PS 3 u Češkoj

poruka: 8
|
čitano: 1.603
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PS 3 - o kupnji u Češkoj

Znači jedno jednostavno pitanje :) Idem sada na maturalac za 15 dana Beč-Prag-Krakow i gledao sam cijene PS 3 u Češkoj i nevjerovatno je jeftiniji nego kod nas (a di nije jeftinije nego kod nas) i sad nešto me kopka da si ga kupim tamo, ali me zanima da li su oni ono jezično ograničeni kao Talijani npr. odnosno da li im je konzola postavljena na Češkom i takve stvari, odnosno hoću li imati nekakva ograničenja sa ps networkom kad se vratim u Hrvatsku i da li bi mi uopće konzola bila na engleskom i da li bi imao neke probleme sa igrama kupljenim kod nas i takve stvari ? Ko zna neka mi molim vas odgovori i neka mi napiše ako bi imao neke nuspojave zbog konzole kupljene u Češkoj :P Hvala puno :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS 3 u Češkoj

Evo ja sam si ps1,ps2,ps3i xbox360 kupio u Austriji!I nikakvih porblema!Bilo je sve na engeskom osi ps3 on je bio na njemackom,ali to se lako dalo riješiti promjenom jezika!Možda će ti biti promjenjena vremenska zona država, al i jezik al to se lako da riješiti.Moj ps2 kao državu ima odabranune austriju al sam ja promjenijo u  Jugoslaviju xd!

Jedino će ti biti garancija i pokoja uputa problem!

::;;;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 9:59 (WiNAmDGAMer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: PS 3 u Češkoj

Si probao sa PS 3 na ps network ? sve ok ? :) multiplayer u igrama ? :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 10:45 (wildwest25).
17 godina
neaktivan
PS 3 u Češkoj

Slobodno uzmi tamo.

Jedino ce ti biti problem s garancijom, ako sta rikne.

Ali ako ga budes pazio i ostavljao 15-ak minuta nakon igranja u glavnom izborniku da se ohladi prije gasenja ne bi trebalo biti problema.

Na njemu ces napraviti Account koji nema veze s Ceskom, biras jezik koji zelis itd.

Jedino moras paziti, a na verziju firmwarea, ako zelis igrati backup igre.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
wildwest25 kaže...

Si probao sa PS 3 na ps network ? sve ok ? :) multiplayer u igrama ? :)

Sve je ok :)Sve namjesi u postavkama! :)Multyplayer isto ok :)!Nema brige!Sam si npraviš accounta na playstation network i uživaš :)

14 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Slobodno uzmi tamo.

Ali ako ga budes pazio i ostavljao 15-ak minuta nakon igranja u glavnom izborniku da se ohladi prije gasenja ne bi trebalo biti problema.

Na njemu ces napraviti Account koji nema veze s Ceskom, biras jezik koji zelis itd.

Firmwarea čemu služi?A da li je ps3usbjailbreak siguran?:http://www.ps3usbjailbreak.com/

D li imaš kakva iskustva s tim ?Ja si to mislim naručit al sam malo skeptičan!?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 10:59 (WiNAmDGAMer).
14 godina
WiNAmDGAMer kaže...
Chaky kaže...

Slobodno uzmi tamo.

Firmwarea čemu služi?A da li je ps3usbjailbreak siguran?:http://www.ps3usbjailbreak.com/

D li imaš kakva iskustva s tim ?Ja si to mislim naručit al sam malo skeptičan!?

To više ničemu ne služi(mislim na jb) jer su cfw-i besplatni, jedino ako hoces zaigrat koju noviju igru onda ti treba TrueBlue.Trebas bit na starijem fw-u 3.41 ili 3.55, tesko ako kupujes novi PS3.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 11:14 (dustY).
16 godina
neaktivan
PS 3 u Češkoj

Hvala puno :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice