želim igrati Online onda ga promjenim..

Postoje programi kao seen enebler ili psn patch s kojim ga možeš promijeniti ali samo ako si na cfw-u..

Znaci svaki put kad ga ugasim vrati se star cid.. 

Mislim da se nemoze promjeniti cid i vratiti na ofw..

10 godina
neaktivan

bas me zanima temperature cpu i gpu na ps3..

Koje su normalne a koje rizične za ylod?

0 0 hvala 0
17 godina
slk21 kaže...

Ja sam ga stavio na usb i kad želim igrati Online onda ga promjenim..

Postoje programi kao seen enebler ili psn patch s kojim ga možeš promijeniti ali samo ako si na cfw-u..

Znaci svaki put kad ga ugasim vrati se star cid.. 

Mislim da se nemoze promjeniti cid i vratiti na ofw..

Ti si onda i dalje na CFW ili si na OFW? Jer ako si na CFW koja je svrha unbana kad ces opet dobiti ban ako ides online...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 18:56 (SinCr0).
10 godina
neaktivan

Ja sam napravio unban da mogu ponekad ići online igrat.. Da na cfw-u sam.. 

I rizik od bana postoji uvijek iako postoje programi za maskiranje cfw-u u ofw.

A neda mi se kupovati drugu matičnu zbog toga ili drugi ps3

11 godina
neaktivan
Koliko je normalno da se I.P adresa od PS3 promjeni.? Jučer sam se sat vremena pokušavao spojiti, resetirao ruter, PC, PS3, mjenjao kabel dok nisam primjetio da mi se zadni broj adrese promjenio.

0 0 hvala 0
15 godina

Potpuno normalno ako je postavljena na automatski

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel se kome događa da prilikom pokretanja igre dobije samo crni ekran i nemože se ništa napravit jedino konzolu ištekat iz struje?

Nekad se igra učita normalno a nekad neče i moram ištekat plejku iz struje, a ponekad prilikom igranja i učitavanja novog levela igre samo stoji i učitava do unedogled.

Dešava se sa više igrica ne samo sa jednom određenom

Što bi to moglo bit?

gore je CFW 4.66

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 7:02 (silasara2).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice