PS3 Gaming

poruka: 14
|
čitano: 2.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PS3 Gaming

Nakon 10 godina igranja na PC-u konačno sam došo i do konzole PS3, prva igrica koju sam ujedno dobio sa konzolom uz naravno GT5 zbog kojeg sam je i kupio bila je i KillZone3, zaigram ja to i naravno odmah na početku za mene je to neigrivo tj. nekužim kako bih bez miša ciljano namjestio metu, i nakon nekoliko vreme igranja nikako se priviknut na to, uvjek završama nažalost na podu.

Kako je vama ostalima bilo priviknut se na to ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 Gaming

I ja sam svoj PS3 dobio nedavno, tocnije prije 2 tjedna i jos se ne mogu priviknuti :) Ali nadam se da cu se nauciti s vremenom nisaniti u FPS-ovima, pa to je kao da nekome tko nikad nije igrao FPS na kompu das da igra, trebao bi se i taj priviknut {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 Gaming

i meni je tako sada na xboxu 360...ali preordati cu ovaj BF 3 makar mi bilo zadnje :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: PS3 Gaming

Well.. ja se nikad nisam navikao igrat FPS na konzolama, a imam konzole cijeli život..

Mislim, da se naviknut al jako jako daleko je to od igranja s mišem tako da izbjegavam igrat pucačine na ps3, jedino ekskluzive tipa Killzone, Resistance i sl.. za sve ostalo imam PC.

Jhva Elohim Meth.
14 godina
neaktivan
PS3 Gaming

meni su FPS-ovi puno bilji na PC-u jer mogu puno brze reagirat. ja sam se na PS3 naviknuo tek sad malo, a imam ga vec 1 godinu. na pocetku su mi score-ovi na cod-u bili 1 - 10, a sad znam biti drugi, a ako mi se posreci i prvi. dosta se tesko okretat na kontroleru, ali se moze podesit sensitivity. isto tako ovisi koje kontrole imate na kojim tipkama podesene. meni najbolje i standradno sa cod-a je:

L1 nisan

R1 pucanje

L2 flash

R2 grenade

X jump

kocka - reload

trokut - nemam pojma lol {#} aha sjetio sam se - promjena oruzja

krug - cucanj

R3 - sprint

L3 - bash

strelice - u vecini slucaja nebitne, desna koristi samo kod killstreaka

igrajte recimo 1 sat dnevno (ak ne izgubite zivce prije {#}) i priviknut cete se polako

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
To je stvar navike. Moras se prisiliti i nakon par sati ce biti puno bolje. Ali ovisi i od igre do igre. Ja sam se recimo super navikao na bc2, a killzone 3 mi ide slabije pa ga igram sa moveom. To je zato sto se kz3 nisam ni trudio navikavati igrati dualshockom. Vjerojatno bi nakon nekog vremena blo bolje ali jednostavno nije mi se dalo jer sam imao move. Tako da iako ne ide a igra ti se svidja, prisili se. Nakon nekog vremena nece ti se vise ni dati igrati sa tastaturom i misem. A na podu uvijek zavrsavas jer ljudi kz3 igraju vec mjesecima i jedva docekaju nooba:)
15 godina
PS3 Gaming

na ovim novijim konzolama ne znam kako je,ali vjerojatno se ne razlikuje puno od PS2 na kojem sam igrao CoD 3 i trebalo mi je dobrih 6 mjeseci da se nekako priviknem.Jako teško se okretati,ciljati,ali kad se dosta privikneš,nije toliki problem.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 Gaming

Ja još dan danas igram CoD3 na PS2 men je trebalo oko 10 dana da se priviknem!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 Gaming
ja sam se navikao na kontroler u nekih 5 dana, ali ipak više volim igrat FPS na PC-u. sad cu vjerojatno zamijenit ps3 za xbox 360 sa svojim frendom jer za xbox postoje left 4 dead 2, mass effect 2 i splinter cell conviction, sto nije slucaj kod ps3-a.
http://www.youtube.com/beleudovice

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 Gaming

xbox 360 rulz

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

xbox 360 rulz

Kakve to sad veze ima s temom?!

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
14 godina
neaktivan
PS3 Gaming

ma mali spam...nadovezo sam se na zamjenu xbox 360 i ps3 u postu iznad

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

ma mali spam...nadovezo sam se na zamjenu xbox 360 i ps3 u postu iznad

ma meni je uvijek ps3 u srcu, a xbox cu uzet iskljucivo zbog igrica.
http://www.youtube.com/beleudovice
16 godina
neaktivan
PS3 Gaming

Kupi si Move,Killzone 3 je napravljen za Move,puno bolje rješenje ako se ne možeš naviknuti,ali stvar je i u tome da Killzone i inače ima specifičnu i namjerno napravljenu fiziku i kao tromo kretanje glavnog lika pa je to nešto na što se u toj igri treba priviknuti,a i online je iznimno jak i sa snažnom zajednicom i težak pa će te tamo isprva popapati dok se malo ne naučiš.Ja na Killzone-u 2 isprva nisam mogao ostati živ 10 sekundi da me netko odnekud nije sp*izdio,to je bilo strašno,mislio sam da je nemoguće opstati ali moguće je,samo budi strpljiv.

You are what you believe yourself to be
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 19:47 (AjgorR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice