PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.476.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Rockstaru treba skinuti kapu za količinu sadržaja i kontinuirani support u GTA V, jer je to rijetko koja kompanija napravila. 

Jedino možda Blizzard sa WoW-om, ali to je old school MMORPG.

Meni bi bilo drago da je npr.Ubisoft odlučio primijeniti takav model na Watch Dogs 2, koji mi je bio odličan sa aspekta priče i gameplaya, a o savršenstvu multiplayer matchmakinga u odnosu na GTA V, da ne govorim.

PSN - DeniZg80
17 godina

Zanimljivo.

Probao sam prije par godina Steam controller složit za WoW... uspjelo mi je dosta toga, mogao sam se normalno kretati kroz svijet i igrati sa par osnovnih spellova.

Ali falilo mi je još 20 buttona s tipkovnice :-)

Ako prilagode sučelje kao u diablu 3, to čak i ne bi bilo neizvedivo. Ali ima previše spellova koji se targetiraju na environment ili party membere što bi teško mogao brzo s kontrolerom odraditi.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2020 15:32 (Bitanga).
15 godina
antimadridista kaže...

Bitanga jedna je stvar reći da se nešto tebi ne sviđa, a druga je stvar zvati nešto lošim ili prosječnim samo zato što se tebi ne sviđa. GTA niti RDR objektivno nisu loše niti prosječne igre nego jako dobre u svom žanru. Jebiga, ja recimo volim Days Gone iako je tu popljuvana teško. Ali nikad neću reći da je igra neki vrh vrhova jer se eto meni sviđa. Ili obrnuto.

antimadridista

Ja sam ga kupio (Days Gone) po 3.put ne znam hoću li ga igrati, ali morao sam.

Imao sam disk odigrao pa prodao zatim kupio digitalnu odigrao ponovo pa mijenjao za Death Stranding.

I sad sam se opet zaželio pa kupio ponovo digitalnu OMG.

5 godina
protjeran
Bitanga kaže...

Zanimljivo.

Probao sam prije par godina Steam controller složit za WoW... uspjelo mi je dosta toga, mogao sam se normalno kretati kroz svijet i igrati sa par osnovnih spellova.

Ako prilagode sučelje kao u diablu 3, to čak i ne bi bilo neizvedivo. Ali ima previše spellova koji se targetiraju na environment ili party membere što bi teško mogao brzo s kontrolerom odraditi.

Neka prilagode onako kako je FFXIV prilagodjen za konzole.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2020 17:11 (HunterXHunter).
15 godina
PlayStation 4

Novi update.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2020 18:37 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Zanimljivo.

Ili konacno "oslobode" PS4 da prihvaca tipkovnicu/mis za igre 

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
odjavljen
PlayStation 4

Dostupni su Uncharted Collection i Journey na US i HR Storeu, pa ako netko ima 2 accounta nega ih skupi na oba.

Have no fear, Vlad is here
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
hummer0 kaže...

"CD Keys is not an authorized reseller, you may get a perfectly legit key, you may get a key that is revoked three days later for fraud."

Posudeno sa Reddita (Reddit )

Iako generalno gledam, ima dosta pozivitivnih iskustva po forumima.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2020 19:15 (ivanoile).
6 godina
protjeran

Dap, frend na fat-u ima problema krenuo update-at nije uspjelo i ne moze uci u igre.

Nisam siguran sta je i da li je do modela, ali ako netko ima fat model cisto da si pripazii.

Za nedo bog.

Kucaj u nabavu ima god of war po 100kn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2020 19:29 (bloodborne).
13 godina
protjeran
DeniZg kaže...

Rockstaru treba skinuti kapu za količinu sadržaja i kontinuirani support u GTA V, jer je to rijetko koja kompanija napravila. 

Jedino možda Blizzard sa WoW-om, ali to je old school MMORPG.

Meni bi bilo drago da je npr.Ubisoft odlučio primijeniti takav model na Watch Dogs 2, koji mi je bio odličan sa aspekta priče i gameplaya, a o savršenstvu multiplayer matchmakinga u odnosu na GTA V, da ne govorim.

Los je to support kada nove stvari dolaze samo u mp a sp nista. Mogli su komotno bar koji auto ili takve stvari i u sp dodati. Razumijem da to rade jer u mp crpe pare ali nista im ne bi znacilo neke stvari koje su vec uradili pzstiti i u sp.

15 godina
bloodborne kaže...

Dap, frend na fat-u ima problema krenuo update-at nije uspjelo i ne moze uci u igre.

Nisam siguran sta je i da li je do modela, ali ako netko ima fat model cisto da si pripazii.

Za nedo bog.

Kucaj u nabavu ima god of war po 100kn.

Ma već sam ga odigrao ,ali bi probao malo opet.

15 godina
neaktivan
VladimirLem kaže...

Dostupni su Uncharted Collection i Journey na US i HR Storeu, pa ako netko ima 2 accounta nega ih skupi na oba.

Zaboravio si napomenuti da su mjesec dana free za skinuti. Ja sam ih ubo, a došlo je kao naručeno jer sam i onako mislio nabaviti te dvije igre.

IT me iznevjeri
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2020 21:38 (Alkaline).
17 godina
Alkaline kaže...
VladimirLem kaže...

Zaboravio si napomenuti da su mjesec dana free za skinuti. Ja sam ih ubo, a došlo je kao naručeno jer sam i onako mislio nabaviti te dvije igre.

Super za tebe, ali jedna i druga igra su vec bile kao gratis na ps plus sto je prvi fail. Drugi fail je što je taj the journey bio već masu puta po smiješnih 30kn. Treci fail je da su rijetki koji imaju ps4 a nisu igrali uncharted. Smatram da su najbolje prošli nijemci koju su umjesto uncharteda dobili knack 2 ili kinezi koji su dobili nedavno monster hunter. Ali to je vec po stoti puta klasican pohlepan sony. Bahate se pun k... jer nemaju neku zdravu konkurenciju.

Zamislite konzolu približno ps4 sa marketingom epic games-a sa tjednim besplatnim AA igrama i besplatnim MP-om? Zgazili bi sony.

Teoretski se može napraviti sekundarni profil na njemačkom i ugrabit igru ali mi se neda zezat sa milijun accounta.

15 godina
amd freak kaže...
. Ali to je vec po stoti puta klasican pohlepan sony. Bahate se pun k... jer nemaju neku zdravu konkurenciju

Pohlepan Sony koji ti daje 2 igre potpuno besplatno? Zapravo više od dvije jer Uncharted Collection sam ima 3 igre. Majke mi samo mi Hrvati smo ovakav narod. Najbolje da nam ustupe PS store i da sve skidamo besplatno. Onda bi još govorili "kako se usude da im besplatne igre imaju toliko GB, tko to može skinuti". 

Zamisli zvati nekoga pohlepnim u ovom kontekstu, kad se daju igre besplatno. Dajte se uozbiljite i odrastite malo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
5 godina
odjavljen
Alkaline kaže...
VladimirLem kaže...

??

Dodaš ih u kolekciju i možeš i skinut kad te volja. Ne treba ti PS Plus, bitno je samo da ih dodaš na svoj profil, tj. onu download listu jer Sony nema normalan library kao svi ostali.

15 godina
neaktivan
VladimirLem kaže...

Dodaš ih u kolekciju i možeš i skinut kad te volja. Ne treba ti PS Plus, bitno je samo da ih dodaš na svoj profil, tj. onu download listu jer Sony nema normalan library kao svi ostali.

??? Gdje ja tvrdim da ti treba PS Plus?

IT me iznevjeri
15 godina
VladimirLem kaže...
Alkaline kaže...
VladimirLem kaže...

??

Ima 

5 godina
odjavljen
Alkaline kaže...
VladimirLem kaže...

A šta ti uopće tvrdiš?

hummer0 jel se može library vidjeti preko weba, trenutno nemam konzolu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2020 22:21 (VladimirLem).
15 godina
neaktivan
VladimirLem kaže...

Dostupni su BESPLATNO Uncharted Collection i Journey na US i HR Storeu.

To.

IT me iznevjeri
17 godina
antimadridista kaže...
amd freak kaže...
. Ali to je vec po stoti puta klasican pohlepan sony. Bahate se pun k... jer nemaju neku zdravu konkurenciju

Pohlepan Sony koji ti daje 2 igre potpuno besplatno? Zapravo više od dvije jer Uncharted Collection sam ima 3 igre. Majke mi samo mi Hrvati smo ovakav narod. Najbolje da nam ustupe PS store i da sve skidamo besplatno. Onda bi još govorili "kako se usude da im besplatne igre imaju toliko GB, tko to može skinuti". 

Zamisli zvati nekoga pohlepnim u ovom kontekstu, kad se daju igre besplatno. Dajte se uozbiljite i odrastite malo.

A ne nego kaj je nego pohlepan? Pljuneš 2 soma za konzolu, neku novu igru 500kn i onda shvatiš da još trebaš platiti da bi igrao multiplayer. Ako platiš multiplayer dobiješ đaba igre, ali ako ne produžiš igranje online ove đaba igre više nisu đaba.

Alo to nije sve, dođe virus, i sony se napokon nakon svih sjeti da bi mogli nešto dat badava, pa daju 2 igre koje vrijede manje od 100kn i koje je odigralo 95 posto ljudi koji imaju ps4.

To nema nikakve veze sa Hrvatskom ni balkanom. Veci problem su ljudi poput tebe kojima je ok placat nesto suludo kao što je online igranje. To ja zovem pohlepom.

17 godina
amd freak kaže...
antimadridista kaže...
amd freak kaže...

A ne nego kaj je nego pohlepan? Pljuneš 2 soma za konzolu, neku novu igru 500kn i onda shvatiš da još trebaš platiti da bi igrao multiplayer. Ako platiš multiplayer dobiješ đaba igre, ali ako ne produžiš igranje online ove đaba igre više nisu đaba.

Alo to nije sve, dođe virus, i sony se napokon nakon svih sjeti da bi mogli nešto dat badava, pa daju 2 igre koje vrijede manje od 100kn i koje je odigralo 95 posto ljudi koji imaju ps4.

To nema nikakve veze sa Hrvatskom ni balkanom. Veci problem su ljudi poput tebe kojima je ok placat nesto suludo kao što je online igranje. To ja zovem pohlepom.

Zamisli da na PCu nekom plaćaš da bi igrao multiplayer. To si jedino Blizzard još može dozvoliti sa WoWom :-)

Često WoW spominjemo zadnjih dana :-D Sad mi se opet igra.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2020 22:38 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...
amd freak kaže...
antimadridista kaže...
amd freak kaže...

Zamisli da na PCu nekom plaćaš da bi igrao multiplayer. To si jedino Blizzard još može dozvoliti sa WoWom :-)

Često WoW spominjemo zadnjih dana :-D Sad mi se opet igra.

Stari a wow navodno dolazi i na konzole.

Platis konzolu, platis igru i ekspanzije, platis game time i onda jos skuzis da trebas platit multiplayer jer je igra online only hahahahaha

15 godina
amd freak kaže....

Zar se mora srati po ovoj temi svaki dan, čak i kad se nešto pokloni? Pa besplatno je. Ako ne želiš igrati i ako si već odigrao, pa bar pusti druge da uživaju u nečemu što su dobili besplatno. Imar baj trunku dostojanstva da ne sereš po nečemu što se dobije besplatno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
amd freak kaže...
antimadridista kaže...
amd freak kaže...

amd freak

Pa ko ti kriv što si star i siromašan.

Zajebavam se ok, ali bilo je i dobrih igara nisu sve za baciti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2020 22:49 (hummer0).
17 godina
hummer0 kaže...
amd freak kaže...
antimadridista kaže...
amd freak kaže...

amd freak

Pa ko ti kriv što si star i siromašan.

Zajebavam se ok, ali bilo je i dobrih igara nisu sve za baciti.

Lol mene ne hebe puknut kolko ono 32kn mjesečno za online ako uzmeš odmah godinu dana, ali im iz principa necu platit to lihvarenje. Na psu igram samo offline eksluzive, sve ostalo ide na pc.

Netko tko ima konstantno placa ps plus je dobio k od ovce, jer te igre vec ima u librariju, jedino je dobro prošla sirotinja...ali hebi me ak imap za tv i konzolu a nemaš 70kn da si kupiš uncharted collection.

15 godina
VladimirLem kaže...
Alkaline kaže...
VladimirLem kaže...

A šta ti uopće tvrdiš?

hummer0 jel se može library vidjeti preko weba, trenutno nemam konzolu?

Mislim da se preko PlayStation app-a možeš vidjeti koje igre imaš ne baš Library, ali nisam dugo koristio.

https://www.playstation.com/en-us/explore/ps4/app/

Ili na web stranic Trophies ili profil pa see all

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2020 23:11 (hummer0).
6 godina
protjeran
PlayStation 4

Ja sam navikao vec da cu od sonya dobit samo ono sto si sam i platim.

Ne ocekujem nis spektakularno od njih kao poklon, nisu mi doduse ni duzni ista

poklanjati. Ali slazem se sa nekima ako vec dajes nesto onda daj kak se spada il ne daj uopce.

Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
odjavljen
Alkaline kaže...
VladimirLem kaže...

Dostupni su BESPLATNO Uncharted Collection i Journey na US i HR Storeu.

To.

Znači ti si razumio da su dostupni za kupnju. Mora da ste ti i ursus jedini takvi na temi, malo čudno jer se spominjalo više puta zadnjih dan-dva da će igre biti besplatne. Nije post bio iz vedra neba već više kao podsjetnik.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2020 7:23 (VladimirLem).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice