PLAYSTATION 5 - dostava

poruka: 4.538
|
čitano: 1.075.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
Re: PLAYSTATION 5 - dostava
Rijeci ti se pozlatile!!
Ajde da i mi smrtnici koji smo iz tcoma narucili da napokon dobijemo ps5
13 godina
neaktivan
Jel ima netko s eKupi da čeka? Oni niti što znaju niti javljaju...

0 0 hvala 0
5 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Definitivno je tu najjači HG-Spot, oni pojma nemaju ni kad ni koliko ni ništa a primaju rezervacije i uzimaju 1000kn za rezervacije doslovno svaki dan :D

Poslovni potez godine..

1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan

U 11 mjesecu su trazili cijeli iznos unaprijed 😂 i rekli da ce doci u 1.mjesecu. Silno me zanima dal je itko dobio od tamo svoju konzolu. Ja sam s njima bila zadovoljna ali sad me skroz razočarali. 

15 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Ma te poruke da dolazi u veljaci ne znace nista jer ono tribalo je doc do sad tako 10 puta. Sony salje saku konzola svako malo, oni namire neke preordere i tako u krug.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Jonja kaže...

Ma te poruke da dolazi u veljaci ne znace nista jer ono tribalo je doc do sad tako 10 puta. Sony salje saku konzola svako malo, oni namire neke preordere i tako u krug.

Naravno da znace, jer sad su ti poslali poruku da ce ti biti isporuka u 2. mjesecu, a prije su pricali da "ocekuju u siječnju" i to samo kad ih pitaš...tako da, velika razlika ustvari

EDIT: Što se tiće HG spota, ne vjerujem da ljudi još uvijek uzimaju narudjbe tamo, jer oni ak su do sada isporucili svega nekoliko konzola, moj je savjet, bolje pricekajte da se namire u SD prednarudjbe i onda "lovite" nove količine, vjerojatno ce malo malo izbacivat da je moguce narucit i to ce dolazit dosta brzo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2021 7:31 (Nightyx).
4 godine
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Navodno iz hg spota sam dobio info da su namireni svi iz 9. I 10. Mjeseca ja sam uzeo pocetkom 11. Receno je pocetak veljace iako je sve to rekla kazala

Ovo se ne tice digitalnih za njih mi je receno da boga pitaj kad i da ih je sony iz nekog razloga i povlacio s trzista

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2021 9:56 (Neocide021).

0 0 hvala 0
14 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Mali update sa moje strane , dobio mail od lika sa Playgamea.si gdje sam prednaručio digitalnu konzolu još u devetom mjesecu a on kaže velika pošiljka konzoli za naše tržište bi trebala stići u 3. mjesecu a prije toga ništa. Kaže da su to zadnje informacije koje on ima mada se iskreno nadam da griješi. 

Sa druge strane danas bio u Vacomu (poslovno ) i usput pitam lika kontam da kod vas neće biti pleyki prije Božića i Nove Godine a on meni ladno odgovori očekujemo ih u slobodnoj prodaji u 3. ili 4. mjesecu e sad ili svi imaju oprečne informacije ili svi nagađaju ili više jebe lud zbunjenog ........

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Neocide021 kaže...

Navodno iz hg spota sam dobio info da su namireni svi iz 9. I 10. Mjeseca ja sam uzeo pocetkom 11. Receno je pocetak veljace iako je sve to rekla kazala

Ovo se ne tice digitalnih za njih mi je receno da boga pitaj kad i da ih je sony iz nekog razloga i povlacio s trzista

Ja sredinom 11.mj. Molim te da javis ovdje kad ju dobijes, da se imam i ja cemu nadati... 

6 godina
protjeran
gušterko kaže...

Mali update sa moje strane , dobio mail od lika sa Playgamea.si gdje sam prednaručio digitalnu konzolu još u devetom mjesecu a on kaže velika pošiljka konzoli za naše tržište bi trebala stići u 3. mjesecu a prije toga ništa. Kaže da su to zadnje informacije koje on ima mada se iskreno nadam da griješi. 

Sa druge strane danas bio u Vacomu (poslovno ) i usput pitam lika kontam da kod vas neće biti pleyki prije Božića i Nove Godine a on meni ladno odgovori očekujemo ih u slobodnoj prodaji u 3. ili 4. mjesecu e sad ili svi imaju oprečne informacije ili svi nagađaju ili više jebe lud zbunjenog ........

" Vjerojatno se odnosi samo na Digital verzije, no koliko smo mi upoznati to je za Travanj 🙂"

ovaj odgovor sam ja upravo dobio.

4 godine
protjeran
Nego, a kolko vas je poslalo prijave?

1 0 hvala 0
5 godina
protjeran
PLAYSTATION 5 - dostava

Ekipa moze li se negdje prednaručiti (uplatiti unaprijed) konzolu?

0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
PLAYSTATION 5 - dostava

ja sam bacio preorder u HG Šrotu pa kad bude bit će, do tad sony

i ekipa nek si puše kikija :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Ja sam prijavio eKupi...
5 godina
protjeran
bloodborne kaže...

Kad si napravio preorder?

Evo i ja se kod njih prijavio pa ako dođe do Uskrsa bit će dobro 

5 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

Mas smješni su, ja sam napravio preorder 7.1, tad su mi rekli da dolaze u 3mj, zvao sam jučer da pitam imaju li kakve nove informacije, pa sad kažu 4-5mj, tako da mislim sa samo skupljaju lovu, dobivaju konzole na kapaljku, koliko su preordera uzeli mislim da neće isporučiti do kraja godine, mislim da ću otkazati svoju prednaruđbu tamo.

0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
herya kaže...

Mas smješni su, ja sam napravio preorder 7.1, tad su mi rekli da dolaze u 3mj, zvao sam jučer da pitam imaju li kakve nove informacije, pa sad kažu 4-5mj, tako da mislim sa samo skupljaju lovu, dobivaju konzole na kapaljku, koliko su preordera uzeli mislim da neće isporučiti do kraja godine, mislim da ću otkazati svoju prednaruđbu tamo.

Gdje si preorderao?

5 godina
PLAYSTATION 5 - dostava

HG Šrot

1 0 hvala 0
17 godina
herya kaže...

HG Šrot

a gdje je to kod njih moguc preorder? meni pise nedostupno.

6 godina
protjeran
user2206 kaže...
bloodborne kaže...

Kad si napravio preorder?

Evo i ja se kod njih prijavio pa ako dođe do Uskrsa bit će dobro 

Danas

Edit: ili jednostavnije evo ss

Discord za BUG-ovce https://discord.gg/Yu9aTxk
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2021 18:40 (bloodborne).
4 godine
neaktivan

Uzea san 12.11. Tako da smo isto negdi al ofc tada mi je receno kroz tjedan dana do mjesec hahahahaha

Sta se tice sada prednarudzbe u njih mozes zaboravit to pocrtak veljace evo umirem od smijeha. Tada su meni rekli NAJPRIJE da cu dobit u pozivu prije 10 ak dana a kao sto rekoh prednarucio sam 12.11. A sada govore da ako DANAS prednarucis da dobijas isto kad i ja. Jednostavno nemoguce osim ako ce dobiti preko 1000 konzola xD

A sto je najtragicnije od svega je sto je najvjerojatnije ni ja necu dobiti tada...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2021 19:04 (Neocide021).
5 godina
neaktivan
PLAYSTATION 5 - dostava

Bitno da ameri dobivaju na playstation direct i digitalne.

0 0 hvala 0
17 godina
Klinjo kaže...

Bitno da ameri dobivaju na playstation direct i digitalne.

Tržište od 350 milijuna ljudi dobije kaj hoće, pogotovo ako u susjedstvu stanuje microsoft.

4 godine
protjeran

Evo da javim ja i buraz od 16:00 do sad smo igrali :D ugl, ja sam danas kupio playstation 5 disk bez ikakve prednarudbe, doslovno ušao sam u spohoslab i pitao da li mogu prednaručiti playstation 5 i čovjek mi kaže evo baš danas došle nove zalihe i eto kupio na mjestu nisam ni sam mogao vjerovat. Ja pitao čovjeka kako to da nisu rasprodane znam da ih nitko nema i kaže on meni da svi misle da su to prazne kutije playstationa i nitko ne ulazi u dućan. Tako da eto pitajte možda vam se posreći. 

4 godine
neaktivan
zenoc22 kaže...

Evo da javim ja i buraz od 16:00 do sad smo igrali :D ugl, ja sam danas kupio playstation 5 disk bez ikakve prednarudbe, doslovno ušao sam u spohoslab i pitao da li mogu prednaručiti playstation 5 i čovjek mi kaže evo baš danas došle nove zalihe i eto kupio na mjestu nisam ni sam mogao vjerovat. Ja pitao čovjeka kako to da nisu rasprodane znam da ih nitko nema i kaže on meni da svi misle da su to prazne kutije playstationa i nitko ne ulazi u dućan. Tako da eto pitajte možda vam se posreći. 

Hahahahahaha... Lik 

Mogao sam biti u NBA-u, ali Bog je stavio 10 inčeva na krivo mjesto
4 godine
protjeran
Ne kužim kakva kretenčina moraš biti i trolat tu ljudima koji sad već par mjeseci čekaju plejku.

Da imaš mozga i da si kupio plejku, onda bi slikao plejku i račun s jučerašnjim datumom pa da se uvjerimo kak si se ti ušetao u dućan reda radi, a na kraju kupio ps5.
4 godine
neaktivan
foofajter kaže...
Ne kužim kakva kretenčina moraš biti i trolat tu ljudima koji sad već par mjeseci čekaju plejku.

Da imaš mozga i da si kupio plejku, onda bi slikao plejku i račun s jučerašnjim datumom pa da se uvjerimo kak si se ti ušetao u dućan reda radi, a na kraju kupio ps5.

Ma nije on jučer kupio PS5...inače bih rekao da glumi idiota...no ipak mi se čini da ovo nije gluma🤔

4 godine
protjeran
Prije dva tjedna je napisao da radi u sortirnom centru i da je vidio da za 5.2. ima velik predujam od SD. Nakon toga je par puta pitao dobro di je taj playstation. Sad ga je odjednom kupio na način da se samo ušetao u dućan.

Jede govna, a burek 10 kn
4 godine
neaktivan
Jedva čekam ponedjeljak, 1. veljače, da kažem 'ovaj mjesec nam napokon dolazi PS5!'

...i da se rastuće frustriram kako budu prolazili dani i rasla spoznaja da je veljača sam način da nas maknu s grbače, na kratko.

Nadam se da će ipak namiriti potrebite.

2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
m4st4 kaže...
Jedva čekam ponedjeljak, 1. veljače, da kažem 'ovaj mjesec nam napokon dolazi PS5!'

...i da se rastuće frustriram kako budu prolazili dani i rasla spoznaja da je veljača sam način da nas maknu s grbače, na kratko.

Nadam se da će ipak namiriti potrebite.

ovo si citirao ko iz biblije, pa ko da hranu ocekujemo

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice