PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.461.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
7 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4

Sumnjam da ide na 12 rata 

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
7 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Sumnjam da ide na 12 rata 

Nisi to naveo 

7 godina
neaktivan

Hoće prodat ovi sa foruma na 12 rata?   

17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Dinno kaže...

...
E sad igrao sam i God of War i sve dobro, ali meni ne paše taj žanr, previše fantazije. Ja volim igre u realnom svijetu.

Ista stvar, super je napravljena igra ali mi ne pase zanr nikako. Steta je ne proci al se ne mogu natjerati

Pa kakav bi to bio GoW da Kratos ne j*be majku bogovima?

Ako zelite realnost onda pogledajte Kingdom Come: Deliverance.

Osobno zavrsio GoW pred par dana. Bomba od igre. Sad se zabavljam s opcionalnim svjetovima i Bossovima.

Odlicno su napravili prelazak s starog gameplaya na novi. Trebalo mi je malo duze, da se naviknem na "novog" Kratosa i gameplay, ali zato je i napravljen malo duzi uvod u igru. Nakon toga samo bombardiranje s predivnim svjetovima, ludim NPCima, jos ludim borbama dostojnim Kratosa.

Super mi je odnos oca i sina koji se mijenja kroz igru kako bolje upoznaju jedan drugog (razlozi, pozadina, trenutna zbivanja).

Borba i dalje izazovna, kako se napreduje otkljucavaju se dodatni potezi, pa tu ne zaostaje po broju comba u odnosu na prijasnje naslove.

Uz glavnu pricu dodano je dovoljno ekstra stvari. Misija, dungeona, puzle elemenata koje ne morate uopce igrati, ako ne zelite.

Ali ako ih se uhvatite bolje ce te upoznati svijet, odnose izmedu rasa, bogova, a vjerojatno pobrati i koji dobar komad opreme.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina

Kakva je igra što se tiče raznolikosti neprijatelja i krajolika?

Thanks.

PSN - DeniZg80
14 godina
DeniZg kaže...

Kakva je igra što se tiče raznolikosti neprijatelja i krajolika?

Thanks.

Solidna, s obzirom da sam očekivao uglavnom snijeg i planine. Ima dosta varijacije u level dizajnu iako bi se dalo raspravljati o tome zadrži li se Kratos u pojedinim područjima malo predugo i da li je baš trebalo toliko backtrackanja. Ne pomaže baš ni taj traljavi fast travel. Što se varijacije neprijatelja tiče, nije baš neki impresivan broj. Dosta brzo se dođe do faze gdje si više manje vidio sve, tj. znaš otprilike što očekivati. Ali ne mogu reći da mi je taj dio puno smetao. Jednostavno mi je korištenje ove sjekire (bez dileme jedno od najboljih oružja u igrama ikad) bilo toliko zabavno kroz cijelo igranje da pomalo i zanemariš ponavljajuće neprijatelje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

A koju verziju PS4 je najbolje uzeti izuzevši PS PRO, jel ovo dobra verzija:

https://www.jeftinije.hr/Proizvod/8555828/racunalna-oprema/pc-periferija/igrace-konzole/sony-igraca-konzoca-playstation-4-slim-d-chassis-500gb-bijela

Ili je bolji PlayStation 4 1TB F chassis? 

Ne kontam te razlike chassis.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2018 13:39 (NickChase).

0 0 hvala 0
10 godina
Nemoj se zamarati s tim sve je to skoro pa isto
7 godina
neaktivan
Chaky kaže...
maxy0 kaže...
Dinno kaže...

...
E sad igrao sam i God of War i sve dobro, ali meni ne paše taj žanr, previše fantazije. Ja volim igre u realnom svijetu.

Ista stvar, super je napravljena igra ali mi ne pase zanr nikako. Steta je ne proci al se ne mogu natjerati

Osobno zavrsio GoW pred par dana. Bomba od igre. Sad se zabavljam s opcionalnim svjetovima i Bossovima.

Odlicno su napravili prelazak s starog gameplaya na novi. Trebalo mi je malo duze, da se naviknem na "novog" Kratosa i gameplay, ali zato je i napravljen malo duzi uvod u igru. Nakon toga samo bombardiranje s predivnim svjetovima, ludim NPCima, jos ludim borbama dostojnim Kratosa.

Super mi je odnos oca i sina koji se mijenja kroz igru kako bolje upoznaju jedan drugog (razlozi, pozadina, trenutna zbivanja).

Borba i dalje izazovna, kako se napreduje otkljucavaju se dodatni potezi, pa tu ne zaostaje po broju comba u odnosu na prijasnje naslove.

Uz glavnu pricu dodano je dovoljno ekstra stvari. Misija, dungeona, puzle elemenata koje ne morate uopce igrati, ako ne zelite.

Ali ako ih se uhvatite bolje ce te upoznati svijet, odnose izmedu rasa, bogova, a vjerojatno pobrati i koji dobar komad opreme.

Ma super je napravljena igra  grafika, odnos dječaka sa Kratosom, igrao sam i prethodne God of War igre (više mi se dopada grčka mitologija) ali isto tako kad sam igrao Witcher 3 sve dobro dok ne dođu zmajevi, čudovišta, jednostavno ne volim to. U God of War su me toliko naživcirali oni divovi, i ona trojica braće, onda stranger-Baldur kojeg ubiješ i toliko puta oživi.   Uvijek bih odabrao Rockstar igre GTA, Red Dead Redemption pored ovakvih.  Jedva čekam Red Dead Redemption 2, to je igra za mene. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2018 18:13 (Dinno).
15 godina
Chaky kaže...
maxy0 kaže...
Dinno kaže...

...

Igraje stvarno remek djelo evo i ja sam je danas prešao.

Come Here Boy!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2018 22:21 (hummer0).
9 godina
PlayStation 4

Napokon Cyberpunk 2077 gameplay...ja zadovoljan.

1 0 hvala 0
11 godina
FiCoO kaže...
Da li je itko probao napraviti nešto kao dodatni acc na ps i stavio Location US, pa da ima pristup i njihovom storeu i cijenama? Jel to moguće uopce nekako izvest jer vidim da imaju puno bolja sniženja nego mi na meni interesantne naslove

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Za koliko bi mogao prodati ps4 500gb sa dva dzojstika, kako sad dirigira tržište?

Nažalost ide konzola na bubanj, od nove fife nema ništa, ekskluziva sam se naigrao, čeka se ps5 i bolja budućnost tako i posao da se može sjediti na dvije stolice znači pc i ps4.

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

Za koliko bi mogao prodati ps4 500gb sa dva dzojstika, kako sad dirigira tržište?

Nažalost ide konzola na bubanj, od nove fife nema ništa, ekskluziva sam se naigrao, čeka se ps5 i bolja budućnost tako i posao da se može sjediti na dvije stolice znači pc i ps4.

Ja svoj koristim kao HBO Go player :-)

Možda odigram još RDR2 i to je to.

Da nemam klince prodao bih odavno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2018 9:23 (Bitanga).
9 godina
protjeran
hanteed kaže...

A gledaj na njuškalu ti ih prodaju oko 1500 do max.2000kn pa ti sad vidi al teško ćeš je prodat za 2000kn kad sam ja kupio ps4 pro za 2000kn iako ih većinom svi na njuškalu ove ps4 pro drže cijenu negdje oko 2500-3000kn tako da je neka realna cijena tvoje konzole i da je lakše prodaš negdje oko 1500kn.

Napad je najbolja obrana :)
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

kada bih je prodao 350 maraka to bio pun pogodak

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
hanteed kaže...

Ako sam dobro shvatio pričaš o konvertibilnim BiH markama tečaj je 1KM=3.8kn znači 350KM dođe negdje oko cca 1350kn pa da toliko bi je mogao prodat ja misilim bez velikog problema probaj je stavit u prodaju preko njuškala ili nečeg sličnog.

13 godina
protjeran
hanteed kaže...

Ja sam svoju debelu konzolu sa 1TB HDD sa jednim kontrolerom i bez i jedne igre prodao za 400KM i to otisla bez problema. 

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
9 godina
protjeran
PlayStation 4

Sve zavisi i kad je prodaješ i u koje vrijeme se prodaje ja samo kažem šta sam našao na njuškalu ovakve konzole ko njegova se kreću sad oko 1500kn vjerovatno ide i do 1300kn kako je ko voljan spustit cijenu

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2018 14:34 (Seki001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Seki001 kaže...

Sve zavisi i kad je prodaješ i u koje vrijeme se prodaje ja samo kažem šta sam našao na njuškalu ovakve konzole ko njegova se kreću sad oko 1500kn vjerovatno ide i do 1300kn kako je ko voljan spustit cijenu

Drugo je Hrvatska a drugo Bosna, pa se tako i cijene razlikuju. Kod nas ako je jeftinija moze samo biti da joj je nesto pokvareno. Jesu pale cijene bile kad je tek exploit izasao pa su ljudi svoje sa novijim verzijama prodavali bas jeftino, ali evo sad gledao opet se vratilo sve u normalu.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2018 14:49 (arnes_king).
11 godina
hanteed kaže...

Ja sam iz Bih,tocnije hercegovine i mogao bi ti nac kupca za 350KM,ako je 100% ispravna.

Znam da je tehnika u hrv dosta jeftinija,nova,a tek polovna.

Origin_Steam: hrka11
9 godina
protjeran
arnes_king kaže...
Seki001 kaže...

Drugo je Hrvatska a drugo Bosna, pa se tako i cijene razlikuju. Kod nas ako je jeftinija moze samo biti da joj je nesto pokvareno. Jesu pale cijene bile kad je tek exploit izasao pa su ljudi svoje sa novijim verzijama prodavali bas jeftino, ali evo sad gledao opet se vratilo sve u normalu.

A gledaj neznam to baš za BiH ja sam ti samo odgovorio kakva je situacija u hrvatskoj za običan Ps4 500gb sa dva joysticka da ih se može nać od 1500kn naravno da u BiH situacija može bit drugačija.

Meni se je posrečilo pa sam kupio u odličnu stanju godinu staru Ps4 Pro konzolu i platio sam samo 2000kn al to je jako rjedak slučaj da je se može nać po toj cijeni to čim se pojavi na njuškalu odmah isti dan plane po toj cijeni kad neko spusti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2018 16:01 (Seki001).
10 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
hanteed kaže...

Ja sam iz Bih,tocnije hercegovine i mogao bi ti nac kupca za 350KM,ako je 100% ispravna.

Znam da je tehnika u hrv dosta jeftinija,nova,a tek polovna.

ja sam iz bih, stavio na pik/olx

javljaju se likovi ali iz bosne, tj. daleko mi je to, prodajem samo za hercegovinu i ko hoće nek je nosi

btw ima ispravnih sa 1tb kreću se 400km ima ih nekoliko otprilike 350 km ili 380

a hocu da je prodam da kupim monitor

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2018 16:14 (hanteed).
15 godina
PlayStation 4

Ima jedan account na njuskalu koji prodaje digitalne igre za ps4 sa primarnim i sekundarnim profilima dosta jeftinije od konkurencije, cak su mu i prednarudzbene cijene cak i do 50% jeftinije. Za vec izasle igre mi ima smisla, ali ove sto tek dolaze mi nije jasno kako su tako jeftine.

Moja konzola je uskoro tu pa me zanima vase misljenje je sigurno i pouzdano kupovat na taj nacin?

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
SwaggerBeast kaže...

Ima jedan account na njuskalu koji prodaje digitalne igre za ps4 sa primarnim i sekundarnim profilima dosta jeftinije od konkurencije, cak su mu i prednarudzbene cijene cak i do 50% jeftinije. Za vec izasle igre mi ima smisla, ali ove sto tek dolaze mi nije jasno kako su tako jeftine.

Moja konzola je uskoro tu pa me zanima vase misljenje je sigurno i pouzdano kupovat na taj nacin?

Kupuj, to ti je 100% predobro da ne bi bilo istina.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
protjeran
PlayStation 4

Meni je to blago rečeno sumnjivo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
SwaggerBeast kaže...

Jeftine su jer ako 2 kupe na nuli je... sve ostalo je profit. Vrlo jednostavno. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
8 godina
PlayStation 4

Destiny 2 i God of War 3 PS+ igre za 9. misec.

8 0 hvala 3
17 godina
Tututuru kaže...

Destiny 2 i God of War 3 PS+ igre za 9. misec.

I Detroit je deal of the week.

Jel igrao uopće ko Destiny 2? Opet ću se ponavljati, al meni je to takva dosada i kaos i svijet mi uopće ne paše. Nikako me nije zadržala ni jedinica ni dvojka duže od 3 dana.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice