jel stvarno toliko gora od fife? mislim radije bi fifu ali mi se nedaje 150+kn za nju, ovo za 40kn je bagatela
jel stvarno toliko gora od fife? mislim radije bi fifu ali mi se nedaje 150+kn za nju, ovo za 40kn je bagatela
Na stranu PES, Fifa i ostalo.
Ono što bi moglo zanimati ljude s PS Plus pretplatom su popusti na:
Cjelokupna ponuda ovdje.
Sve dok se drzis offline moda, PES je zanimljiv. Karijera i ostalo je svakako iznad FIFAe. Pogotovo ako stavis database sa pravim imenima klubova i liga. Sve ostalo nema nikakav smisao igrat na PESu jer je katastrofalno.
A koji si ti faktor na ovom svijetu da određuješ što je dobro, a što smeće?
Smiri hormone.
I smanji doživljaj.
Slobodno kupi igra je ok. Mlađe generacije preferiraju fifu, ali pes je zabavan pogotovo u društvu.
O čemu pričaš? PES.je po loot boxevima nesuporedivo bolji od FIFA-e. U PES-u je prilično lagano složuti top ekipu u online modovima.
Da li itko ima problema sa rest modom na konzoli?
Prvo sam mislio da je nestalo struje, pa da sam ugasio konzolu, onda sam se opet tjesio da je nestalo struje. Konzola mi se ugasi kada je duze vrijeme u rest modu (npr. preko noci), ne znam da li je to novi feature ili greska, ali mi se to nikada nije dogadalo u ove 4 godine koliko imam PS.
Bez kupovanja coinsa je prilično lako složiti top ekipu u PES-u.
Mislim da si preoštar prije kad smo imali više vremena nalazili bi se kod nekoga i grupno španali PES i bilo je ludo zabavno.
Sad kad imamo manje vremena igramo online nas 3 frenda i super mi je zabavno, nije nam potrebna nikakva super grafika i licence bitno da se nadmećemo kao i uvijek tvrdim da su današnje generacije razmažene i uvijek nađu neki k. koji nije po njihovoj volji i prigovaraju.
Znači primjetio sam da baš svakoj novoj igri neko nađe zamjerku tako da je popljuje uzduž i poprijeko i onda je glavni u "selu".
Razmažena rulja eto to je to.
Ok je kritika, ali natjecanje u pljuvanju je pušiona.
Hvala za koristan info
Ma uzeti ću jer ono što vidio na youtube mi se svidjelo.
Hexfire, 60 dolara nikako ni PES ni Fifa.
Fifa 20 uz podešene slidere može proći, za karijeru.
Nego, NBA2K 20 je predobra igra. Kakav gameplay,
atmosfera, uvodi u utakmicu, komentatori, publika... itd.
Od sad je uzimam svaku godinu. Tko ima volje za učenjem,
te malo prčkanja po sliderima neće požaliti.
Ja sam prezadovoljan. Igram ligu, ne online.
Ima neki link to za TLOU 2 u 22.00?
Meni je tako zao sto nisam uzeo nba 2k20 kad je bio 38 kn da bi najradije sam sebi jaja odgrizo...
Ne reži jaja, šaljem ti podatke od acc
Ne reži jaja, šaljem ti podatke od acc
Sta pijes,da konobar donese?
Veliko hvala ljudino!
Mislim da si preoštar prije kad smo imali više vremena nalazili bi se kod nekoga i grupno španali PES i bilo je ludo zabavno.
Sad kad imamo manje vremena igramo online nas 3 frenda i super mi je zabavno, nije nam potrebna nikakva super grafika i licence bitno da se nadmećemo kao i uvijek tvrdim da su današnje generacije razmažene i uvijek nađu neki k. koji nije po njihovoj volji i prigovaraju.
Znači primjetio sam da baš svakoj novoj igri neko nađe zamjerku tako da je popljuje uzduž i poprijeko i onda je glavni u "selu".
Cim netko spomene PES u losem glasu, lik je preostar. Ti si popljuvo FIFAu u svakom smislu, pa imas to pravo ocito ili kaj? Naravno da ce netko, poput mene koji jos od ISSa igra PES shvatit da igra nije priblizno onom kaj je bila ili kaj je mogla bit. Nema tu razmazene generacije ili lose generacije. Ako nesto valja, onda se to igra. Ako imas dvije igre sa istom tematikom. Jedna se igra vise od druge i to ne samo nekoliko puta vise ljudi igra, vec je razlika u milijunima ljudi vise.
Niti PES niti FIFA ne zasluzuju 60$, kao kaj je netko spomenuo prije toga. Al' ako se vec neki nogomet mora igrat... online komponenta je bitna i tu FUT nema konkurenciju.
Hajd budi drug pojasni malo ovo za roster i settings :D
Cim netko spomene PES u losem glasu, lik je preostar. Ti si popljuvo FIFAu u svakom smislu, pa imas to pravo ocito ili kaj? Naravno da ce netko, poput mene koji jos od ISSa igra PES shvatit da igra nije priblizno onom kaj je bila ili kaj je mogla bit. Nema tu razmazene generacije ili lose generacije. Ako nesto valja, onda se to igra. Ako imas dvije igre sa istom tematikom. Jedna se igra vise od druge i to ne samo nekoliko puta vise ljudi igra, vec je razlika u milijunima ljudi vise.
Niti PES niti FIFA ne zasluzuju 60$, kao kaj je netko spomenuo prije toga. Al' ako se vec neki nogomet mora igrat... online komponenta je bitna i tu FUT nema konkurenciju.
Što znači da igraš od ISS pa i ja je igram od tada i te igre se ne mogu uspoređivati ISS i PES su sasvim drugačije igre u ISS igraš sa malim patuljcima koji su za to vrijeme bili vrhunski.
Dosta dobro, po gameplayu i atmosferi koliko sam vidio dosljedan nastavak...priča vjerujem zanimljiva.