PLAYSTATION 5 - dostava

poruka: 4.538
|
čitano: 1.078.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
protjeran
PLAYSTATION 5 - dostava

Renato,

svaka čast na potezu i objavi ovdje

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Re: PLAYSTATION 5 - dostava
Maat kaže...

Renato,

svaka čast na potezu i objavi ovdje

Ja mu nevjerujem, trebao je screenshot maila i snimiti razgovor na mobitelu, pa uploadat ovdje

6 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Sad naso u spamu i ovaj odgovor, a svoj mail prema njima necu objavit, nije mjesto tomu ovdje 🤣

0 0 hvala 0
7 godina
protjeran
Nightyx kaže...

Ja mu nevjerujem, trebao je screenshot maila i snimiti razgovor na mobitelu, pa uploadat ovdje

Ahahahahahaha! Tnx, nasmijao si me do suza!

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2021 10:39 (Maat).
7 godina
protjeran
Renato89 kaže...

Sad naso u spamu i ovaj odgovor, a svoj mail prema njima necu objavit, nije mjesto tomu ovdje 🤣

Slažem se. Nije mjesto ovdje.

Budući da si se potrudio oko svega i poslije donio sjajne vijesti ovdje vjerujem da tebe ekipa neće napasti kao mene.

4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

S obzirom da se nasa prica ovdje blizi kraju,pomalo mi zao sto ce ova tema biti ugasena. Puno smo se zivcirali, smijali, salili, kratili vrijeme ovdje i bas ce mi nedostajati. A mozda i nece 😂. Kakve sam srece dobit cu ps ostecen ili neispravan. 🙄

7 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Lilith90 kaže...

S obzirom da se nasa prica ovdje blizi kraju,pomalo mi zao sto ce ova tema biti ugasena. Puno smo se zivcirali, smijali, salili, kratili vrijeme ovdje i bas ce mi nedostajati. A mozda i nece 😂. Kakve sam srece dobit cu ps ostecen ili neispravan. 🙄

Ja cu doci povremeno ovdje na temu cisto da vidim kako se jos neki ziviciraju jer nisu uspijeli nabaviti ps5 i malo nasmijem na pretpostavke i nagadjanja

6 godina
protjeran
m4st4 kaže...
Bloodborne, tvoj surovi realizam odgovara patnji koju sam osjećao dok sam pokušavao srediti Vicar Ameliju.

Just end me, you beautiful beast.

Ovaj mjesec traje vječno, a tek prošla tri i sitno dana. Odoh na zoom.

Haha a cuj to ti je tak roba dode, popisi, provjeri jel sve stiglo u redu, 

pa poprintaj racune za izdane predracune. Ima toga prije nego krene

na dostavu. 

Kaj se tice amelije malo je zajebana kad udes u ng cycle. 😀

Discord za BUG-ovce https://discord.gg/Yu9aTxk
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Mali nastavak razgovora. A cini mi se da nije opet valjda neznamo neznamo ka sto su dosada govorili uvik. Rekli su bas uvjereno da iduci tjedan doc i krenit isporuke.

0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Lilith90 kaže...

Budemo otvorili novu kad dode ps6 😅🤣

4 godine
neaktivan
bloodborne kaže...
Lilith90 kaže...

Ajme kad ce to bit. Ja budem matora baba do tad pa ce mi drugačije igracke trebat😂. 

14 godina
Lilith90 kaže...

De pomozite i nama bosancima da sto prije dobijemo 😂

Be Water My Friend
6 godina
protjeran
Lilith90 kaže...
bloodborne kaže...
Lilith90 kaže...

Ajme kad ce to bit. Ja budem matora baba do tad pa ce mi drugačije igracke trebat😂. 

Je pa onda budes taman stara koka, a mi mladići

bumo željni dobre juhe. 

7 godina
protjeran
Lilith90 kaže...

Imaš pravo! Renato ajmo hitno javit u SD da smo se samo šalili, da ne moraju žuriti s isporukama, vidiš kako je sve zamrlo nakon tvoje obavijesti  

4 godine
neaktivan
bruslii kaže...
Lilith90 kaže...

De pomozite i nama bosancima da sto prije dobijemo 😂

reci koja je trgovina u pitanju, kad si narucio konzolu i koja verzija (br ili digitalna), svakako ostavi kontakt mail njihov, pa cemo im poslat inspekciju i eventualnu ih uputiti na prvi opcinski sud koji im je u susjedstvu

6 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Baš sam zajebo, cijeli dan mrtva tišina... ak niš bar znamo kad im pošiljka stize, pa ćemo spamat kad krenu dolazit poruke od dostavljača, eto sutra ravno 4 mjeseca kak sam naručio, kaj je još dva, tri tjedna čekat, bar će bit slatko dočekat taj dan nakon tolko dugo čekanja 😛

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Renato89 kaže...

Baš sam zajebo, cijeli dan mrtva tišina... ak niš bar znamo kad im pošiljka stize, pa ćemo spamat kad krenu dolazit poruke od dostavljača, eto sutra ravno 4 mjeseca kak sam naručio, kaj je još dva, tri tjedna čekat, bar će bit slatko dočekat taj dan nakon tolko dugo čekanja 😛

Hehehe, meni također sutra 4 mjeseca kako cekam. 5.10.2020. u 18.10 h 😉

6 godina
protjeran
PLAYSTATION 5 - dostava

Nemate brige stizu plejke za "sve". 😎😃

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Dobro jutro, ekipice, ima li šta plejki na paleti? 

Danas točno 120 dana od moje BR prednarudžbe 8.10... Čini se duže. U mjesecima zvuči 'strašnije', jer uskoro plaćam petu ratu. Ne smeta mi doduše, jer sam barem 'u sistemu', znam da nije samo fiktivna brojka pa 'ako bude'.

Vjerujem nakon jučerašnjih i svih prijašnjih poruka ohrabrenja da je sad to TO, da nema dalje za nas ovdje, veljača je naša. 

2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Meni neugodno kad me neko pita jel ti stigla plejka, vec mjesecima govorim trebala bi ovaj mjesec

3 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Haha, također.

Velim, ponekad upalim DualSense ispred crnog TV-a, zabljesne plavo na par sekundi i ugasi se.

Da sam znao, ne bih premještao četvorku u drugu sobu i pretvorio ju u Netflix mašinu za ukućane.

Fali mi gejmanje na ogromnom TV-u, HDR, the whole shbang.

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Doci ce dan, doci ce vreme...
Spajati ps5 na 27" 2k monitor, 144hz, 1ms ili na 55"sony 900h?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jesam li ja jedini koji smatra da ništa od PS ni ovaj mjesec, ili barem ništa od DE?

0 0 hvala 0
17 godina
starblack kaže...
Doci ce dan, doci ce vreme...
Spajati ps5 na 27" 2k monitor, 144hz, 1ms ili na 55"sony 900h?

Moj izbor bi uvijek bio tv 55" s HDR nego duplo manji monitor bez HDR.

16 godina
Ezel94 kaže...
Jesam li ja jedini koji smatra da ništa od PS ni ovaj mjesec, ili barem ništa od DE?

Pa treba krenuti prvo od Sony kada drugi val ide i da li je uopće poslan. Sa druge strane treba razumjeti da ide i Uskrsk.. pa.. kad sve sabereš i oduzmeš - nisi jedini.

Ja vjerujem da u Sonyu svaki menadžer psuje sve po spisku i AMD-u i TSMC-u.

10 godina
Ja sam jos u prvom mjesecu rekao da konzole dolaze u drugom mjesecu, krajem ovog mjeseca dolaze na sva veca tržišta, svi su mislili da govorim gluposti i da ce doci u siječnju jer su vam tako rekli prodavači. Do kraja mjeseca ce sigurno dosta vas dobiti, a ostali u ožujku. Ne ocekujte neki veci broj konzola dok ne pocne nova financijska godina. Sony trenutno salje 30,000 konzola u Indiju krajem veljače, to im je sad glavno tržište i cilj za kraj ove financijske godine.
Izdrzite jos ovaj mjesec, sredina do kraj veljače, ovisno kad dobiju posiljku i posalju.
Mnogi drugi ju nece dobiti do travnja.
8 godina
Lilith90 kaže...

A jebiga, ne dođe vam konzola par mjeseci i vi odmah mailovi prijetnje i inspekcije. 

4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Evo čitam bas na fejsu da PS5 u slobodnoj prodaji nece biti do 2022. godine

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Jel ima neki thread za dostavu Serije X? Da spojimo tuge, dvije ekipe, ujedinjene u jednoj birtiji.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
m4st4 kaže...
Jel ima neki thread za dostavu Serije X? Da spojimo tuge, dvije ekipe, ujedinjene u jednoj birtiji.

Ne vidim smisao teme za dostavu xboxsx kad ni originalna tema o toj konzoli nema puno prometa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice