Nema teoretske šanse da su do sada čekali i da će u 2. mjesecu zatvorit svaku moguću prednarudjbu koja je napravljena, ako bude tako super, ali netko tu nešto mulja sigurno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jebeno kako ovaj momak dode do 5-6 komada, a neki ju nit ne vide a prednarucili krajem devetog mjeseca. Jebo ti ja drzavu i poslovanje kad se ovakvi okoriste.
Ovaj tip sta prica da ima 5-6 komada je vidija konzole kolko i saša matić publike na koncertima. Laprda bezveze, nit mu prica drzi vodu
Ovaj tip sta prica da ima 5-6 komada je vidija konzole kolko i saša matić publike na koncertima. Laprda bezveze, nit mu prica drzi vodu
Da je istina, sigurno nebi imo potrebu doći na forum i to ispričati, nema apsolutno nikakvog razloga da to napravi, tako da obijus samo širi "paniku" oko vec isfrustiranih kupaca...tenkre...
Ja sam dobio iz SD prije 2 dana konzole, a nisam ni imao novu naruždbu nego preko "frenda", nazovi ti njih pa im JM jer te lažu, sve i jedna konzola iz listopada je dostavljena ili je otišla u ruke njima ili netkome tko prodaje za njih, a Vama su rekli da nisu dobili dosta. Laži laži me.
Da, ali cak i da medu sobom dilaju konzole opet treba izdat racun nekome, to eventualno da
svi oni keširaju. za neke vece face ( citaj pozicije ) u SD to jos mogu popusit, ali za jadne prodavace
tesko eventualno ako oni sebi piknu po 1 i više manje sve ide preko keša.
uz pretpostavku da je to sve istina naravno, ali da je sve to skupa sumnjivo i neprofesionalno je.
a do dokaza mozes doci jedino da to netko javne necime potvrdi tko jel tamo radi i ne boji se pedale.
sto znaci do prave istine doci necemo, vec cemo zaboraviti kad svi dobimo konzole tamo do bozica 2021.
Pa gle, neću ja pričati ovdje što dajem i kako. Naravno da neće netko uzet konzolu za 4200 kn i dat ju meni za 4200 kuna, kakve bi koristi ta osoba imala od toga? Jesam ja rekao da je to radi ekipa na ugovoru od 30 dana ili oni iza šanka ili online podrške? Ja sam rekao da to vjerojatno rade svi iz nabave jer oni ne moraju što dobiju odmah svima slati jer mogu poslati ljudima da će kasniti jer nema dovoljno konzola, a to je i istina. To što možda 50 konzola ode na stranu i tih 50 koji su trebali dobit isto dobiju da neće dobit sad nego kasnije, e to je ono što je moguće, a meni nije bitno što i kako, ja sam dobio, prodao i ok. Nadam se uskoro opet 1-2 dobit. Račun, eh, pa daj si razmisli malo. Račun se izda unaprijed. Recimo da sad znaju da dolazi 100 konzola, a gospodine Ivo Ivic radi tamo, on si napravi 3 računa, plati i kad dođe sebi isporuci, odnosno gospodinu Marku Markovicu. Nešto mi kaže da bi se to moglo tako radit, ne znam ja, samo kažem. Ja mislim da ovi s Njuskala što rasprodaju drže prevelike cijene i rade glupost jer ja svoje prodame na FB Marketu brže.
pa dobro kolega, ali ne mozes ti samo tako manipulirati konzolom pod tim i tim serijskim
s izdanim racunom na to i to ime. što ovdje nije slucaj jer preorderom su ljudi dobili predracun
a kasnije ide ovo iznad, u principu do računa vjerujem te konzole ni ne dodu nego se kako i sam kazes
netko okoristi.
ja osobno cu i preko kurca dati 4100 ili ako bude 3800 koliko vec bude cijena za kes kamoli da nekome
tamo random dam 5-6+ da nejdem u nebeske cifre uz primjer da te budale samo daju viziju sonyu koliko
su ljudi spremni platiti za konzolu, i onda ce mi se za par godina kad dode ps6, ps7 ti preprodavaci
zaliti na cijenu konzole koja ce se dici zbog njihove lakomosti danas. to je sve hipotetski, ali nije nemoguce.
ja se na tebe kolega ne ljutim, ti si iskoristio situaciju i boli te briga za ekipu koja pare nema vec 4 mjeseca
a nema ni onoga sta su platili. a onda kad dodes reklamirat takve gluposti onda te gledaju kao budalu
koja ispada da je taj proizvod bacala kroz prozor pa je otisao u pm. i trebaju ih prijavit inspekciji
ne hrane oni nama usta nego mi njima.
Ili zelis reci da dobijes konzolu koju kasnije prodajes, a ne dobijes racun uz nju?
A racun se ne moze izdati unaprijed, ovako kako si ti predstavio, pitaj gosp. Linica zasto, kljucna riiec fiskalizacija......
Mislim, moze, ali to je onda neka druga kategorija....
Vjerovatno to netko kupi svojim novcima,.proda tebi, a ti onda opet preprodajes

Ma frajer baljezga. Jedan od ban accountova 100%. Ili općenito troll.
Mislim, okej, kul, prodao si već petu konzolu, čestitam na skalpu! Što, želiš pohvalu od ekipe ovdje? Ili malo soli baciti?
WHO. GIVES. A FUCK.
Ali doslovno. Ekipa koja ovdje strpljivo čeka mjesecima to radi jer su sve ono što ti nisi, pošteni građani u banana državi. Tko nam kriv!
Uostalom, svi imamo svoju ulogu u cijeloj toj priči. Trenutno si ti forumski harlekin, a misliš da si car. Radije ću vrtiti palčeve i fićukat si do veljače nego tebi dati kune extra na Njuškalu za mašinu.
Lik kenja bezveze prodaje svoju konzolu korištenu 45 dana na njuškalu po 6000 kn ili 5000 kn plus PS4 čak ima na njuški isti nick kao i ovdje, znači baljezga samo da nije u njemu ali ako mu to čini veselje ........
Molim pročitati.
Nazovite samo ako vam uvjeti odgovaraju
Konzola je rezervirana za keš u iznosu od 6000 kuna osim ako se ne proda do kraja dana.
Uvjeti prodaje su sljedeći.
Vaša konzola PS4 Slim + 5200 kuna keša
ili
Vaša konzola PS4 Pro + 5000 kuna keša
ili
6200 kuna (već je rezervirana za 6000 kn)
Ovo mu je oglas, dakle tip je dno dna. Spreman je prikršit rezervaciju radi 200 kn. Al baren daje opcije za kupovinu, sljedeca opcija je 5722 kn + lapdance + glazbena želja + PS4 Pro
Molim pročitati.
Konzola je rezervirana za keš u iznosu od 6000 kuna osim ako se ne proda do kraja dana.
ili
ili
Ovo mu je oglas, dakle tip je dno dna. Spreman je prikršit rezervaciju radi 200 kn. Al baren daje opcije za kupovinu, sljedeca opcija je 5722 kn + lapdance + glazbena želja + PS4 Pro
Hahahahahahhaahha... Racuna ti Pro 1000kn a Slim 800kn. Seljacina raspala Zamisli primitivizma.
Molim pročitati.
ili
ili
meni ovo zvuči kao black friday akcija ne znam za vas momci.
Evo da vas updateam, upravo me zvali iz SD samo da potvrde moju narudjbu i rečeno mi je da digitalke neće stići do kraja 3. mjeseca (i to je dosta upitno), tako da neko je na stranici ranije rekao da će namiriti sve pa i digitalne u 2. mjesecu, tako da i taj laprda bezveze
Evo da vas updateam, upravo me zvali iz SD samo da potvrde moju narudjbu i rečeno mi je da digitalke neće stići do kraja 3. mjeseca (i to je dosta upitno), tako da neko je na stranici ranije rekao da će namiriti sve pa i digitalne u 2. mjesecu, tako da i taj laprda bezveze
To se znalo vec u studenom, samo ljudi nisu htjeli vjerovat jer su se nadali. (+ tzv. skalperi djelomicno holdaju svoje konzole jer im cijena raste svugdje trenutno i vjerovatno ce rast jos mj. dana)
Doslovno živimo u distopiji.
Evo da vas obavijestim o novostima.
Jučer sam dobio poziv iz SD, a maloprije i mail u kojem me obavještavaju da je pošiljka s mojom PS5 BR konzolom najavljena od proizvođača za dolazak na skladište SD-a tijekom veljače te će potom biti spremna za preuzimanje u trgovini kao što je dogovoreno prilikom prednaruđbe.
Eto, nadam se da to uistinu znači da PS5 dolazi u veljači.
Ja im više neću slati mailove. PS5 BR će doći u veljači ili će moj sljedeći mail biti upućen 01. ožujka inspekciji.
Držim fige da inspekcija neće biti potrebna te da ćemo u veljači dobiti naše konzole😊
Jel itko narucivao iz HGspota digitalnu verziju?
Ovom prilikom Vas obavještavamo da je pošiljka sa Vašom PS5 DE konzolom najavljena od proizvođača za dolazak na naše skladište tijekom veljače.
Dodatno ćemo Vas o statusu isporuke informirati na dan zaprimanja pošiljke, a Vaša PS5 konzola će sljedeći radni dan biti predana na isporuku kurirskoj službi koja će Vas nadalje dodatno obavijestiti SMS porukom o tijeku isporuke.
Ako nekome pomaze PS5 DE narucena 6.10
Samo me malo cese, telefonskim putem potpuno oprecne informacije rano ujutro, kasnije popodne ovaj mail.
Nadamo se da dolazi uskoro.
Kaze ekipa, gdje vam se zuri, i tako nema igara... Ima igara i ima da ono sto je moje bude u mojim rukama... Ne brigajte brigu hocu li ja na njoj gledat br filmove, igrat kolekciju iz plusa koja me pripada, ili se ko tele divit da stoji ugasena na polici... Ili cak u kutiji. Bolesti su razne, ali nema potrebe da brinete sto cu ja s mojim igrackama/bolestima.
Meni SD ni ne želi odgovorit na mail, vrhunska firma, ovo je zadnje kaj sam kod njih kupio.
Posalji im mail da bi mogo trazit povrat sredstava + kamate na to. Kad izracunaju kamatu, taman dode razlika za BR.
Kako god okreneš lažu, jednima kažu da mogu doplatiti za BR jer nema digitalnih do ožujka, drugima za digitalne kažu bit će tijekom veljače, jebe lud zbunjenog
Također mislim da je ovdje problem to što je bilo izricito navedeno u drugom valu preordera da datum isporuke nije točno određen, što znači da je na neki način bilo tko ko je naručio tada pristao da će ga možda jebati.
Desetak dana bi bio početak veljače. A val u veljači navodno pokriva SVE preodere. Hm. Živi bili pa vidjeli.
Inače, toliko su mizerno slali sad u siječnju da niti cijela ekipa iz 6.10. još nije pokrivena. Strašno!
Također mislim da je ovdje problem to što je bilo izricito navedeno u drugom valu preordera da datum isporuke nije točno određen, što znači da je na neki način bilo tko ko je naručio tada pristao da će ga možda jebati.
to bi mozda vrijedilo da nije ispao skandal s day one isporukama
05.10. digital, eto gospoda se udostojila javit, naravno generički odg ko i svima, vaša narudžba se očekuje u veljači, onda će tamo 22.2. javit, vaša se narudžba očekuje u ožujku