Ps3 hacked to run “backup” games!

poruka: 460
|
čitano: 158.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

evo 2 vijesti 

1.http://n4g.com/news/589933/mathieulh-ps-jailbreak-can-be-dumped-easily

2.http://n4g.com/news/590026/psjailbreak-detectable-and-bannable-on-psn

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Hehe, Tango Down! Cool

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
RE: Ps3 hacked to run “backup” games!

jbt ne prestanu pisat vijesti svaki web server s njima ima heavy taffic i nis se nemre pogledat :S

Inace sad sam uspio nac ne nekom forumu nije ovaj hack taj koji je moguce detektat vec backup manager

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 1:12 (R4zOR229).
16 godina

Ovaj hack je glupost. Treba dati 120$ za onaj Usb + još toliko za veliki HDD + nemožeš igrati preko interneta + moraš imati orig. igru.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

kasnis stari jedno par dana

17 godina
neaktivan

Joj nemogu dočekat da se malo raširi ovo pa da se i Sony oglasi. :)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

kasnis stari jedno par dana

Ne kasnn nego stavljan sto je gamereport stavija danas

I live to die another day
16 godina
neaktivan
Sad sam siguran da ce ovi presisati Sony.Zato jer su otisli predaleko.Mi mozemo nagadati i govoriti sto zelimo.Ali ekipa s ovim jailbreakom misli ozbiljno , i sigurno imaju AS-a u rukavu za nekakve odgovore iz Sonya.Podrska ekipi , a kasnije neka smanje cjenu i nek to cudo lansiraju kod nas ;).

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Eeeee sad treba kupiti ps3 pa odigrati Heavy rain,GoW3,RDR...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na kraju krajeva ovo uopče i nije loše za sony.Npr.Zamislite da imaju prste u svemu ovome , koliko će komadića ovih usb-ova biti prodano.Koliko će narasti prodaja same konzole , kad se pročuje : "da tata ne trebaš se brinuti ima čip " .

0 0 hvala 0
17 godina

zasto opet pises glupost?jel shavcas da to nije normalan usb stick i puno je skluplji od obicnoga tako da zarada od toga i nije bas tako velika

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 1:05 (R4zOR229).
16 godina
neaktivan
Prostudiraj malo svoje postove , pa onda reci tko piše gluposti.Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ako ga iznese , zašto je potrebo iznijeti lavinu nepotrebnih komentara u jednom postu , jer si ti "najpametniji" čovjek na svijetu i sve znaš ? Ne želim ulaziti u daljne rasprave.

0 0 hvala 0
17 godina

ne nego jel je tako!I kak se ja to pravim pametan pogledaj kaj si napiso to su sve tvoji zakljuci i to nema veze s mojim il tvojim misljenjem nego s onime kako to stvarno fukcinora(to su inace napisali ljudi koje o tome znaju malo vise od tebe i mene).I nije moguce stavit na obicni usb pogledaj malo po webu sta su napisali ljudi koji su ga otvarali i na kraju je tip napiso da ih samo on kosta nekih 100$ dolara tako da

a za ubuduce evo

http://www.ps3news.com/forums/ps3-hacks/

da nebi reko da ja izmisljam

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 1:30 (R4zOR229).
16 godina
odjavljen
ivan-zd kaže...
Na kraju krajeva ovo uopče i nije loše za sony.Npr.Zamislite da imaju prste u svemu ovome , koliko će komadića ovih usb-ova biti prodano.Koliko će narasti prodaja same konzole , kad se pročuje : "da tata ne trebaš se brinuti ima čip " .

Bilo bi prejednostavno kad bi bio obični USB stick. Ovo je neki modificirani PIC sa nešto sitno elektronike. Još uvijek se ne zna točan layout. Obični stick se sastoji od USB kontrolera, flash čipa i generatora takta. Ovaj ima samo jedan mikrokontroler.

EDIT: razor već dao link sa objašnjenjem...

PIC layout PIC layout
Mikrokontroler. Ovo nije single-chip USB flash. Mikrokontroler. Ovo nije single-chip USB flash.
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 1:37 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan

Nema smisla da bi sony izmislio taj stick, koliko bi se kompromitirali kad bi se to saznalo, a  već kad bi ga pustili u javnost ne bi ga sigurno toliko naplaćivali, jer je njima interes da prodaju više konzola a ne tih usbova.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...

ako imas od nekog posudit original da si kopiras igru na hdd, zasto ga nemozes zamolit da ti posudi na malo duze vrijeme i onda pređeš igru bez kopiranja na hdd?

16 godina
protjeran
nailer kaže...

ako imas od nekog posudit original da si kopiras igru na hdd, zasto ga nemozes zamolit da ti posudi na malo duze vrijeme i onda pređeš igru bez kopiranja na hdd?

Zato što niko nema ps3 svi pirati xD

16 godina
protjeran
nailer kaže...

pa opet ces trebat od nekud igru nabavit 

Oh, I know that look. That’s the look that shrivels me testes. /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
17 godina

Evo mali info testiranih igara

GAMES TESTED:

• GOW 3.
    Elapsed time to create the backup of the game in the console’s internal HD: 90 minutes (1h30min).
    Elapsed time to create the backup of an external HD game console 280 minutes (4h40min).
    Backup Size: 40.10GB.
    Console without internet connection: The game works properly.
    Console internet connection: When you run the backup from the Backup Manager system has told me that there was a game update after downloading it, I was unable to apply and the system has shown the error (80,029,567).
    Important:
    “If you cancel the update, the backup runs but the console is automatically disconnected from the PSN.
    “If the update is already installed on the console, the backup does not work, you have to uninstall the update to work.The system shows where you have to insert the disk (error 8001003E).
  • DEAD RED REDEMPTION.
    Elapsed time to create the backup of the game in the console’s internal HD: 15 minutes.
    Elapsed time to create the backup of an external HD game console: 40 minutes.
    Backup Size: 4.83GB.
    Backup on the external HD:
    At the end of the backup process there is an error (FAIL FWRITE !!!).
    Still, when you run the backup from the Backup Manager automatically starts the system installation process of the game (the file that contains the installation appears to have been generated correctly), but once completed, can not start the game.Checking the contents of the backup, I have seen a file larger than 4GB, and I imagine this will be the error.
    Backup on the internal HD of the console:
    Console without internet connection: The backup is functioning properly.First skip the installation, and once completed, runs smoothly.
    Console internet connection: When you run the backup from the Backup Manager system has told me that there was a game update after downloading it, I was unable to apply and the system has shown the error (80,029,567).
    Important:
    “If you cancel the update, the backup runs but the console is automatically disconnected from the PSN.
    “If the update is already installed on the console, the backup only works if you uninstall the update of the game as if nothing is done, the console is hung.
  • Condemned 2.
    Elapsed time to create the backup of the game in the console’s internal HD: 15 minutes.
    Elapsed time to create the backup of an external HD game console: 40 minutes.
    Backup Size: 6.43GB.
    Console without internet connection: The backup is functioning properly.
    Console internet connection: When you run the backup from the Backup Manager, the system has indicated that there was an update of the game, and after downloading, I have been unable to implement it.
    Important:
    “If the update is already installed on the console, the backup only works if the original is in the drive console, and in this case, the online features work correctly.Otherwise, you have to uninstall the update of the game for the backup operation.
  • RESISTANCE: FALL OF MAN.
    Elapsed time to create the backup of the game in the console’s internal HD: 35 minutes.
    Elapsed time to create the backup of an external HD game console: 100minutos (1h40min).
    Backup Size: 15.40GB.
    Backup on the external HD:
    At the end of the backup process there is an error (FAIL FWRITE !!!).The backup contains a file of 4.1 GB and does not work. Backup on the internal HD of the console:
    Console without internet connection: The backup is functioning properly.
    Console internet connection: The backup works correctly, and functions are available online (you download an update for the online mode and after restarting the game, the online mode works correctly).
  • FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA 2010.
    Elapsed time to create the backup of an external HD game console: 40minutes.
    Backup Size: 7.36GB.
    Console without internet connection: The game works properly.
    Console internet connection: The game works fine with all options available online and updated patch has been applied without problems.

15 godina
neaktivan

Sjajna vijest!

Sad bi se već moglo razmisliti o kupovini PS3 :)

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nailer kaže...

pa pirate nemozes kopirat na hdd, samo sa oriđiđi igara si možeš kopirat :D

16 godina
neaktivan
Pa...? Jedan kupi jednu igru, posudi petorici drugi, drugi kupi drugu, posud petorici ostalih da backup-aju itd.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan

Sto se tice backupova, zar nece to ici - jedan napravi backup pa stavi na torrent pa drugi skidaju? Ovo sve koliko sam procitao mi slici na situaciju sa psp-om(usb stick=magicstick i pandora). A sto se tice igrica pretpostavljam da ce biti ista fora ko i za psp: nove igre trebaju novi firmware > hackeri hakiraju igru > skines hakiranu igru(za M33) koja radi besprijekorno. A sto se tice online igranja o tome neznam ali osobno ne igram igre online pa me to ni ne brine.

Ali stick je preskup - http://www.bluebyte-store.com/product_info.php/info/p300_PS-Jailbreak.html. Nadam se da ce biti neka fora da ubacis stick > on se instalira > izvadis stick > igre rade. Na taj nacin bi bilo puno jeftinije - modderi(ili kako se vec zovu) kupe stick i instaliraju po kucama za 50-100kn.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 19:14 (DanielDJ994).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pa...? Jedan kupi jednu igru, posudi petorici drugi, drugi kupi drugu, posud petorici ostalih da backup-aju itd.

Sta nije onda bolje da ovih petorica ne kupe psjailbreak nego se malo strpe i posude igru i pređu je pa je vrate. :D

I dalje možeš onda online i sve :)

17 godina
neaktivan
DanielDJ994 kaže...

1.Sto se tice backupova, zar nece to ici - jedan napravi backup pa stavi na torrent pa drugi skidaju? Ovo sve koliko sam procitao mi slici na situaciju sa psp-om(usb stick=magicstick i pandora). A sto se tice igrica pretpostavljam da ce biti ista fora ko i za psp: nove igre trebaju novi firmware > hackeri hakiraju igru > skines hakiranu igru(za M33) koja radi besprijekorno. A sto se tice online igranja o tome neznam ali osobno ne igram igre online pa me to ni ne brine.

2.Ali stick je preskup - http://www.bluebyte-store.com/product_info.php/info/p300_PS-Jailbreak.html. Nadam se da ce biti neka fora da ubacis stick > on se instalira > izvadis stick > igre rade. Na taj nacin bi bilo puno jeftinije - modderi(ili kako se vec zovu) kupe stick i instaliraju po kucama za 50-100kn.

Sto se tiče prvog i ja isto tako mislim.

A što se tiče drugog nevjerujem da će to bit moguće ikad jer psjailbreak stick nam je potreban da bi pokrenuli konzolu u debug modu.

16 godina
odjavljen

Džabe i torrenti i kopije backupova na njima, žali bože uvođenje podrške za NTFS kad PS Jailbreak NIJE obični USB stick. Onaj tko ga uspije kopirati (njegov hardver) prodavat će ga po 5€ nižoj cijeni.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

a sad cemo vidjet kad svi dobiju te stickove dali ih je moguce nekak hardverski emulirati

16 godina
odjavljen

Ako nije ništa komplicirano (sam proces dizanja u dev mode), lako moguće da se pojavi DIY kit - neki mikrokontroler (PIC) koji radi na određenoj frekvenciji sa dovoljno flash memorije za pohranu tog bootcodea sa sticka. Kupite taj kontroler + ostalu elektroniku i sami složite modchip a softver ubacite preko JTAGa.

Napraviti kopiju softvera nije problem - JTAG - praktički svi mikrokontroleri na tržištu imaju mogučnost komunikacije preko JTAGa. "Samo" treba doznati točan layout komponenti. Ali ako su skužili EFI-X, skužit će i ovo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 19:59 (Sum_of_all_fears).
15 godina
neaktivan

Znam da nije obični stick ali mozda neko napravi svoju verziju tog sticka(kopiju), modchip na bazi tog sticka ili nesto slicno pa da manje kosta. A uostalom ako se to pocne kupovat cijena sticka ce pasti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice