jel mogu playstation2 spoit na komp imam graficku nvidia 8600gt 256mb
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hehe
naravno da ne, a zašto bi ti to spajao i kak ti to zamišljaš?
moze se ak imas tv karticu
it želiš poboljšati playstation sa hardverom kompjutora, il poboljšat kompjutor hardverom plejstejšna?
bilo kako bilo nemoguće
Kada bi Sony napravio PC sa mogućnostima igranja igara za PC i za PS 3, tj. da napravi PC i PS 3 u jednom to bi uzdrmalo tržište do temelja. Možete li zamisliti takav stroj? Takav spoj bi srušio sve rekorde prodaje.
Kada bi Sony napravio PC sa mogućnostima igranja igara za PC i za PS 3, tj. da napravi PC i PS 3 u jednom to bi uzdrmalo tržište do temelja. Možete li zamisliti takav stroj? Takav spoj bi srušio sve rekorde prodaje.
HaHa na sve
dal se može ps2 ili xobx spojiti na monitor običan
kako ako imas tv karticu...ja je imam i imam isti problem kao taj covjek...
ja znam, ali znanje košta.. 
UPDATE:
Ma zezam se.. Ako se dobro sjećam, bio je neki konverter za spajanje PS2 na CRT ( tj. VGA ), ali je bio dosta skup i ne baš kvalitetan.
Možda ti ovo pomogne, nazovi ih i pitaj da li je to to:
http://webshop.sophoslab.hr/?dodatna-oprema/52/ps2-multi-vga-box/37
a daj molim te ako smo vec kolege na forumu xd...pomagaj...plz...
Takodjer i mene zanima dali postoji mogucnost spajanja Ps2 na kompjuterski monitor, ali bez tv kartice, ili nekog loseg alternativnog rjesenja?
Znaci onaj scart kabal da spojim u d-sub, nesto tipa uradi sam, prespajanje zica ili slicno, i da daje dobru i jasnu sliku? Jeli to moguce i kako?
za PS3 ima rješenje DVI to HDMI
Napravio update mog gornjeg posta, imaš link...
heehhehe...ima li nesto jeftinije?ili jednostavnije?
e ljudi kako mogu spojit playstation u komp a monitor mi lcd i naravno kakko spojiti
e ljudi kako mogu spojit playstation u komp a monitor mi lcd i naravno kakko spojiti
Mislis spojiti PS na LCD ekran? Ili sto? Jesi znao da ekran ne spada pod komp, on ti je zaseban, odvojen od kucista?! ;)
CITAJ gornje postove!