PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
neaktivan
PlayStation 4
Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

PS Plus March 2018 free games are about to be revealed for PS4, PS3 and PlayStation Vita.

The March 2018 free PS Plus games will be unveiled by Sony on Wednesday, February 28 at 4.30pm UK time.

The free PS4, PS3 and PlayStation Vita games will be released a week later on March 6.

The free games are yet to leak ahead of time, but according to one insider, fans can expect one of the best selection ever.

According to a new report by Spanish YouTuber Ampeterby7, the March lineup of PS Plus games is set to be the best yet. Ampeterby7 was reportedly given the tip off when he visited PlayStation Spain.

Of course, if it's anything like previous months, the free PS Plus games will be leaked ahead of time.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.2.2018 10:49 (hummer0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
big_guy kaže...

Momci može pomoć.Naime imam account na kojem sam odigrao sve igre i sad bi ga zelio prodati,kako to funkcionira?Dam svoj mail i pass vezan za taj account potencijalnom kupcu to mi je jasno ali može li on onda promijeniti mail na neki svoj tako da se moj ne koristi više na tom (prodanom) accountu.Isto tako ako mi možete procijeniti vrijednost,igre su sljedeće;UFC 2,NBA LIVE 18,ORDER 1886,WOLF NEW ORDER,WOLF OLD BLOOD,DEUS EX:MD I BATMAN TELLTALE su na PS PLUSU.

Zahvaljujem!

Ovo je zgodna stranica za to

https://www.playerauctions.com/sell-psn-account/

16 godina
PlayStation 4

Kupi sam polovan PS4 i kad želim napraviti factory reset upozorava me da PS4 nije deaktiviran s accounta. Međutim prošli vlasnik ne zna password i nema više pristup tom emailu (PS je zadnji put bio aktivan prije više od godinu dana...). Sad me zanima hoce li biti kakvih problema s mojim accountom (ban ili nešto slično kao s iPhonovima) ako ga vratim na tvorničke bez deaktivacije bivšeg vlasnika?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.2.2018 18:51 (SHELBY_09).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Bootas u safe mode i stisnes "initialize ps4"... to ti brise sve sa konzole

Ako imas vazna sejvanja, napravi sigurnosnu kopiju na usb stick

16 godina
CrossDeath kaže...

Znaci nema neka sigurnosna caka gdje ce mi reci prilikom prijave da je taj PS4 već povezan na drugi račun?

17 godina
SHELBY_09 kaže...
CrossDeath kaže...

Znaci nema neka sigurnosna caka gdje ce mi reci prilikom prijave da je taj PS4 već povezan na drugi račun?

Imaš li izbora? Ako bude problema kontaktirat ćeš support.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Bitanga kaže...
SHELBY_09 kaže...
CrossDeath kaže...

Imaš li izbora? Ako bude problema kontaktirat ćeš support.

A mogu jedino cekati da on proba uci na mail...al mislim da nema smisla čekati. Hvala ekipa!

12 godina
PlayStation 4

Stigao sam vec do spanjolske na F12017. Vozim sa ferrariem. Prvu trku sam bio 17 jer sam u zadnjem krugu ostao bez goriva haha.  Sljedece tri utrke sam zavrsio na podiju. Dobra je igrica jedino me zivcir kaj moras ici na practice 1,2 3 pa tek onda kvalifikacije. Ja preskocim practice 1 i 2 eventualno odvozim malo practice  3 ako bas neznam stazu.  Trenutno imam toliko igara da uopce neznam kad cu toodigrati. Jednostavno sam bolestan i morM kupiti kad vidim.  

Trenutno sam radi F1 malo zapustio gran turismo i project cars 2.

PSN:Tomislav025

1 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Stigao sam vec do spanjolske na F12017. Vozim sa ferrariem. Prvu trku sam bio 17 jer sam u zadnjem krugu ostao bez goriva haha.  Sljedece tri utrke sam zavrsio na podiju. Dobra je igrica jedino me zivcir kaj moras ici na practice 1,2 3 pa tek onda kvalifikacije. Ja preskocim practice 1 i 2 eventualno odvozim malo practice  3 ako bas neznam stazu.  Trenutno imam toliko igara da uopce neznam kad cu toodigrati. Jednostavno sam bolestan i morM kupiti kad vidim.  

Ma to je igra koju možeš igrati godinama.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
omomomomoomm kaže...

pa ne moraš odigrati. ja ništa ne igram, samo kupujem. zapravo, ne kupujem igre nego kupujem vrijeme koje bih potrošio igrajući. super...

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.2.2018 22:36 (Ezio).
15 godina
hummer0 kaže...

PS Plus March 2018 free games are about to be revealed for PS4, PS3 and PlayStation Vita.

The March 2018 free PS Plus games will be unveiled by Sony on Wednesday, February 28 at 4.30pm UK time.

The free PS4, PS3 and PlayStation Vita games will be released a week later on March 6.

The free games are yet to leak ahead of time, but according to one insider, fans can expect one of the best selection ever.

According to a new report by Spanish YouTuber Ampeterby7, the March lineup of PS Plus games is set to be the best yet. Ampeterby7 was reportedly given the tip off when he visited PlayStation Spain.

Of course, if it's anything like previous months, the free PS Plus games will be leaked ahead of time.

Kakve sam sreće, doći će super igre ali one koje već imam kupljene.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Ezio kaže...
omomomomoomm kaže...

pa ne moraš odigrati. ja ništa ne igram, samo kupujem. zapravo, ne kupujem igre nego kupujem vrijeme koje bih potrošio igrajući. super...

Nekad sam kupovao igre da bih s njima proveo 10, 20, 30, 100 sati. Danas kupujem igre zbog one jedne sekunde uzbuđenja kad kliknem na buy i piše "the game is now in your library".

17 godina
Q-Tip kaže...
Ezio kaže...
omomomomoomm kaže...

Nekad sam kupovao igre da bih s njima proveo 10, 20, 30, 100 sati. Danas kupujem igre zbog one jedne sekunde uzbuđenja kad kliknem na buy i piše "the game is now in your library".

Ja sam isto užasan postao. Kupim igru, i drugi dan već gledam kaj bih mogao kupiti.

14 godina
Ja sam si uzeo pauzu od kupnje nekih mjesec dana, malo manje. Moram priznati da sam jedva izdržao, ali sam iskoristio to vrijeme da igram one koje imam i tražim šta bi mogao kupiti. Sad su na redu uncharted lost legacy i mad max. Drugo me trenutno ne zanima. Onaj dlc sa Hitlerom za Sniper Elite 3 mi je bez veze. Igra mi je bila odlična pa sam mislio da će ovo biti nešto posebno. Meni je bez veze.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kod mene bas obratno. Ovo mi je prvi playstation, uvijek bio kompjuteras prije.
Posto su mi igre skupe, kupujem iskljucivo na akcijama i iskljucivo ono sto cu stvarno igrat kako spada.
Sve sto sam kupio preigrao sam uzduz i poprijeko, osim posljednje dvije jer sad igram samo GT Sport.
Isto me nekad vuce "de ajde kupi vidis da je na akciji" i onda razmislim jel imam uopce vremena za to pa ne kupim. Tako sam vec propustio dvije akcije na Horizon Zero Wild. Znam, znam, svetogrdje.
14 godina
Ja sam evo našao mad max za 120 kn fizičku kopiju. Isprobao na pc i sviđa mi se tako da sada dobro prebirem igre koje ću kupiti. Naravno, spremna je i kartica za uncharted lost legacy:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Ja sam evo našao mad max za 120 kn fizičku kopiju. Isprobao na pc i sviđa mi se tako da sada dobro prebirem igre koje ću kupiti. Naravno, spremna je i kartica za uncharted lost legacy:)

Ja upravo presao unch  collection,sad pauziram.od uncharteda sa oba dva wolfemsteina koji su stv fenomenalne igre pa.onda ide na red  unch 4.A lost legacy sam.odigrao uvodni dio i odmah prodao haha

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
12 godina
Bitanga kaže...
Q-Tip kaže...
Ezio kaže...
omomomomoomm kaže...

Ja sam isto užasan postao. Kupim igru, i drugi dan već gledam kaj bih mogao kupiti.

Nisi jedini 😊. Jebiga akcije su predobre i to te navuce. Samo primjer ja sam sad uzeo ovaj F1, redovna cijena je bila 499kn ak se ne varam a na akciji 179 i sad mi ti reci kak da ne kupim. 

PSN:Tomislav025
8 godina
omomomomoomm kaže...

Ja sam prvu sezonu odigrao u jednom dahu. Isto tako sam počeo i drugu sa momčadi Red Bull no onda sam odjednom zapostavio igru. Evo, par tjedana poslije sam joj se opet vratio i baš uživam. Sviđa mi se to što voziš F1 i to je to. Dosta mi je više igara gdje moram prvo voziti karting, Toyotu Yaris i slične aute da bih nakon mjesec dana igranja tek došao do boljih auta. 

Inače, mene u F1 redovito zezne vlastiti boks, a ja ih naivan uvijek slušam jer sam koncetriran na vožnju i zanemarujem driving management. Uđem u boks, stavim nove gume, nakon dva kruga ajd opet u boks jer moram staviti intermediate zbog kiše. Ali u tome i je čar F1 igre. 

Ja isto volim taj osjećaj kupovine nove igre. Ali se za sada uspjevam kontrolirati. Imam par igara na lageru. Neki dan sam dovršio Ghost Recon Wildlands, 85 sati za 100% misija. 

16 godina
PlayStation 4

Može pomoć.

Dobija san mail od PS store da san danas kupija 

PlayStation®Plus: 1 Month Membership (Subscription).

Problem je taj da nisan ništa kupova.

Pogotovo mi je sumnjivo ovo u zagradi (Subscription).

Ima bi da posli svake kupovine triba isključivat auto renew ps plus.

Koji šupci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.2.2018 15:57 (mučenik Al Akse).

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Planiram obnoviti pretplatu 12 mj. preko ps store-a (hr) pa me zanima da li ce mi prilikom plaćanja karticom uzeti 438 kn kao sto pise ili ce mi uzeti nesto malo vise?

Hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
mučenik Al Akse kaže...

Može pomoć.

Dobija san mail od PS store da san danas kupija 

PlayStation®Plus: 1 Month Membership (Subscription).

Problem je taj da nisan ništa kupova.

Pogotovo mi je sumnjivo ovo u zagradi (Subscription).

Ima bi da posli svake kupovine triba isključivat auto renew ps plus.

Koji šupci.

Da, ukoliko ti ističe pretplata, a na računu imaš dovoljno novaca automatski će se obnoviti - osim ukoliko se u postavka ne isključi. Ja zato za sve te pretplate (PS+, Netflix...) imam poseban račun na kojem držim novac po potrebi, pa i ako zaboravim nešto otkazati neće se obnoviti jer nema novaca. :D 

greathander kaže...

Planiram obnoviti pretplatu 12 mj. preko ps store-a (hr) pa me zanima da li ce mi prilikom plaćanja karticom uzeti 438 kn kao sto pise ili ce mi uzeti nesto malo vise?

Hvala :D

Uzet će ti ravno 438.00 kn. Nemoj očekivati da će ti uzeti manje već budi sretan što ti neće uzeti i više od tog iznosa. :D 

14 godina
big_guy, pta igra je toliko loša ili si se zasitio uncharteda?:) Čitam da je početak malo dosadan, ali kasnije dobra igra.
16 godina
neaktivan
mariclius kaže...
big_guy, pta igra je toliko loša ili si se zasitio uncharteda?:) Čitam da je početak malo dosadan, ali kasnije dobra igra.

To mi je bio prvi unch ikad...meni suprotno,pocetak odlican i onda kad kasnije skuzis da se sve odvija na jednom dijelu ide u smece...ugl probaj pa ces najbolje sam vidjeti :)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
14 godina
big_guy kaže...
mariclius kaže...

To mi je bio prvi unch ikad...meni suprotno,pocetak odlican i onda kad kasnije skuzis da se sve odvija na jednom dijelu ide u smece...ugl probaj pa ces najbolje sam vidjeti :)

Ne kužim. Lost Legacy ima raznovrsne lokacije ko i svaki drugi Uncharted.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
PlayStation 4

PS+ igre za ožujak: Bloodborne i Ratchet & Clank. Strava.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.2.2018 17:32 (antimadridista).
Moj PC  
6 0 hvala 3
17 godina
antimadridista kaže...

Ajde da taj bloodborne konačno zaigram. Dobro da nisam kupio :-)

Ratcheta jesam.

8 godina
antimadridista kaže...

Bolesno. Procita san prije 15ak dana da ce mozda bit Bloodborne, al nisan moga virovat.

17 godina
Tututuru kaže...
antimadridista kaže...

Bolesno. Procita san prije 15ak dana da ce mozda bit Bloodborne, al nisan moga virovat.

Pa inače ide za 100kn na akcijama. Bilo je pitanje vremena.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice